- Reaksiyon puanı
- 31
Ast teğmenler bastı
Aynen öyle yakında başçavuş 1.kademe olacan desenebende uzman 3.kademe oldum heralde tek çizik sarı renkte
Aynen öyle yakında başçavuş 1.kademe olacan desene
Oyundaki nick'ini bana mesaj at yardımcı olurum ben sanahocam ben çok acemiyim daha oyunu çözemedim rütbe atlıoz ama boşa atlıoz çünkü oyunu çözemedim daha ben hangi silahı alacağımı bilmiom...herhangi bir silahla rahat edebilecek biriside değilim
Oyundaki nick'ini bana mesaj at yardımcı olurum ben sana
Bir ara Wolfteam oynuyordum ama yaş ortalaması çok düşük,hack,küfür ne ararsan vardı.Point nasıl ortam ?
Oyundaki nick'ini bana mesaj at yardımcı olurum ben sana
Her oyunda olduğu gibi ister istemez küfür oluyor ama wolfteam'den iyi olduğu kesinBir ara Wolfteam oynuyordum ama yaş ortalaması çok düşük,hack,küfür ne ararsan vardı.Point nasıl ortam ?
Her oyunda olduğu gibi ister istemez küfür oluyor ama wolfteam'den iyi olduğu kesin
ben şimdi giriyom oyuna...
Bakın arkadaşlar PB Dino Mod Nedir Dino lar nedir hepsini anlatacağım
Dino Mod İnsan Olan Takim Tünellerden Kacarak Dinozorlarin Dogum Yerindeki Kaçış Kapılarindan Kaçıcak.
Dinozorlar İse İnsanlari Engelleyip Onlari Yok Edecek ama olay bundan ibaret değil. dinolar feci
Trex Dinozlar Takımının Kaptani Yani Bagirinca Kırmızı İşaretlerle Oyunculara Zarar Verip Yerlerini Belirtiyor Bi Bakıma Wall Hack Gibi Sadece Dinozorlarin Dogma Yerinde Olur Oradan Cikamaz Ve Trex Oyuncular Arasindan Otomatik Seçilir Zıplayamaz.
Raptor:Keskin Disli Uzun Tırnaklı Zıplayabilir Dişlerine Kapilirsaniz Kurtulmaniz Neredeyse İmkansız.
Sen baya şanslısın biz oyuna başlarken böyle bir kıyak yapmadılarBu konuyu okuduktan sonra dün başladım oyuna. Hediye olarak 2 tane NG ürün verdi. Nickim MerTAkman
Sen baya şanslısın biz oyuna başlarken böyle bir kıyak yapmadılar
Sen baya şanslısın biz oyuna başlarken böyle bir kıyak yapmadılar
Öncelikle sorularını sırasıyla cevaplayımHocam Sana Bişey Diyecem Ben...Bende Bir Adam Var Hee Eksikleri Var Veya Yok...O Kadcarını Bilmiyorumda...Bana Yardım Etmen Gerekiyor Bu Oyunda Nasıl Bir Yardımmı Elimdeki Adama Bişeyler Eklemek İstiyorum Mesela Beni Güçlendirmesi Gerekiyor Artı Olarak Bayan Almak İstiyorum Ama Nasıl Yapacam Ne Yapacam Bilmiyorum Heee Bide Ünvan Olayını Geçmeyelim Bu Ünvan İşi Ne Yaww Nasıl Alırım Nasıl Kullanılır Ne Faydası Var Bana ??? Bilmediklerim Çok İstersen Oyundan İrtibat Kuralım...
Free to Play ya, hack den geçilmiyordur oyun.
hocam vh çok oyunda yaww adama bi bakıyosun 36 kere vurmuş 1 kere vurulmuş gelde sövme