Progress nedir?

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Kullanıcı adının altındaki rütbe yerine istediğimiz bir şeyler yazsak ne güzel olurdu değil mi :)

Busss

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Kaldırmakla iyi yapmışsınız gereksiz sıradan ayrıntılar bunlar.Rep falan ; yalvarma mesajlarıyla forumu kirletmekten başka bir işe yaramaz.Bunun yerine katılıdığımız konulardaki mesajların sonrasını takip edebilmemiz için mesajlarıma yazılan son yazılar gibi bir seçenek eklenirse iyi olacak.Bir süre sonra katılımı kaybediyoruz sorulan sorular havada kalıyor.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Kaldırmakla iyi yapmışsınız gereksiz sıradan ayrıntılar bunlar.Rep falan ; yalvarma mesajlarıyla forumu kirletmekten başka bir işe yaramaz.Bunun yerine katılıdığımız konulardaki mesajların sonrasını takip edebilmemiz için mesajlarıma yazılan son yazılar gibi bir seçenek eklenirse iyi olacak.Bir süre sonra katılımı kaybediyoruz sorulan sorular havada kalıyor.
Profilinize girip soldaki menüden Ayarlar & Özellikler alt başlığı olarak Ayarları Değiştirin'e ve ardından çıkan formdaki Abonelik Ayarları altındaki kutucuğu E-Mail ile haberdar edilmek istemiyorum olarak değiştirirseniz cevap yazdığınız konulara otomatik olarak abone olur ve yukarıdan Profiliniz butonuna tıkladığınızda abonelikleriniz arasındaki yeni mesaj yazılan konuları takip edebilirsiniz.

Keyifli forumlar...

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Çok ilginçsiniz. Ben evimin önündeki kaldırımları sevmiyorum :) Onlarda kaldırılsın...

baş vur belediyeye kaldırırlarsa kaldırırlar
bizde size ddedik kaldırmışınız
hem kaldırım faydalı bişy bu çokmu gerekli
bence değil
neyse bitti gitti artık sakiniz olur böyle şeyler her genç adminin başına gelir:D