Prototype hikayesi Nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rapchy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
prtv.jpg

Activision tarafından dağıtımı, Radical Ent.'ın ise yapımını üstlendiği Prototype isimli oyunun 2. çeyrek 2009'da PC, Xbox 360 ve PS3 için çıkması bekleniyor. Peki oyunun hikayesi nedir diye merak edenlere hemen müjdeyi verelim. Hikayeyi anlatan bir adet video yayımlandı. Videoya buradan ulaşabilirsiniz.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Şu ana kadar yayınlanan videolardan aksiyon dolu dakikaların bizleri beklediği söylenebilir.Ayrıca hikayenin etkileyici olduğunu söyleyebiliriz.Umarım oynanabilirlikte bizi tatmin edecek bir seviyededir.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Evet oynanabilirliği bende cok merak ediyorum çünkü aşırı bir serbestlik var oyunda aklına gelebilecek herşeyi yapabiliyosun silahsız tank ve helikopter patlatabiliyoruz :D Gamepad için ideal bir oyun gibi görünüyor

Her videosunu izleyişimde bile heyecanlanıyorum en kısa zamanda gecikmesiz cıkar umarım

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
benmde çıkınca alacağım kesin oyunlardan biri olacak duble full aksiyon bi oyun güüzeelll.....

furkan123n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyunun tüm videolarını izledim süper aksiyon bizi bekliyor...!!! :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Şu oyunu yükleyesim geldi fazla sistem istiyor mu?

Newyorka ne olmuş öyle?

Ben hala konusunu anlamadım.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
fazla birşey istediği yok.Orta seviye bi pc'yle rahatlıkla oynayabilirsiniz.Bende 3870 hd, 2gb ram, core2duo full grafik oynuyorum.Sorunsuz...

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
evet çıkalı aylar oldu güzel bi oyun,eksi yanı sıkılıyosunuz bazen oynarken

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Şu oyunu yükleyesim geldi fazla sistem istiyor mu?

Newyorka ne olmuş öyle?

Ben hala konusunu anlamadım.

Anlatayim konusunu,

GenTech laboratuarlarinda bildigimiz dogal dengeye dusman akillara zarar deneyler yapiliyor.
Bu deneklerden biri de bizim oyun boyunca kasap haydo gibi dolanip duracagimiz hafizasini ve oz benligini yitirmis Alex Mercer.

Bir yandan sagda solda zombi avliyoruz, bir yandan bize bunu yapanlari arayip buluyor deyim yerindeyse somuruyoruz bir yandan da olaylari cozuyoruz.
Enerji dolumunu zombi yada insan somurerek yapiyoruz ( artik ona her ne denirse )
Tam bir olum makinesi olan karakterimizin super guclerinin yaninda oldurdugunun kiligina burunerek herkesi kandirmasi gibi ozellikleri de var.
Hatta askerleri somurup orduya bir bolgeye operasyon emri bile verebiliyorsunuz.

Zaman gecirmek icin hayli zevkli bir oyun, fizik efektleri cok ust seviyede ama grafikler biraz vasat.

Somurme eyleminin baslangici :w00t:

gdc-2008-prototype-screens-20080214035553603_640w.jpg

Somurme islemi tamamlanirken :dil:

prototype-20070820033233180_640w.jpg

Yerde diken cikarmaca :D

prototype_6a.jpg

Ben buna elim sende diyorum :mrgreen:

prototype-20080424015233500_640w.jpg

Kisa yoldan askerlik icin asker somurmece... :turned:

942352_20090109_screen003.jpg

Mahalle kavgamiz...

prototype_multiplayer_axed.jpg

Eh bu kadar yeter, gerisini kendin kesfetmen gerek :w00t::mrgreen::w00t:

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
oynayan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum dvd lerini aldım ama henüz kurma fırsatım olmadı. her ne kadar bu tarz oyunları sevmesemde oynayanların tavsiyeleri ne yönde bilmek isterim.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Kan görmek istiyorsan, vahşeti çıkaran olmak istiyorsan, özellikle canavarlardan ve askerden kaçıp ordan oraya zıplamak istiyorsan tavsiye ederim.
Bu arada oyun içindeki ekstra oyunları oynayıp eğlenceyi katlayabilirsin.Mesela askeri görev alıp zombileri zamana karşı avlayabilirsin.Bu sana puan getirecektir.Bu puanlar ile Alexin dövüş, kabiliyet vs gibi özelliklerini açıp kullanabilirsin.

Kısacası ekşından hoşlanıyorsan bu oyun hoşuna gidecektir :)

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
bi kötü yanıda tank dururken kim değerse değsin anında paramparça oluyor siz bişe yapmadan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya benim pc de bu oyun çok donuyor bana bi fikir verirmisiniz nasıl akıcı oynayabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:biggrin:Bu oyunu yüklemeyi çalışıyorum çok süper bir oyun, İnternet Cafe'ye ne zaman gidersem orda oynuyorum muhteşem bir şey.:biggrin::thumbup:

Eğer arkadaşımızın dediği gibi Ekşın istiyorsanız tam sizin için.