Point Blank

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
TEZhh.jpg

Buyur sana hile 54-0 :D

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar point blank'te bir klan kuralım :) Bu forma yani sdn'e üye olanlarıda alırız :) hadi başlayalım :) bu işe daha önceden başlamamız gerekirdi ancak geç oldu hadi klan kuralım sdn'den point bklan oynayanları o klana toplayalım kabul mü beyler...???

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Arkadaşlar point blank'te bir klan kuralım :) Bu forma yani sdn'e üye olanlarıda alırız :) hadi başlayalım :) bu işe daha önceden başlamamız gerekirdi ancak geç oldu hadi klan kuralım sdn'den point bklan oynayanları o klana toplayalım kabul mü beyler...???
team speak 3 ip benden :) clan kurarız ismi güzel olsun, işten ve spordan arta kalan vakitlerde 2 hs çakarım :P gerçi snipde hs atamıorm adam hareketliyse direk göğsüne ateş ediyorum ^^

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
team speak 3 ip benden :) clan kurarız ismi güzel olsun, işten ve spordan arta kalan vakitlerde 2 hs çakarım :P gerçi snipde hs atamıorm adam hareketliyse direk göğsüne ateş ediyorum ^^

beyler chevi başlattı meseleyi...aslında güzel bir meseleye değindi...sdn klanını point blank'te kurmamız gerekli chevi klanı kurar ancak 5000 puanı boş yere vermesini ben istemem şahsen.gelecekseniz kuracak klanı.ben en başta talibim.yani chevi kardeşim klan kurarsan sdn adında gelmeye hazırım :) ancak benle ve chevi ile bitmez bu iş.biz klan kuracaz sdn adında bize kimler katılacak lütfen isimlerini buraya versinler..gerçekten sdn'in point blank'te adının duyulmasını istiyorum...ihtiyacı yok biliyorum da şöyle diyelim kim olduğumuz daha doğrusu kimlerden olduğumuz belli olsun...

Buyur sana hile 54-0 :D

emmi geliyonmu klana ?

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
müdür ben taşla başladım oyuna:D:D:D

klan kuruyoruz hocam beklerizzz gelirmisin sdn team'e...:)

Bakın arkadaşlar PB Dino Mod Nedir Dino lar nedir hepsini anlatacağım

Dino Mod İnsan Olan Takim Tünellerden Kacarak Dinozorlarin Dogum Yerindeki Kaçış Kapılarindan Kaçıcak.

Dinozorlar İse İnsanlari Engelleyip Onlari Yok Edecek ama olay bundan ibaret değil. dinolar feci

Trex Dinozlar Takımının Kaptani Yani Bagirinca Kırmızı İşaretlerle Oyunculara Zarar Verip Yerlerini Belirtiyor Bi Bakıma Wall Hack Gibi Sadece Dinozorlarin Dogma Yerinde Olur Oradan Cikamaz Ve Trex Oyuncular Arasindan Otomatik Seçilir Zıplayamaz.

Raptor:Keskin Disli Uzun Tırnaklı Zıplayabilir Dişlerine Kapilirsaniz Kurtulmaniz Neredeyse İmkansız.

Hocam Klan Kuruyoruz sdn team Geliyomusun...?? :)

Ben t-rex i çıkarıyorum hatta insanların basesine sokabılıyorum :)

Hocam Klan Kuruyoruz Sdn Team Eğer Gelmek İsterseniz Sizide Zevkle Beklerizz :)

Konuyla alakası yok ama COD Multiplayerdan 10 kat daha Hızlı bağlandı ve Grafik Oynamak İsteyenleri Karma Online bekleriz..

Akk den sonra indirip deniyim bu hızla girersem oyuna yerden kalkamam :)

ekledim aga seni kabul et:thumbup1:

gakko ben -MuzaffeR- dedim forumdan dedim dedim dedim dinlemedin bak noldu şimdi ? :D

Hey Milet Bende Katılmak İstiyorum Bende Oynuyorum Huhu :D :D

bende yeni başladım oynamaya tecrübeli arkadasların tavsiyelerine ihtiyacım var. birde sorum var su anda gorevlerimi yapamıyorum örneğin; MStation oyununa gir diyor giriyorum gorev tamamlanmıyor.

