mert.tas0147
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Samsung galaxy s7 edge kullananlar arkada seçmeli odak olduğunu biliyorumda ön kamerada seçmeli odak varmı acaba bide bixbi gelirmi
S7 de zaten bixby kullanılabiliyorSamsung galaxy s7 edge kullananlar arkada seçmeli odak olduğunu biliyorumda ön kamerada seçmeli odak varmı acaba bide bixbi gelirmi
Bixby yok S7'de şuan.S7 de zaten bixby kullanılabiliyor
Google Camera with working portrait mode V8.2 Şu konuya göz atın. Bu konuda Google Pixel'in S7'ye uygun kamera uygulaması var. 8-9 APk var aynı uygulamanın sürümleri. Ayarlar da konuda mevcut. Yükleyin. Arkada ve önde insan yüzü olduğu senaryolarda süper portre fotoğrafları elde edersiniz. Benim eski telefonum S7'ydi onda çok başarılı çalışıyordu.Samsung galaxy s7 edge kullananlar arkada seçmeli odak olduğunu biliyorumda ön kamerada seçmeli odak varmı acaba bide bixbi gelirmi
Bixby yok S7'de şuan.
Google Camera with working portrait mode V8.2 Şu konuya göz atın. Bu konuda Google Pixel'in S7'ye uygun kamera uygulaması var. 8-9 APk var aynı uygulamanın sürümleri. Ayarlar da konuda mevcut. Yükleyin. Arkada ve önde insan yüzü olduğu senaryolarda süper portre fotoğrafları elde edersiniz. Benim eski telefonum S7'ydi onda çok başarılı çalışıyordu.
Tmm ben telefonun kamera uygulamasının ön kamerada seçmeli odak varmi diye sordum sadece kulananlar varsa soylesin lutfenBixby yok S7'de şuan.
Google Camera with working portrait mode V8.2 Şu konuya göz atın. Bu konuda Google Pixel'in S7'ye uygun kamera uygulaması var. 8-9 APk var aynı uygulamanın sürümleri. Ayarlar da konuda mevcut. Yükleyin. Arkada ve önde insan yüzü olduğu senaryolarda süper portre fotoğrafları elde edersiniz. Benim eski telefonum S7'ydi onda çok başarılı çalışıyordu.