R10.net Davetiye Dağıtımı

juno334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar
http://www.webmastersitesi.com
http://forum.iyinet.com/
http://www.webtefilmizle.net/ (kendi sitem)

üyeliklerim aktiftir. Hiçbir kötü alışverişim olmadı. r10.net'te reklam pazarlamamı daha iyi yapabileceğimi öğrendim.
bide site konusunda takıldığım zaman sorulara daha iyi cevap alabilmek için r10.net e kayıt olmalıyım.

Davetiyesi olan gönderirse memnun olurum. Referansınızı kötüye kullanmam.

BRAGA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
bende torrenlerle uğraşıyorum, isteyene turkdepo ve torrenteagle davetiyesi verebilirim , Bende r10 davetiyesi istiyorum varsa

AlperSevimli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
r10 net davetiyesi bana da lazım arkadaşlar.hemde aciliyeti de var.eğer vermek isteyene para da takdim edilir ufak bi miktar

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Oyun olmuş R10.net, hiçbir şey yapmadığım, girmediğim halde ban atmışlar.

harsh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
R10 ticaret yuvası sanmayın size sorularınıza cevaplanacak çoğu ücretli destek veriyorlar.

freekays

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
r10 frmtr bu forumlar çömez yeni yetmelerin eline kaldı bizi banlıyorlar zaten üyesi olduğum forumlardı dünkü sümüklüler iki bira içip üye banlıyorlar artık

canhasan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar , Öncelikle webmasterlik sürem boyunca farkına vardımki nekadar çok webmaster okadar bilgi.Ve r10 da bilgi hazinemi genişleteceğim ve aslında yararlı olabileceğim bir yer.

Webmasterlik hayatıma 14 yaşımdan beri devam ediyorum. blogcu blogger ve host domain + sunucu kiralayarak projeler yaptım. Allah'ın izniyle devam ediyoruz.

Şuanda eğitim ile alakalı bir site sahibiyim tabi bu sitelerimde birkaçı.Ama seviyorum birçok öğrenciye yoldaşlık ediyoruz.

Ve banada davetiye verilirse memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Merhabalar , Öncelikle webmasterlik sürem boyunca farkına vardımki nekadar çok webmaster okadar bilgi.Ve r10 da bilgi hazinemi genişleteceğim ve aslında yararlı olabileceğim bir yer.

Webmasterlik hayatıma 14 yaşımdan beri devam ediyorum. blogcu blogger ve host domain + sunucu kiralayarak projeler yaptım. Allah'ın izniyle devam ediyoruz.

Şuanda eğitim ile alakalı bir site sahibiyim tabi bu sitelerimde birkaçı.Ama seviyorum birçok öğrenciye yoldaşlık ediyoruz.

Ve banada davetiye verilirse memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

kimsede davetiye felan yok ... bazı sitelerde üyeliklerini 100 dolara kadar satıyorlar... boşuna davetiye felan aramayın...

Simurg96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A - Bilgi , sorularıma cevap bulma ticaret için üye olmak istiyorum
B - Crackindir.org adminiyim
C - 1 yıldır web tasarımla uğraştım acemi olarak sadec okula ödev olarak verdim :d
email
admin@crackindir.org

sec91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lutfen banada bi r10 davetiyesi gonderirseniz cok sevinirim:)

jarmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
f@wkteknoloji.com eğer davetiyeniz var ise alabilirmiyim teknoloji ağı kuracağım fakat fikir ve yardım almam gerekiyor o sitede uzaman kişiler varmış

SerdarGokcen

Asistan
Reaksiyon puanı
3
3 tane sıcak sıcak var. Güvenmediğim insanlara vermiyorum. Sebebi şudur:
http://www.r10.net/forumda/1095478-davet-ettiginiz-uyeler-banlanirsa-sizde-banlanirsiniz.html

R10 da iş çok iyi yapılıyor ve üçkayıtçılar nerdeyse tamamen temizlendi forumdan. 4 yıl 6 aydır forumdayım bir kere bile ne ban ne ceza nede uyarı aldım. R10'da ki hesabım tertemiz.

Boşuna davet beklemeyin bence kimseden. Arkadaşlarıma bile çok nadir veriyorum.

Sahte hesapları(Multi hesap) ve 2 yıldır kullanılmayan hesapları uçurdular direkt! Daha önce vardı hesabım giremiyorum diyenlere duyrulur.

DORUKHAN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gmaile ve hotmaile gelmiyor : ) bende üyesiydim sonradan anladım ki içi bomboş hatta size zararı da oluyo :D

sadrikrd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar r10 davetiyeye ihtiyacım var veya üyeliğini satmak isteyenler ulaşsın bana

1mart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar kamuda çalışıyorum , mühendisim . İşim gereği GSM şirketleri, fiberoptik hatların preojelerinin kontrolorlüğünü yapıyorum . R10 sitesini bir gazatede teknik servis hizmeti işinde çalışan yeğenim vasıtasıyla tanıdım , ciddiyeti sebebiyle beğenerek takip ettiğim bir site .. Daha önce de birkaç kez girişimde bulunmama rağmen R10 ' a üye olamadım . Üyelik için yardımcı olabilecek olan arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederim .

ATAK T-129

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz?: VDS-VPS alış satış bölümü için bana çok gerekli.
B - Hangi site veya forumun : Bunu saklı tutmak istiyorum.

Arkadaşlar davetiye kodu bana çok lazım. Eğer karşılığında para istiyorsanız onuda halledebiliriz. Güven konusunda bir sıkıntı olmaz bir kaç forumda yöneticiyim yani ordaki hesabın banlanmasından korkmayın :)
İnşallah biran evvel bulunur...
Ö.m atabilirsiniz vermek isteyenler yada satmak isteyenler.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
A - R10.Net'e neden üye olmak istiyorsunuz?: VDS-VPS alış satış bölümü için bana çok gerekli.
B - Hangi site veya forumun : Bunu saklı tutmak istiyorum.

Arkadaşlar davetiye kodu bana çok lazım. Eğer karşılığında para istiyorsanız onuda halledebiliriz. Güven konusunda bir sıkıntı olmaz bir kaç forumda yöneticiyim yani ordaki hesabın banlanmasından korkmayın :)
İnşallah biran evvel bulunur...
Ö.m atabilirsiniz vermek isteyenler yada satmak isteyenler.

Para ile alacaksanız r10 kendisi de satıyor. 150 TL karşılığında alabilirsiniz.

harsh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu kadar mesaj va merak ediyorum aceba davetiye alan var mı?
r10 da davetiyeyi babasına.kardeşine bile vermezler.çünkü o banlırsa sende banlarsın. Bende zamanında çok uğraştım ama akla gelmeyecek bir yöntemle aldım alırdım.eğer ticari olarak durumunuz iyiyse 150 lira üyelik ücreti arayın alın.