Point Blank

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
XVsGT.jpg

Ast teğmenler bastı :P

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bende uzman 3.kademe oldum heralde tek çizik sarı renkte :)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Aynen öyle yakında başçavuş 1.kademe olacan desene :D

hocam ben çok acemiyim daha oyunu çözemedim rütbe atlıoz ama boşa atlıoz çünkü oyunu çözemedim daha ben hangi silahı alacağımı bilmiom...herhangi bir silahla rahat edebilecek biriside değilim :)

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
hocam ben çok acemiyim daha oyunu çözemedim rütbe atlıoz ama boşa atlıoz çünkü oyunu çözemedim daha ben hangi silahı alacağımı bilmiom...herhangi bir silahla rahat edebilecek biriside değilim :)
Oyundaki nick'ini bana mesaj at yardımcı olurum ben sana :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bir ara Wolfteam oynuyordum ama yaş ortalaması çok düşük,hack,küfür ne ararsan vardı.Point nasıl ortam ?

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bir ara Wolfteam oynuyordum ama yaş ortalaması çok düşük,hack,küfür ne ararsan vardı.Point nasıl ortam ?

hocam point blank çok yazışma olmaz...hee adam sinirlenir çakar küfürü point blank hemen küfür olan yeri ********** bu işaretlerle dolduruyor...küfürde havada kalıyor...ancak gene de eden var mesela ben :):) sinirlenince basıyorum küfürü :):) ama wolfteam'de mesajlaşma önemli biryer tutar point blantakiler genellikle mesajlaşmazlar sadece işlerini yaparlar...:):)...mesajlaşsalar bile sana bişey sölemek için veya bir elliğine silah değiş tokuşu içindir :)

Oyundaki nick'ini bana mesaj at yardımcı olurum ben sana :)

Hocam Bide Oyuna Girerken Ben Sana Mesaj Atarım Beraber Gireriz :)...Hee kendime klan kurdum Beceriksizler Klanı :):) Kendimi İnkar Ettiğim Yok Yanıma Yandaş Arıyorum :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Akk den sonra indirip deniyim bu hızla girersem oyuna yerden kalkamam :)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben İzlicem Valla Kimler Çıkacak Merak Ediyorum :):)

Navidades

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bakın arkadaşlar PB Dino Mod Nedir Dino lar nedir hepsini anlatacağım

Dino Mod İnsan Olan Takim Tünellerden Kacarak Dinozorlarin Dogum Yerindeki Kaçış Kapılarindan Kaçıcak.

Dinozorlar İse İnsanlari Engelleyip Onlari Yok Edecek ama olay bundan ibaret değil. dinolar feci

Trex Dinozlar Takımının Kaptani Yani Bagirinca Kırmızı İşaretlerle Oyunculara Zarar Verip Yerlerini Belirtiyor Bi Bakıma Wall Hack Gibi Sadece Dinozorlarin Dogma Yerinde Olur Oradan Cikamaz Ve Trex Oyuncular Arasindan Otomatik Seçilir Zıplayamaz.

Raptor:Keskin Disli Uzun Tırnaklı Zıplayabilir Dişlerine Kapilirsaniz Kurtulmaniz Neredeyse İmkansız.

375215_1608195382999_1779645871_783804_1549787193_n.jpg

ugurlum21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bakın arkadaşlar PB Dino Mod Nedir Dino lar nedir hepsini anlatacağım

Dino Mod İnsan Olan Takim Tünellerden Kacarak Dinozorlarin Dogum Yerindeki Kaçış Kapılarindan Kaçıcak.

Dinozorlar İse İnsanlari Engelleyip Onlari Yok Edecek ama olay bundan ibaret değil. dinolar feci

Trex Dinozlar Takımının Kaptani Yani Bagirinca Kırmızı İşaretlerle Oyunculara Zarar Verip Yerlerini Belirtiyor Bi Bakıma Wall Hack Gibi Sadece Dinozorlarin Dogma Yerinde Olur Oradan Cikamaz Ve Trex Oyuncular Arasindan Otomatik Seçilir Zıplayamaz.

Raptor:Keskin Disli Uzun Tırnaklı Zıplayabilir Dişlerine Kapilirsaniz Kurtulmaniz Neredeyse İmkansız.

