Davetiye alabilirmiyim ahmet_dursun60@hotmail.com
A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz?
Çok beğendiğim bir forum gerek arkadaşlara yardım için gerekse kendi tecrübelerimi paylaşmak için kullanmak istiyorum.
B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz?
A+ Rehber'in kurucusuyum. A Plus Rehber
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz?
Şirketlere site yapmaktayım. Yaptığım siteler Ege Vinç | Endüstri Makinaleri İleri ve Akıllı Şehircilik Platformu vb.
D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?
5 - 6 senedir web projeleriyle ilgileniyorum
Davetiye atarsanız çok memnun olurum iletisim@aplusrehber.com
para karşılığında da alabilirim.davetiye aranıyor, irtibat için : ingmakaleler@gmail.com
Dikkat: Davetiyeler @karakule_66 arkadaşımız tarafından değil elinde olan üyelerimiz tarafından gönderilmektedir, Davetiye için konuya aşağıdaki şablona göre mesaj yazarsanız davetiyeler elinde olanlar tarafından iletilecektir.
R10.net davetiye dağıtım ve istekleri bu konu başlığından yapılır.
Önemli hatırlatma 1:
Ücretsiz e-mail hizmeti veren hotmail, gmail, mynet, yahoo, aol, mail, dcmail vb. yerlerden alınan mail hesapları R10.Net sitesine üyelik başvurusun da geçersizdir. Yukarıda yazdığım e-mail hesaplarından hiçbiri ile üye olamazsınız. Üyeliğiniz banlanır.
Davetiye alabilmeniz için jenerik mail adreslerine sahip olmanız lazım. Yani; kendi sitenizin domaini taşıyacak bir e-mail hesabıyla başvurulması gerekiyor. Örneğin; ornek@shiftdelete.net, ornek2@donanim.com veya kendi sitenizin e-mail hesabı ...
Önemli Hatırlatma 2:
E-mail adreslerinizi forumda alenen yazmamaya özen gösteriniz. Bu başlık altında davetiye isteğinizi belirtip, özel mesaj yoluyla davetiye almanızı tavsiye ederiz. Çünkü; e-mail adreslerinizi Mailing List hazırlayanlar, kötü niyetle kullanabilirler. Adreslerinize spam mesaj gelmesi muhtemeldir. Ancak yine de e-mail adresinizi paylaşmak istiyorsanız, aşağıdaki formatta paylaşınız.
Örnek: deneme -at- shiftdelete.net
R10.NET, Davetiye İsteme Şekli:
- Arkadaşlar, davetiye isterken;
A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz?
B - Hangi site veya forumun yöneticisiniz?
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz proje / iş var mı? Varsa linkleri ile paylaşabilir misiniz?
D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?
Bu bilgileri azami düzeyde vererek, davetiye istediğin de bulununuz. Davetiye paylaşacaklara samimi olduğunuz izlenimini verecektir. Çünkü; üyelerimizin birçoğu R10.Net'e sadece elimde üyelik olsun, zamanı gelir işime yarar düşüncesiyle davetiye isteyebilmektedir. En önemlisi ise; üyeler size kefil olacağından sizi yakından tanımak isteyeceklerdir. Çünkü; R10.Net'ten yanlış birşey yapıp, banlanırsanız, sizi davet eden kişi; ya ceza alır, ya da sizin gibi banlanır. Bu sebeple yukarıda belirtilen bilgileri vermeye özen gösteriniz. Buna uyduğunuz zaman kısa süre de davetiye alabileceğinizi düşünüyoruz.
Saygılar.