Rage İnternete Düştü!

3d-enjoy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
az önce sistem testini yaptım max ayarlarda oynicam :)
rage_test.jpg

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bende başladım arasıra hızlanıyor genelde düşük hızda paylaşım var 1-2 güne kadar çekenler açar rahatlar ozaman

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
oyunu bikaç saat oynadım atinin çıkarttığı özel driveri yüklememe rağmen meşhur kaplamaların geç gelmesi sorunu bende de oldu tamamen çözümü yok ama en aza indirmek mümkün;
http://www.mediafire.com/?yaxjf8vs26atgjy bu Rageconfig.cfg dosyasını ''Rage\base'' dizinine atıyorsunuz sonrada ''C:\Users\kullanıcı adınız\AppData\Local\id Software\Rage'' dizini oluşturuyorsunuz.

Oyuna gelecek olursak; oyunun atmosferi çok güzel grafikleride iyi sayılır tabi belli problem dışında. Optimizasyonu çok iyi yağ gibi akıcı oynuyor tabi bunda grafik ayarlarında sadece çözünürlük ve AA olmasıda etkili diğer ince ayarları kendisi yapıyor crysis2 gibi. Oyunun beğenmedim yanı ise silahların tepkimesini sevmedim vuruş hissi alamadım hem silahta hem yaratıklarda, düşmanları vurunca anlarsınız. Ayrıca yapay zeka yerlerde malesef, 20gb bu oyunun neresinde onu anlamadım.

GamerTube

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunun temel texture probleminin sebebi açıklanmış.

id oyunu 150 gb boyutlarına ulaşmış.Sıkıştırarak 20 gb ye düşürmüşler.Tabi doğal olarak bu texture problemleri var.id forumlarında çeşitli sapıklar 100 gblik yama istiyor :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
oyun beni aşar ama merak ettim video tanıtımlarına bakıyorum :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
oyun güzeldi ya çok önce bitirdim sildim. Ama bir ipucu olabildiğince çok görev yapın ve herkesle konuşun <:) Bir çok görevi yapmasanız da oyun bitiyor ama aracınızı full yapmanız, ekipman vs için görevler işe yarıyor <:)