R10.net

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar ben bu forumu kınıyorum varmı karşı çıkan?
1- böyle forum olmaz mademki webuzantili.com web mail şart tamam o adresimizde var bırakın ayları 1 yıldır bir insan oğlu üye olamaması normal birşeymi?
sırf bu forumun bu gıcıklığından böyle ağır konuşuyorum.
web uğraşanlarını onun bunun adamına yalvarttırır hale düşürüyor
2- Ya adam gibi davetiye sistemini çalıştırın yada hiç forumu kullanmayın.
ben böyle iş görmedim yalanım varsada gelip özür dilerim.

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Tamam belki söylediklerinde haklı olabilirsin ama bu tepkini belli etmek için buraya üye olup ilk mesajında bunları yazmanı anlayamadım doğrusu.

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ne yapayım? 10k mesajım olupda üyelik tarihim eski olsa ne fark eder? sanki özel üretimli üyelik var bu forumda??

Beo

Doçent
Reaksiyon puanı
6
r10.com değil .net

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
r10.net'te üyeliğim yok ama olan arkadaşlarım çok dolandırıcı var diyor :D üyeliği açılsa çok iyi olur :)

kutup95

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum benimde r10 da üyeliğim yok , ama bir şeye ihtiyacım olsa girip bakıyorum :)
piyasada r10 kadar iyi webmaster siteleri var , ki zaten r10 da falii üyliği olan kişiler webmastersitesi , iyinet gibi wenmaster forumlarda da aktiftirler :)

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Bende üyelik var da ne oluyor işe yaramiyor pek :D

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Kusura bakmayın hocam. Yaptığınız çok yanlış. Üye olamadığınız için karalamanız gerekmez. Ben üyeyim, ve alanında tartışmasız en iyi site r10. Davetiye sistemi, dolandırılıcığın önüne geçebilmek için yapılmış ve çok güzel idare ediliyor. Herhangi bir adaletsizlik yok, çünkü davetiye sistemini r10 yöneticileri yönetmiyor. Sistem kafasına göre dağıtıyor.

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kusura bakmayın hocam. Yaptığınız çok yanlış. Üye olamadığınız için karalamanız gerekmez. Ben üyeyim, ve alanında tartışmasız en iyi site r10. Davetiye sistemi, dolandırılıcığın önüne geçebilmek için yapılmış ve çok güzel idare ediliyor. Herhangi bir adaletsizlik yok, çünkü davetiye sistemini r10 yöneticileri yönetmiyor. Sistem kafasına göre dağıtıyor.
yani üye olma olasılığımız %0 mı yaptığım hiç yanlış değil. bu kadar kişinin arasında sistem yönetiyor diyen bir tek sizsiniz.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
yani üye olma olasılığımız %0 mı yaptığım hiç yanlış değil. bu kadar kişinin arasında sistem yönetiyor diyen bir tek sizsiniz.

Üye olma şansınız 0 değil. Davetiye bulabilirseniz, olursunuz.

Peki, sistem neye göre davetiye dağıtıyor, açıklayabilir misiniz peki? Hangi üyeye ne kadar davetiye vereceğini kim belirliyor?

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Üye olma şansınız 0 değil. Davetiye bulabilirseniz, olursunuz.

Peki, sistem neye göre davetiye dağıtıyor, açıklayabilir misiniz peki? Hangi üyeye ne kadar davetiye vereceğini kim belirliyor?
hocam az mantık yürüt bizim milletimiz giderde hayrına bi davetiye yaparmı sence? varsa alnında öpeyim. yahu ayları bırak yıl geçti koskoca yıl. sistemin neye göre dağıttığınıda bilmiyorum siz ne derseniz inanırız heralde.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
hocam az mantık yürüt bizim milletimiz giderde hayrına bi davetiye yaparmı sence? varsa alnında öpeyim. yahu ayları bırak yıl geçti koskoca yıl. sistemin neye göre dağıttığınıda bilmiyorum siz ne derseniz inancaz.

Ben üye olamadan önce, iyinet'te takılmam gerektiğini okumuştum. Bulabilirsem, davetiye sistem alıntısını koyacağım. Yine r10'da görmüştüm.

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben üye olamadan önce, iyinet'te takılmam gerektiğini okumuştum. Bulabilirsem, davetiye sistem alıntısını koyacağım. Yine r10'da görmüştüm.
koymanın anlamı yok bence hocam. neymiş sistem otomatik davetiye atıyormuş %10 nu seçiyodur kesin oda gusül abdesti alıp davetiye atanlaramı rast gelir bilmem.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Hocam, davetiye isteyenlerden bahsetmiyorum. üyelere davet hakkı verilmesinden bahsediyordum. Ama, yanlış biliyormuşum. Şu sisteme göre dağıtılıyormuş.

Arkadaşlar davetiye sistemi tekrar aktif hale getirildi.
Artık kendi profilinizde davet ettiğiniz arkadaşınızın ismi otomaik olarak eklenecek.
Kim kimi davet etmiş daha şeffaf bir şekilde görüntülenecek.
Tanımadığınız kişilere davetiye yollamayın.
Davet edilip gelen kişi forumun huzunu bozucu hareketleri sonucu banlanırsa, Onu kimin davet ettiğini çok rahat bir şekilde tespit edilip onunda accountu banlanacak artık.
Hemen canlı bir örnek yapalım şu an itibari :

Son kayıt olan Üyemiz: bengisaat

Onu Ni-Osman arkadaşımızın davet ettiğini görebiliyoruz vs vs :p

" Herşey daha temiz bir dünya ve daha huzurlu bir r10 ortamı için " ;)

Davetiye hakkı neye göre kazanılıyor?

