Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese merhaba. bende bir adet r10 davetiyesi isteyeceğim. yollarsanız çok sevinirim. elimde turktorrent davetiyeleri bulunmaktadır. Şim$diden teşekkürler..
Nicksizzaat davet ye gondermessende senden bi ricam olacaktı yapabilirmisin r10 netten birinden link alıcaktım çok onemlıydı ama uye davetye ile olundugu için arkadastan alamıyorum linki
2008 den bu yana joomla çoğunlukta olmakta wordpres vs CMS ler kullanıyorum, son zamanlarda ise php çalışmaları yapmaktayım,
yukarıda belirttiğim gibi r10 ailesine bende katılmak istediğim için iletisim@taneryilmaz.com.tr mail adresime davetiye kodu istiyorum. yardımcı olmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba davetiyesi olan pm atabilir mi acil ihtiyacım var uzun sitedir film sitesi yapıyorum yararlı bir site diye duydum mesajlarınızı beklıyorum davetye lazım .s