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
D

Deleted member 216045

SDN Okuru

la hadisene oglim...hadi seni beklioz...
2 3 dür pm atıyorum, arkadaşlık yolladım :D
nick: Old Executioner :D bide cevap versen, clan ismini tartışalım

la hadisene oglim...hadi seni beklioz...
2 3 dür pm atıyorum, arkadaşlık yolladım :D
nick: Old Executioner :D bide cevap versen, clan ismini tartışalım

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
sakin olun :) counter strike source ve global offensive görmemiş insanların point blank gibi gerçekten de basit bir oyunu ona eş değer tutması komik oluyor. Haricileri tenzih ederek konuşuyorum; çoğunuz bilgisayarınıza kurduğunuz counter strike non-steam'i ya da counter strike 1.5'i kıstas alıyorsunuz belli ki.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
sakin olun :) counter strike source ve global offensive görmemiş insanların point blank gibi gerçekten de basit bir oyunu ona eş değer tutması komik oluyor. Haricileri tenzih ederek konuşuyorum; çoğunuz bilgisayarınıza kurduğunuz counter strike non-steam'i ya da counter strike 1.5'i kıstas alıyorsunuz belli ki.
Oldu olacak counter strike cod mw3 seviyesinde bir oyun deseydin.[h=3][/h]

D

Deleted member 216045

SDN Okuru

Oldu olacak counter strike cod mw3 seviyesinde bir oyun deseydin.
[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] bence bf 3 den bile iyi ne dion sen :lol:
şaka bir yana zevkler ve fps oyunlar tartışılmaz :tongue:

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
clan kurulmuştur. isteyen başvurabilir :)
Clan adı: SDN

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
akşam gelek üye kaydı yapak yaw:):)

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Oldu olacak counter strike cod mw3 seviyesinde bir oyun deseydin.

valla turnuvalar ortada. WCL, CPL gibi zilyon tane az buz olmayan miktardaki ödüllerin döndüğü turnuvaların seçtiği bir oyunu konuşuyoruz.

bilgi amaçlı soruyorum. PointBlank turnuvaları var mıdır ? Ödüllü ve ciddi turnuvalar kastım. Clan XYZ turnuvası gibi şeyler değil.

Not : Zamanında PointBlank da oynamışlığım vardır.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
valla turnuvalar ortada. WCL, CPL gibi zilyon tane az buz olmayan miktardaki ödüllerin döndüğü turnuvaların seçtiği bir oyunu konuşuyoruz.

bilgi amaçlı soruyorum. PointBlank turnuvaları var mıdır ? Ödüllü ve ciddi turnuvalar kastım. Clan XYZ turnuvası gibi şeyler değil.

Not : Zamanında PointBlank da oynamışlığım vardır.
Oyunun olduğu her alanda illaki ödül ve turnuva var büyük yada küçük çaplı farketmez vardır.Özellikle son dönemlerde klan meydan savaşlarında ng vb ödüller turnuvalar illaki mevcut.Cs'nin tek avantajı daha önce tanınmış olması ki özellikle cs üzerine bir çok siteninde bulunması ayrı bir avantaj.
Bir hatırlatma yapayım 7 temmuzda turnuva var 650 tl ödül kingston hyperx ram,wi drive vs
Daha öncesinde
ASUS ROG CUP
PBIC
2. Uluslararası Point Blank Turnuvası
Ve daha nice etkinlikler

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
biraz toplanıp idman yapalım sonrada ya Allah diyip mekan basalım :):)

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Oyunun olduğu her alanda illaki ödül ve turnuva var büyük yada küçük çaplı farketmez vardır.Özellikle son dönemlerde klan meydan savaşlarında ng vb ödüller turnuvalar illaki mevcut.Cs'nin tek avantajı daha önce tanınmış olması ki özellikle cs üzerine bir çok siteninde bulunması ayrı bir avantaj.
Bir hatırlatma yapayım 7 temmuzda turnuva var 650 tl ödül kingston hyperx ram,wi drive vs
Daha öncesinde
ASUS ROG CUP
PBIC
2. Uluslararası Point Blank Turnuvası
Ve daha nice etkinlikler

yapmayın miktarı küçümsemem asla ama karşılaştırmada çok az kaldığını ve globalde oyunun ederinin ne olduğunu siz kendiniz görün.

dünyanın bütün dev elektronik ( bilgisayar elektronği ) üreticileri CS takımlarına sponsor durumdalar. bir gün ( 10 yıl sonra ) PointBlank takımlarına da böyle gruplar, firmalar sponsor olursa karşılaştırma yapılabilir. Şimdilik bu karşılaştırma bence gereksiz.