R10.net Davetiye Dağıtımı

Akatsuki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
insan zamundadaki reklamları sansürler :D

---------- saat 19:10 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:09 eklenmişti ----------

maşallah iyi seed etmişin :D çok kastınmı bunu yapmak için :mrgreen:

Hocam öğrenci interneti bu kadar oluyo :D 1Mbit netim var hepsini DL ve UL için kullanırsam bana ne kalacak :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Sana göre mantıklı olanı yap. Boşver şablonu.

Konuyu açan moderator arkadaş , internet üzerinde sadece torrent sitelerinin davetiyelerinin dağıtıldığını sanıyor galiba.

Konunun torrent siteleri için olduğu gayet açık.

Rapx

Asistan
Reaksiyon puanı
7
zamunda davetiyesi gönderene verebilirim davetyie

iorka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam, siteye üye olmuştum ama şimdi giriş yapamıyorum iki kez yazdım yanıt alamadım henüz, davetiye varsa gönderen olursa sevinirim…

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
ben bir adet daviye gönderebilirim bu mesaja ilk mesaj yazan kişiye.

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
gönderirim arkadaşım fakat hotmail e gitmiyor ben böyle biliyorum özel domain gerektiriyor diye biliyorum.ama deniyorum su an .yalnız şu an bende r10 açılmıyor sizde açılıyormu.

Herhangi bir problem yok.

iorka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan yok ama büyük ihtimal alırım bugün yarın, çok önemli ise onu bekleyelim çok net değil ama oluyorsa da normal adresime yollayabilirsen şimdi sevinirim...

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Şuan yok ama büyük ihtimal alırım bugün yarın, çok önemli ise onu bekleyelim çok net değil ama oluyorsa da normal adresime yollayabilirsen şimdi sevinirim...
benim bildiğim normal adreslere olmuyor oluyorsa eğer bilen varsa buradan bilgilendirsin ayrıca domain adresi aldığında bana özelden ulaşırsan iyi olur konuya denk gelemeyebilirim yada konuyu unutabilirim özelden yazarsan hatırlamış olurum.

iorka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam o zaman bende bilmiyorum olup olmadığını ama ben bir süre önce normal bir şekilde üye olduğumu hatırlıyorum ancak şuan hesabım gözükmüyor kullanamadan ne oldu ise giriş yapamıyorum neyse sana özelden yazarım olmazsa ,teşekkürler...

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Tamam o zaman bende bilmiyorum olup olmadığını ama ben bir süre önce normal bir şekilde üye olduğumu hatırlıyorum ancak şuan hesabım gözükmüyor kullanamadan ne oldu ise giriş yapamıyorum neyse sana özelden yazarım olmazsa ,teşekkürler...

tamam bekliycem.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
hollanda dns si ile girdim şu an girebiliyorum r10 a belki de kısa bir problemdi düzeldi.

malatya verdiğin adrese gönderdim umarım hotmaili kabul eder resimden bakabilirsin davetiye beklemede görünüyor.

Uploaded with ImageShack.us

teşekkürler gelmiş ama telefon onayı yapamadıgımdan üye olamadım gitti.

davetiyegerek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aranızdan 2 kişiye davetiye göndereceğim şart olarak bir sey aramıyorum.

sizden davetiye karsılığında tek istediğim sey duanız olacaktır önümde Açıköğretim Lisesi sınavları var.

pm den gönderin email adrslerinizi lütfn

kuantum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aranızdan 2 kişiye davetiye göndereceğim şart olarak bir sey aramıyorum.

sizden davetiye karsılığında tek istediğim sey duanız olacaktır önümde Açıköğretim Lisesi sınavları var.

pm den gönderin email adrslerinizi lütfn

Özel mesaj attım.
Teşekkürler.