Polise Yakalandım:/

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bizim burda ehliyetsiz biri çocuğa çarptı uzun süreli hapis cezası aldı. (Tam ne kadar hatırlamıyorum) Çocuğun ailesi adamı öldüreceğiz diyorlar.

O günden beri araba sürmedim. Ehliyet almadan sürmeye de niyetim yok.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Biriniz teselli verin çocuğa yaaa :) bu arada kardeş gir bi şeyler yaz. Ne oldui ne yaptın, baban ne dedi? Merak ettim şimdi. İnş. bi şeyin yoktur. Emin ol seneye bunun bir önemi kalmayacak. Genelde bu süreyi hep bir hafta, bir ay derdima ma senin ki yıllık malesef :) Cana bi şey olmasın boşver. 600 lira dediğin para mı...

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Sonuç:Babam geldi.o kadar laf söyledi dövseydi daha iyiydi.Büyük ihtimal pc'yi yasaklıycak.:turned:

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
dostum ne diyim ki haketmişsin.. Ama bence ehliyetsiz motor sürmekten çok kasksız sürmen daha büyük sorun.. Bende motor kullanıyorum ve cezasını bi kenara bırak kasksız hayatta binmem bi kere rüzgardan gözlerimi açamam onuda geçtim güvenliğim çok önemli.. Dizlik ve montuma kadar giyinirim.. işin birde estetik yönü var kasksız motora binince çok şekilsiz geliyor.. Benden sana abi tavsiyesi kasksız asla binme..

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
ya abi keleğe yatcan ama öyle yaparsan çat alnının ortasında ceza diyeceksin bu aslında babamın motorsikleti kendisi rahatsız olduğu için işlerini ben yaıyorum memur amca durumumuz çok kötü bidaha yapmam falan felan :D
Benim babam yakalanmıştı bi kere çanakkalede sonra çanakkale emniyet müdürünü arıyorum diye arkadaşlarından birini aradı.Polis yedi devam edebilirsiniz.Evraklar tamdır dedi :D

WARIORKRAL

Doçent
Reaksiyon puanı
3
gecmis olsunda genede haline sukret benim amcamin ogluna 2.500tl yazmislardi ama oda dakka basi yakalaniordu 7 kere filan yakalandi 3unde siyirdi 4 unde ceza :D