R10.net

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yüz biraz az bir rakam olur aslında. Ben r10 sayesinde para kazanan biriyim. Şahsen ben öyle bir durumda güvenebilir miydim siteye bilmiyorum.
güvenilir ama pek fazla kazandırmıyor nedeni orada bir sürü firma var dedicated kelimesini oraya aç şu kadar fiyat de adam çöp diyor bir vpsyi orada 20 tlye rahat bulursun çünki orası r10 orada satıs yapan bir ton firma var. haksızmıyım?

seslishe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.r10.net/davetiye-istekleri-amp-aktivasyon-sorunlari/ buradaki bölüme yeni konu açarak kendini en iyi şekilde ifade edip insanları yaptığın işe inandırırsan mod lar sana üye olman için davetiye yolluyor.

R10 üyeligini bende çok zor almıştım, zor elde edilen şeyleri basit şeyler için kaybetmemeyi bazen sinir olsanda susmayı ögretiyor insana buda bir nevi deneme diyebiliriz. :)

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0

genckamyoncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yav benim anlamadığım . üye olmak için neden bu kadar kasıyorlar ? hayır anlamadığım , hint kumaşı kadar değerlimi ? anka kuşu kadar ulaşılmazmı ? yoksa başka bir Cumhuriyetmi kurdular kendi dünyalarında . yeni gelecek üylerin kaliteyi düşürmelerindenmi korkuyorlar ? diğer sitelerden , diğer forumlardan farkı ne Allah aşkına biri açıklayabilirmi ?

- Öncelikle webmaster degilseniz ( web sitesi yapma işleri ile ugraşan biri demektir) bu forum size birşey ifade etmez.
- Bir webmaster ürününü en iyi burada satabiliyor.
- Forumda farklı bir ticari sistem var. şöyle ki:
"Pr5 dofollow linkler aylık 50TL" diye bir konu açıp sen ticaret yapabiliyorsun. Ve bu satışı sen gittigidiyor, sahibinden.com, hepsiburada.com yada diger e-ticaret sitelerinde yapamazsın.
Satışı yapılan şeylerin büyük bir kısmı elle tutulur, somut şeyler degil. Fikrini satan, projesini satan bir çok kişi hergün konu açıyor ve bunları %0 komisyonla satabiliyor.
Site içinde günlük 3000'den fazla satışı yapılıyor. Her bir satışın yaklaşık ortalaması 10$ olsa günlük 30.000$
aylık olarakta 1 milyon dolar'dan fazla ticaret hacmi var.
Bu para bir çok dolandırıcının, üçkağıtcının iştahını kapartıyor.
işte bu sebebten r10 sitesine üye olmak zor.

ulijonroth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
r10'da veya diğer sitelerde olan bitenlerin sorumlusu ne yazık ki site sahipleri olarak görünüyor ancak şu da gözden kaçmamalı.

Satış ilanlarına veya verilen tekliflere baktığınızda akla mantığa yatmayan bir durum görüyorsanız almamanız en uygunu olur. Kimse 3 yaşında bir Jaguar arabayı 10bin TL'ye satmazken pazarda bu fiyata bulduğunuzda her tarafını gözden geçiriyorsanız, size bu tür forumlarda binlerce TL tutacak bir işi 50 TL gibi rakamlara sunan birisini gördüğünüzde de her şekilde incelemeniz gerekli. Forum yönetimi verilen fiyatlara doğal olarak karışamaz ancak vaat edilen işin teslim edilmemesi gibi bir durum görürlerse gerekeni yapabilirler.

Açıkçası orada üyeyim ve uzun yıllardır üye olmama rağmen davetiye gönderecek kadar bir etkinliğim bile olmadı, zira paylaşılan bilgilerin çok az kısmının gerçekten kayda değer olduğunu düşünmekteyim. Bir soruya cevap yazarken konu hakkında çok bilgisi olmayanlar da "ahkam kesmek" eyleminde bulunabiliyorlar ve bu yanlış cevapları elemek de bir altyapı gerektiriyor. Doğal olarak da ortalık karışıyor.

