SerdarGokcen
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
[video=youtube;fZmXp8q_RnA]http://www.youtube.com/watch?v=fZmXp8q_RnA&feature=related[/video]
Donanım olarak ps3 daha güçlü belki ama xbox da sevdiğim birçok oyun var. xbox bence.
Yeni konsollar 2014 yılında çıkacaklar diye bir haber duydumArkadaşlar önümüz 6 günlük bayram.Şu an konsol alsam elimde patlarmı acaba.yorumlarınızı bekliyorum.Ayrıca kafamda xbox var.
Playstation 3 hocam sakın Xbox almayın derim.
arkadaşlar bende ikiside war ama ben ps3 ü tercih edin derim derdiniz oyunsa kırdırın şifresini 10 tlye yüklüyorlar xbox çok ama çok dandik
XBOX alacaklar 3K Sorununu göze alıp ona göre almalarını tavsiye ederim.öyleki bu sorunla karşılaşıp çözüm için internetten arama yaparsanız hiç hoş olmayan trajikomik çözüm yollarıyla karşılaşırsınız.kimisi 3k sorunu olan bi xbox ı çöpe at diyor diğeri buzdolabına koy diyor.seçim sizin.ben ps3 kullanıyorum ve hiçbir şikayetim yok.ama ps3 ün böyle bir sorunu olduğunu sanmıyorum.
Xbox ın en büyük artısı bence HALO dur.diğeri ise microsoft gibi bir devin oyuncağı olması.sony ise bu sektörde hep vardı.görüntü ve ses te sony den daha büyük bir firma yok.bu gün hollywood filmlerinin büyük çoğunluğunu Sony nin yapmış olduğu kameralarla çekiyor.bilgisayar-cep telefonu-televizyon-oyun konsolu-ev sinema sisteminden tutunda daha birçok elektronik aletlerin öncü isimlerindendir.Sony bir dev dir kabul etsenizde etmesenizde.15 yıldır oyuncuyum hayatımda ilkdefa Türkçe seslendirilmiş bir fps oyunu oynadım.bunu bana xbox sağlayabilcekmi?bide en büyük karşılaştırma move ve kinect ile yapılıyor.hiç o konularla ilgilenmeyen biriyim.yani ben oyunumu tuşa basarak oynayanlardanım.ayrıca xbox pahalıda.daha yeni yeni Türkiye pazarına giriyor.Halo yu ben Türkçe dublaj oynacakmıyım.sorunun cevabına evet diyen olabilir ama net bir tarih veremez.soruyorum size xbox ı ben neden alıyim.sırf GoW için bile ps3 alırım arkadaş.
bende ikisinden birini almak istiyorum ama kafamda iki soru var: 1)Xbox360 ın gamepad pil olayı 2)ps3 ün kırdırılma olayı sizce hangisini almalıyım ?
Xbox 360'ın eski kasalarında kaldı o 3K sorunu 3 yıldır kullanıyorum.Bütün gün çalıştığı oldu daha 3K olmadı.Ps3'ün de eski kasalarında sarı ışık problemi vardı.
Ne kadar Türkiye sektörüne geç girmiş olsa da yeni nesilde lider olacaktır.Her şey Türkçe olmakla bitmiyor Ps3'de olduğu gibi bundan sonra gelecek olan exc. oyunlar Türkçe olacaktır. ''GoW için Ps3'' meseleside bir bitmedi gitti bizde Halo için xbox alıyoruz live için xbox alıyoruz
Win8+Xbox 360'da olabilir.bence ps3 320 gb veya
lumia 920+xbox 360 çünkü wp cihazların xbox ile iyi bir iletişimi olcakmış![]()
nokia tercihim wp konusundaWin8+Xbox 360'da olabilir.![]()