Arkadaşlar bugün yeni ekran kartı aldım. Ben aktif olarak arka planda 20 Opera sekmesi açık olan bir kullanıcıyım. Sekmelerin 10'unda Bitcoin grafiği tarzı grafikler açık. Kalan 10'unda YouTube Twitter tarzı basit şeyler açık. Ben LoL'de kasma yaşıyorum diye gittim ekran kartı aldım. Oynadım ve sonuç yine aynı. Hala oyunda takılma var, drop var. Arka plandaki her şeyi kapatınca oyun anca o şekilde pürüzsüz oluyor. Bu neden böyle? Bu bilgisayara 150 GB RAM'mi koymamız lazım böyle saçma sapan dünyadaki bütün ekran kartlarının açtığı oyunu oynamak için? Bildiğiniz işkence çekiyorum başım dönüyor oyunu oynarken. AMD'nin başarısızlığı mı var burada? Bu kadar yüksek segment bileşenler alıp bu performans neden? Performans sadece güncel ağır oyunlarla optimizasyon yapılıp FPS değerlerini yüksek gösteren YouTube videoları mı? Bu konuya birisi açıklık getirsin rica ediyorum. RAM'mi eksik? RAM de alacağım. 20 tane basit sekme ile ben kıytırık bir oyun oynayamayacaksam PC sektörü batsın.
Şu sistemle LOL'de FPS 150-200 saniyelik değişip duruyor. her dalgalanışta drop girip donuyor...
Şu sistemle LOL'de FPS 150-200 saniyelik değişip duruyor. her dalgalanışta drop girip donuyor...