Şahsen r10 bilgi kaynağı olarak "muhteşem" bir alan olmasa da, ticaret hacmi ve çözüm bulabilmeniz konusunda size destek sunabilecek bir forum. Outsource edeceğim bir kaç işi orada sorunsuzca satın alabildim ve bir sorun da yaşadığımı söyleyemem.

hilmikaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ciddi anlamda güzel bir site. alexa sıralamasından bile belli :D

neoorog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
webadam sen zaten üye değil misin r10'a, neden davetiye arıyorsun ?

r10 eskisi kadar kaliteli değil arkadaşlar. resmen kaçtım ordan diyebilirim, artık shiftdelete'te takılacağım.

sadece alışveriş yaparken gireceğim r10'a o kadar. :o

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Geçenlerde açılmıştı üye alımı kaçırmıştım...

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
webadam sen zaten üye değil misin r10'a, neden davetiye arıyorsun ?

r10 eskisi kadar kaliteli değil arkadaşlar. resmen kaçtım ordan diyebilirim, artık shiftdelete'te takılacağım.

sadece alışveriş yaparken gireceğim r10'a o kadar. :o

hayır üye değilim.

--- Mesaj Güncellendi ---

Geçenlerde açılmıştı üye alımı kaçırmıştım...

acılmadıki öyle birşey yok. çok beklersin..

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
İşi bilmeyen dünkü çocukları alıyorlar foruma.

erkan_unal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardes boyle forumlari destekleyenlerde zaten aptallik , kimse uye olmiyacak bak ondan sonra nasil iflasi dikiyorlar

erol1521

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkiye'nin en büyük webmaster formunda admin olan bir kişi çeşitli işler alıp kayıplara karışmış

Forumun diğer yöneticileri dolandiran adminin kişisel bilgilerini vererek gerekli yerlere basvurmasini söyledi dolandiricilara.

Ama ne hikmetse daha sonra yanlış anlaşılma olduğunu savunan site Yöneticileri ücretlerinin iade edileceğini bildirdi. (dolandiran kişi işin ciddiyetini anlayınca vazgeçti dolandirmaktan tabikide) site Yöneticileri bu konuyu sorgulayanlara da banla çözüm buluyor.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bu daha başlangıç. son server rezaletinden sonra geçmişte banlanan ya da dolandırıcılık yapan birçok kişi foruma geri dönecek. bu da çok büyük bir güvenilirlik sorunu yaşatacak. R10.net üyeliğim var ama e-ticaret yapmak isteyeceğimi düşünmüyorum artık.

MertYurdakul

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nasıl Forumsa Adamlar Yedeklememiş Bile Adam Database Sildi 1-2 sene geriye aldılar 50-60 bin ile devam ediyorlar :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Oxxi diyenide banlıyorlar. :D

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ne zaman oldu bu olay hiç haberim yok. link varsa olayları gösteren pm atabilir misiniz?

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
biz üye olamadan adamlar battı ya :D

ercellbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Son bir darbeden sonra r10 artık internette ki yerini ve güvenilirliğini kaybetmek üzere. Bakıldığı zamanda yönetimi de artık işin içinden çıkamaz oldular. Herşeyi ama herşeyi paralı olan bu forum sanmıyorum artık çok yaşayacağını. Tek temennim bu kadar dolandırıcının ve iş güzarlığın döndüğü bu forum yakın zaman tamamen internet hayatından silinir.

thebest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle ve kesinlikle sana sonuna kadar katılıyorum. r10 tam bi dolandırıcıların cirit attığı bir forum haline geldi, zaten yöneticileri de adam değil

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
R 10 ne arkadaş arkadaşlar?

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Bir zamanların efsanevi web master sitesi .