miyagi41
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
admin@crynetsystem.com teşekkürler gönderen olursa şimdiden![]()
anlamanız kıt mı arkadaşlar? hotmail gmail gibi jenerik adreslere davetiye gönderilmiyor!!!
Sorun yok şuan girebiliyorum.
Hayır.mynet mail adresine gönderilebiliyor mu davetiye?
Hayır.
hadi ya bendede farklı uzantılı adres yok ne yapabilirim nerden alabilirim
Benim anlamadigim. r10 alexa'da 11. sirada. Nasil oluyor bu? r10.net'in sadece 46 bin üyesi var? frmtr.com mesela 3 milyon üyede ama r10.net'in gerisinde.
Demekki neymiş ?
Üye sayısının bir önemi yokmuş.
Benim anlamadigim. r10 alexa'da 11. sirada. Nasil oluyor bu? r10.net'in sadece 46 bin üyesi var? frmtr.com mesela 3 milyon üyede ama r10.net'in gerisinde.
belki ben o siteye 5 defa üye olmuşumdur çünkü nette bişey aradığımda orası çıkıyorsa üyelik istiyor ve üye oluyorum bidahaki sefere de unutuyorum bu yüzden tekrar tekrar üye oluyorum fakat siteye bidaha hiç girmiyorum yani sadece üyeyim bi trafik oluşturmuyorum sitede... kapiş....
Bu arada r10 davetiyesi varsa birisi bana yolllayabilirmi?
knightx@shiftdelete.net
Şu anda bende açılmıyor açıldığında ben yollarım sana .belki ben o siteye 5 defa üye olmuşumdur çünkü nette bişey aradığımda orası çıkıyorsa üyelik istiyor ve üye oluyorum bidahaki sefere de unutuyorum bu yüzden tekrar tekrar üye oluyorum fakat siteye bidaha hiç girmiyorum yani sadece üyeyim bi trafik oluşturmuyorum sitede... kapiş....
Bu arada r10 davetiyesi varsa birisi bana yolllayabilirmi?
knightx@shiftdelete.net
r10 seo ve google konularında gerçekten uzman bu uzmanlıklarını iyi kullanıyorlar.Ben bot falan kullandiklarinin okumustum ama kim bilir.![]()
Evet ama 46bin üyesi olan bir forum nasil oluyorda o kadar yüksekte olabiliyor?
Bu 46bin üyenin hepside aktif olsa yinede cok zor.
Ama neyse. Konuyu dagitmayalim![]()
r10 seo ve google konularında gerçekten uzman bu uzmanlıklarını iyi kullanıyorlar.
r10 seo ve google canavarı .
R10 davetiyesi ile internet hızının ne alakası var ?
Davetiyesini istediğiniz sitenin daha ne işe yaradığını bilmiyorsunuz!