Point Blank

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
yapmayın miktarı küçümsemem asla ama karşılaştırmada çok az kaldığını ve globalde oyunun ederinin ne olduğunu siz kendiniz görün.

dünyanın bütün dev elektronik ( bilgisayar elektronği ) üreticileri CS takımlarına sponsor durumdalar. bir gün ( 10 yıl sonra ) PointBlank takımlarına da böyle gruplar, firmalar sponsor olursa karşılaştırma yapılabilir. Şimdilik bu karşılaştırma bence gereksiz.
Uluslararası alanda 15.000 dolar miktarında turnuvada yapıldı buradaki mesele para değilki cs'nin tek avantajı Türkiye'de popüler olması point blank'ta yavaş yavaş yaygınlaşmaya başladı oyunu Türkiye içi değil diğer ülkelerde araştırmanı tavsiye ederim velhasıl bunu uzatmanında bir anlamı yok sonuçta herkes zevk aldığı oyunu oynuyor :)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya öfff sıktınız hee ne cs'ymiş kardeşim yaww :) la point blank başlığı altında cs tartışıyonuz :) la yerim cs'yi :) point blank'e girin SDN yazın klan arama kısmına bulun klanımızı girin :) ancak sdn üyesi olmanız gerkeiyor klanımızın tek şartı bu..:) güçlü bir klan kuracaz inşallah temelleri attık chevi ile beraber :) hadi 00conq hadi gelin klana bekleris :)

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bende klana istek gönderdim kabul edin nick:XXXX37 dir

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
banada davet yollayın uagakko olması lazım nick:):) unuttum la nickimi:):):)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bende klana istek gönderdim kabul edin nick:XXXX37 dir

üyelik isteğiniz kabul edilmiştir eminim klanımıza hayırlı bir üye olacaksınız iyi günler dilerim :)

banada davet yollayın uagakko olması lazım nick:):) unuttum la nickimi:):):)

la klan aratmasına gir SDN yaz gelir işte 4 kişiyiz :) üyelik başvurusu yap ben zaten şuan pointteyim alırım hemen :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
üyelik isteğiniz kabul edilmiştir eminim klanımıza hayırlı bir üye olacaksınız iyi günler dilerim :)

la klan aratmasına gir SDN yaz gelir işte 4 kişiyiz :) üyelik başvurusu yap ben zaten şuan pointteyim alırım hemen :)

keke ancak akşama şimdi işteyim gardaş:):)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
keke ancak akşama şimdi işteyim gardaş:):)

la keke sen akşam at ben daimi buradayım zaten :) seni beklerim :)

BUARADA SAYIN SDN ÜYELERİ POİNT BLANK'TE KURDUĞUMUZ SDN İSİMLİ KLANIMIZA SİZLERİDE BEKLERİZ...SADECE BU BAŞLIĞA YADA BANA ÖZELDEN ÜYELİK İÇİN BAŞVURU YAPTIM NİCKİMDE ŞU DERSENİZ HEMEN KABUL EDERİM...AKSİ TAKDİRDE BURDAN VEYA ÖZELDEN BANA NİCKİNİZİ BELİRTMEZSENİZ KLANA ALINMAYACAKSINIZ...ÇÜNKÜ BEN SİZİN KİM OLDUĞUNUZU NEREDEN BİLEYİM :)

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Akşam kendi aramızda bir maç yapalım diyorum hani ne dersiniz ? :D

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sevgili SDN klanı üyeleri lütfen şu saatte oyuna giriniz tüm klan oyundadır iyi avlamalar :)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Clana şöyle cafcaflı bir simge fena olmaz hani :D

bence gayret edersen güzel birşeyler yapabilirsin :) ancak silah yok :) bende G3G6 , SG550 , F2000 var :) bide snıper var :) yani bende silah var sende yok eminim sende sılah olsun ezersin beni :) ancak şunu söliyim ben vh kullanmam kullananada acımam :) buarada SAYIN SDN POİNT BLANK KLAN ÜYELERİ EĞER VH KULLANIYORSANIZ KLANDAN ATILIM İŞLEMİNİZ YAPILIP ŞİKAYET EDİLECEKSİNİZ...Burda birkere daha söliyorum vh kullanana acımam...!!! iyi avlar :)

aynen bu uagakko işaretler yok:)

la oyundan cıktım sana bakmayı unuttum dur bi dk :) hemen bakıyom :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bence gayret edersen güzel birşeyler yapabilirsin :) ancak silah yok :) bende G3G6 , SG550 , F2000 var :) bide snıper var :) yani bende silah var sende yok eminim sende sılah olsun ezersin beni :) ancak şunu söliyim ben vh kullanmam kullananada acımam :) buarada SAYIN SDN POİNT BLANK KLAN ÜYELERİ EĞER VH KULLANIYORSANIZ KLANDAN ATILIM İŞLEMİNİZ YAPILIP ŞİKAYET EDİLECEKSİNİZ...Burda birkere daha söliyorum vh kullanana acımam...!!! iyi avlar :)

la oyundan cıktım sana bakmayı unuttum dur bi dk :) hemen bakıyom :)

okk ekle beni

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1

ya ben seni buldumda davet et'me butonu kapalı görünüyor ya akşam eve geçince bizim klanı bul başvuru yap hemen alıyım :) ksura bakma tmm mı kardeşim :( davet et butonu kapalı baktım sağa sola girip ama yok yani atamıyorum sana davet :(

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
tamam akşam ben atim gerçi dün akşam attım ama olmadı galiba

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tamam akşam ben atim gerçi dün akşam attım ama olmadı galiba

uagakko SDN Point Blank Klanına Üyelik İsteğiniz Kabul Edilmiştir.Umarım Klanımız İçin Hayırlı Bir Oyuncu Olursun.Avlayacağınız Adam Bol Olsun İyi Avlar :)

BUARADA ONLİNE ARKADAŞ VARSA KAPIŞALIM :)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ARKADAŞLAR KLANIMIZIN MEVCUT SORUNU ONLİNE SORUNUDUR...BEN DÜŞÜNDÜM TAŞINDIM KARAR VERDİM VE SİZDEN KÜÇÜK BİR RİCAM VAR..

Lütfen Buraya Ben Şu Saatte Point Blank'te Olurum Diye Belirtinizzz...Hep Beraber Bu Klana Üyeyiz Ancak Ben Sadece benefinence ile maç yapabildim...sizlerle daha hiç kapışamadık güçlerimizi ölçüşemedik...ben şahsen bunu dört gözle bekliyorum ayrıca herkes birbirinin gücünü sınamak zorunda mutlaka...ben şuan klana aldım sizleri ama gücünüzü bile bilmiyorum...sizle kapışamayınca sizi bırak kenimi bile size göre belli biryerde göremiyorum...işin kısası lütfen point blank'te online olabileceğiniz saatleri yazın...( bide son olarak ben isimlerinizi bilmiyorum :) bunuda buraya bildirirseniz çok sevirim )

İyi Oyunlar...