Rep puanınıza göre + Mesaj sayınıza göre + Forumdaki online sürenize göre otomatik belirleniyor.
Sorulan bazı soruların cevapları:
- Diyelimki 1000 mesajınız var ama hiç rep puanınız yoksa davetiye hakkınız olmuyor.
- Diyelim ki 1000 mesajınız var 1000 rep puanınız var ama foruma hiç girmiyorsanız davetiye hakkınız olmuyor.
- R10 a girince mutlaka login olun. Misafir olarak takip etmeyin.
- 100 davetiye hakkınız var diyelim ama 3-4 ay login olmazsanız davetiye haklarınız zamanla siliniyor.
- Rep puanı yükse biri size rep verirse, itibar gücü yüksek kişinin rep referansını aldığınızdan bu size ektra davetiye hakkı kazandırıyor.
- Size rep veren kişinin rep itibarı düşerse, sizinde davetiye hakkınız azalıyor.
- Negatif rep aldıkça davetiye haklarınız silinir.
- Mesajlarınız silinirse davetiye haklarınız silinir.

Davetiye nasıl yollanır?

Forumun en üst tarafındaki menü linklerinden Kontrol Paneliniz linkine tıklayınca Davetiye menüsü görüntülenir. Oradan kaç davetiye hakkınız oldugunu görebilirsiniz. Kısa yol olarakta buradan girebilirsiniz.
http://www.r10.net/invites.php

Bu davetiye eklentisi %100 doğru çalışmıyor ama en azından dogruya yakın derecede kodlanmış. Zaman zaman hatalar olabiliyor.

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam, davetiye isteyenlerden bahsetmiyorum. üyelere davet hakkı verilmesinden bahsediyordum. Ama, yanlış biliyormuşum. Şu sisteme göre dağıtılıyormuş.
tamam hocam ni-osmanı tanırım. inandım.
her gün 1 defa davetiye atacağım bakalım olacakmı. Bilgilendirmek için teşekkürler. Davetiyeyi sanırım kolay kolay alamıyacağım atabilirim diyen varsa genede vereyim : satis[MENTION=126365]ale[/MENTION]sbilisim.com mecburen her gün davetiye isteyeceğim. ni-osmanın nickini gördüğüm an inanandım iyi birisidir. Ve BURDA BU KONUYU AÇTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM TEŞEKKÜRLER.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Dolandırıcılardan korunmak için davetiyemi vermiyorlar. :D İçeridekilerin milleti dolandırmadığını nereden biliyorlar? Daha 2-3 hafta önce arkadaş 25€yu kaptırdı şerefsizin birine.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Dolandırıcılardan korunmak için davetiyemi vermiyorlar. :D İçeridekilerin milleti dolandırmadığını nereden biliyorlar? Daha 2-3 hafta önce arkadaş 25€yu kaptırdı şerefsizin birine.

Dolandıran, banlanıyor. Ben orada moderatör değilim, yanlış anlamayın :P.

Ama her gelen üye olursa, nasıl güvenilebilir ki? :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
bulunmaz hint kumaşı yapmalarıda çok saçma :)

---------- Post added at 18:24 ---------- Previous post was at 18:23 ----------

Dolandıran, banlanıyor. Ben orada moderatör değilim, yanlış anlamayın :P.

Ama her gelen üye olursa, nasıl güvenilebilir ki? :D

sana birşey demedim hocam sen yanlış anlama ben ortaya attım lafımı :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
bulunmaz hint kumaşı yapmalarıda çok saçma :)

Ya aslında tam olarak öyle değil. İçeride tanıdığın biri olması gerekiyor üye olabilmek için. Davetiye az veriliyor ki, güvendiğin kişileri çağırabilesin. Çünkü, üye sıkıntı yaratırsa senin de başın ağırıyor.

Valla orası benim değil :D:D

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Benim 2-3 tane sitem var, Google premium uyeligim. adsence vesaire, hepsini gosterip basvuruda bulundum 1 sene once. Adamlar hic, aldik, inceliyoruz, kabul etmiyoruz gibi bir cevap gelmedi.
bana gore cok pktan bir site hatta basvuruma cevap yazmadiklari icin cok pktan bir yonetimi var da diyebilirim. r10 i hic kimseye de tavsiye etmem. Daha sonra bir gun girdim baktim insanlar hep ucuz host, ucus serverlar ile birbilerini dolandirmak pesindeler.

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ilginç orda pek dolandırıcılık olmaz sunucu satışlarında hosting satıslarında forumda sürekli takipçi olsan anlasılıyor zaten

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ilginç orda pek dolandırıcılık olmaz sunucu satışlarında hosting satıslarında forumda sürekli takipçi olsan anlasılıyor zaten

Hadi dolandiricilik meselelerini gectim. Adamlar demislerki sunu bunu hazirlayin bize uyelik icin basvurun, hazirlayip gondermisim arkadasim insan su-bu eksik der, hayir arkadasim kabul etmiyorum der. Adamlardan 1 sene ses cikmadi. ya laylaylom calisiyorlar , ya paralari cok tuzlari kuru artik hicbirseyi sallamiyorlar. Cevap vermek zorundalarmi evet bence zorundalar yoksa , oraya biz belki cevap yazmayiz ama siz yinede basvurun diye yazsalardi ben burda bugun bundan gocunmazdim.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
üyeye doymuş bir forum ayrıca içerikde çok geniş.

ancak son dönemde hostingcilerin oyun alanı olmaya başladı. sanırım bu yüzden üyelik açmıyorlar

whoobay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alışveriş, sitede önemli bir yer ettiği için üyelik kabul etmiyorlar. Üyelik alıp alıp dolandırıyorlar. Bu şekilde en alt seviyeye iniyor.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Herkesi dolandirici gibi gormekde iyi degil.