Ps2 Sorularım var

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Hayatımda hiç konsol oyunu oynamamış biri oalrak bir kaç sorum olacak.
1-Ps2 iyi bir konsol mu?Alabilir miyim?
2-Ben Pc oyuncusuyum.Konsolda zorlanabilir miyim?
3-Ne tür oyunlar var.oyunları satın almak gerek li mi?
4-ps2 mi ps3 mü?
Pc fiyatlarının düşeceği yok bende ps lere sardım.

Yavuz sama

Asistan
Reaksiyon puanı
184
Hayatımda hiç konsol oyunu oynamamış biri oalrak bir kaç sorum olacak.
1-Ps2 iyi bir konsol mu?Alabilir miyim?
2-Ben Pc oyuncusuyum.Konsolda zorlanabilir miyim?
3-Ne tür oyunlar var.oyunları satın almak gerek li mi?
4-ps2 mi ps3 mü?
Pc fiyatlarının düşeceği yok bende ps lere sardım.
ps3'e verilen para deymez ps2nin online mağazaları yakında kapanır ama ona oyun alırsan 200 tl gibi bir fiyata eski güzel oyunları oynarsın ps3 e vereceğine xbox 360 al ps4 alacaksan xbox one al...

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Yani pc gibi her zaman oynayabilir miyim?

daimasen10

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Bence PS2 almanı tavsiye ederim neden diye sorarsanız oyun bakımından çok oyunlu 10 bin oyunlu en çok ps2 ye oyun çıkmıştır bende 4 adet ps2 var usb hdd ile çalışıyor 5 bin oyunlu PS1 süper Nintendo game boy Advance Sega atari mame Neo geo oyunları yükledim resident evil 4 king Kong rise to honor jetli bu 3 oyun efsane PS2 de pes 21 var futbol oyunları her zaman güncel kadroları yani bence PS2 işinizi görür eğer paraya kıyarım derseniz Xbox one jtglı alın ps3 güzel değil bence en güzel ps2 futbol maçları gerçekçi

Kratosdeniz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
106
1- PS2 iyi bir konsol, alabilirsiniz.

2- PC oyuncusu iseniz oyun koluna alışmanız biraz sürecektir, o kadar zor değil ama alışmak. :)

3- Her türden oyun mevcut, hem kendine özel çok güzel oyunları var God of War mesela.

4- Tabii ki PS3, biraz daha para koyup onu almanızı öneririm, onun haricinde PS2'de alınabilir.

kerojann

Asistan
Reaksiyon puanı
104
ps3 al kır gta 5 kur online oyna
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende pc oyuncusuyum kontroller çok kolay 1 saatte öğrenirsin 5 yaşındaki kuzenimle co op cod mw3 oynuyoruz okadar kolay yani :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

1-ps2 alınır
2-hayır
3-pes 13 god of war gta sa max payne 2 gibi birtakım eski ama güzel oyunları oynayabilirsin para vermeden ps2 yi kırıp hafızasına googleden oyun yükleyip flasha atabilirsin
4-tabiki ps3 ps3 te poplüler oyunları vb yüksek grafikle açabiliyor örneğin gta 5 max payne 3 ac 4 far cry 4 falan kaldırıyor

Son düzenleme:

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Aralarında o kadar bir fiyat fazlası yok.PS3 ü ço kmethediyorlardı.Birde sizden ps2 hakkında görüşlerinizi aldım.