Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oyunu bikaç saat oynadım atinin çıkarttığı özel driveri yüklememe rağmen meşhur kaplamaların geç gelmesi sorunu bende de oldu tamamen çözümü yok ama en aza indirmek mümkün; http://www.mediafire.com/?yaxjf8vs26atgjy bu Rageconfig.cfg dosyasını ''Rage\base'' dizinine atıyorsunuz sonrada ''C:\Users\kullanıcı adınız\AppData\Local\id Software\Rage'' dizini oluşturuyorsunuz.
Oyuna gelecek olursak; oyunun atmosferi çok güzel grafikleride iyi sayılır tabi belli problem dışında. Optimizasyonu çok iyi yağ gibi akıcı oynuyor tabi bunda grafik ayarlarında sadece çözünürlük ve AA olmasıda etkili diğer ince ayarları kendisi yapıyor crysis2 gibi. Oyunun beğenmedim yanı ise silahların tepkimesini sevmedim vuruş hissi alamadım hem silahta hem yaratıklarda, düşmanları vurunca anlarsınız. Ayrıca yapay zeka yerlerde malesef, 20gb bu oyunun neresinde onu anlamadım.
Oyunun temel texture probleminin sebebi açıklanmış.
id oyunu 150 gb boyutlarına ulaşmış.Sıkıştırarak 20 gb ye düşürmüşler.Tabi doğal olarak bu texture problemleri var.id forumlarında çeşitli sapıklar 100 gblik yama istiyor
oyun güzeldi ya çok önce bitirdim sildim. Ama bir ipucu olabildiğince çok görev yapın ve herkesle konuşun < Bir çok görevi yapmasanız da oyun bitiyor ama aracınızı full yapmanız, ekipman vs için görevler işe yarıyor <