375215_1608195382999_1779645871_783804_1549787193_n.jpg

Ben t-rex i çıkarıyorum hatta insanların basesine sokabılıyorum :)

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Konuyla alakası yok ama COD Multiplayerdan 10 kat daha Hızlı bağlandı ve Grafik Oynamak İsteyenleri Karma Online bekleriz..

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Oyun fena yani alanında en iyisi gibi bir şey.Yani wolfteammiş, crossfiremış falan havada karada... Sadece paralı şeyler fazla süslü insan almak istiyor ama gerçek para olduğu için.Ben de okul falan yüzünden bıraktım bütün sınıf oynuyorduk bir ara.İnternet cafenin birine göstermişti arkadaşlar bütün net oynamaya başlamıştı :D Alanında en iyilerden.Combat arms kadar iyi olacağını düşünmüyorum ama güzel.

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
oyun çok güsel yaww zaten orada bir sıkıntı yok ancak bilmediklerim var sorsam bana kim yardım ederki :)

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
varmı beyler teke tek awp yapıcak, game expert kulaklığımı iade ettim ve razer goliathus mouse padimi sattım performansım kötü olabilir =)

Toredo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu konuyu okuduktan sonra dün başladım oyuna. Hediye olarak 2 tane NG ürün verdi. Nickim MerTAkman

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sen baya şanslısın biz oyuna başlarken böyle bir kıyak yapmadılar :D

Hocam Sana Bişey Diyecem Ben...Bende Bir Adam Var Hee Eksikleri Var Veya Yok...O Kadcarını Bilmiyorumda...Bana Yardım Etmen Gerekiyor Bu Oyunda Nasıl Bir Yardımmı Elimdeki Adama Bişeyler Eklemek İstiyorum Mesela Beni Güçlendirmesi Gerekiyor Artı Olarak Bayan Almak İstiyorum Ama Nasıl Yapacam Ne Yapacam Bilmiyorum Heee Bide Ünvan Olayını Geçmeyelim :):) Bu Ünvan İşi Ne Yaww :) Nasıl Alırım Nasıl Kullanılır :):) Ne Faydası Var Bana ??? Bilmediklerim Çok İstersen Oyundan İrtibat Kuralım...

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Hocam Sana Bişey Diyecem Ben...Bende Bir Adam Var Hee Eksikleri Var Veya Yok...O Kadcarını Bilmiyorumda...Bana Yardım Etmen Gerekiyor Bu Oyunda Nasıl Bir Yardımmı Elimdeki Adama Bişeyler Eklemek İstiyorum Mesela Beni Güçlendirmesi Gerekiyor Artı Olarak Bayan Almak İstiyorum Ama Nasıl Yapacam Ne Yapacam Bilmiyorum Heee Bide Ünvan Olayını Geçmeyelim :):) Bu Ünvan İşi Ne Yaww :) Nasıl Alırım Nasıl Kullanılır :):) Ne Faydası Var Bana ??? Bilmediklerim Çok İstersen Oyundan İrtibat Kuralım...
Öncelikle sorularını sırasıyla cevaplayım :)
1.bayan karakterin + bir etkisi yok onu es geç çokta önemli değil sen onun yerine marketten maske al
2.olarak ünvan oldukça önemli mesela hareket kabiliyetini seri atış hızını ünvan gerektiren silahları almanı buda bir nevi diğer rakiplerinden üstün olman konusuda avantaj sağlar.Tabi birde bunun bedeli var profile girip puanla kart satın alırsın mesela taaruz görev kartını aldın burdaki görevlerin hepsini yapınca şeref madalyası rozet,gibi şeyler kazanırsın bu kazandıklarınlada ünvan yerinden slotları açmaya başlarsın :)

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Free to Play ya, hack den geçilmiyordur oyun. :)

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
hocam vh çok oyunda yaww :) adama bi bakıyosun 36 kere vurmuş 1 kere vurulmuş gelde sövme :)

Point Black, WarRock tarzı oyunlarda çok olur. Oynaması ücretsiz olunca kaybedeceği bir şey olmuyor adamın. (Adam dediğim çocuk işte. Adam olsa yapmaz. :))