- Reaksiyon puanı
- 157
Kullanıcı adının altındaki rütbe yerine istediğimiz bir şeyler yazsak ne güzel olurdu değil mi
Profilinize girip soldaki menüden Ayarlar & Özellikler alt başlığı olarak Ayarları Değiştirin'e ve ardından çıkan formdaki Abonelik Ayarları altındaki kutucuğu E-Mail ile haberdar edilmek istemiyorum olarak değiştirirseniz cevap yazdığınız konulara otomatik olarak abone olur ve yukarıdan Profiliniz butonuna tıkladığınızda abonelikleriniz arasındaki yeni mesaj yazılan konuları takip edebilirsiniz.Kaldırmakla iyi yapmışsınız gereksiz sıradan ayrıntılar bunlar.Rep falan ; yalvarma mesajlarıyla forumu kirletmekten başka bir işe yaramaz.Bunun yerine katılıdığımız konulardaki mesajların sonrasını takip edebilmemiz için mesajlarıma yazılan son yazılar gibi bir seçenek eklenirse iyi olacak.Bir süre sonra katılımı kaybediyoruz sorulan sorular havada kalıyor.
Kullanıcı adının altındaki rütbe yerine istediğimiz bir şeyler yazsak ne güzel olurdu değil mi
Çok ilginçsiniz. Ben evimin önündeki kaldırımları sevmiyorum Onlarda kaldırılsın...