PlayStation 3 mü Xbox 360 mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gdart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi oyun konsolunu tercih edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    357

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Pek sorun yaşayacağınızı sanmıyorum,en azından bende şimdiye kadar sorun çıkmadı.Uzun zaman da ban olayının olmayacağı söyleniyor.Ama sıfır risk söz konusu da değil :)

Teşekkürler. Bulmuşken sorayım online oyun oynamak için aylık(veya 3 aylık) 30$ gibi bir ücretten bahsediliyor. Bununla ilgili bilginiz var mı ?

HarunT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet, Xbox live için ücret istenmekte, ama kullananların o zevke değer dedikleri bir meblağ,en azından psn de olduğu gibi kredi kartı bilgilerinizi ele vermiyor veya ikide bir kesilip gelip ,ping olarakta vasat olmuyor. :)

TOXK maydo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xbox 'ın üstünlüğü bu generasyonda tartışılmaz...

--- Mesaj Güncellendi ---

Teşekkürler. Bulmuşken sorayım online oyun oynamak için aylık(veya 3 aylık) 30$ gibi bir ücretten bahsediliyor. Bununla ilgili bilginiz var mı ?
yıllık live ücreti 50$ hocam

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
1. o ikisi rakip ama 2'side olmazsa olmaz olabilir...
benim tercihim PS3

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sizden yardım rica ediyorum.
Konsol almak istiyorum.Önce ps3 alacaktım fakat yeni versiyonlara fw yüklenemiyormuş (kopya oyun için) diye vazgeçtim.Sonra Xbox niyetlendim konsolu alsam istanbulda nerede fw yükletecem diye sıkıntı yaptım.Ayrıca Xbox lara oyun nereden bulacağım.Xbox oyunları ps3 gibi harddiske kopyalanıp oynanabiliyormu.Yardımcı olunursa sevinirim.

Macrolight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her ikisinde de oynama şansı olan ve xbox 360 kullanıcısı olarak açık ara xbox 360 bu yarışın galibidir diyorum.

farcry25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu şartlar da PS3 biraz daha iyi. Sevdiğim oyunların çoğu Ps3'de. İkiside güzel konsol.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Xbox 360, varken ps3' ün lafı bile geçmez bizim buralarda.

SkyDance

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar oyun konsolu alacağım(ps3 veya xbox360) ama ps4 ve xbox720 haberleri çıkmaya başladı beklemelimiyim sizce sıkıldım artık oyun oynıyamamaktan çünkü

iTune

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikte Xbox360. Bi kere o gamepaddeki rahatlık Sony gamepadlerde yok

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar oyun konsolu alacağım(ps3 veya xbox360) ama ps4 ve xbox720 haberleri çıkmaya başladı beklemelimiyim sizce sıkıldım artık oyun oynıyamamaktan çünkü
Bence al şimdi bekleme yeni konsollara daha çok zaman var bence.Çünkü konsollar çıktıkları zaman bilgisayarların 2-3 sene sonra varabiliecekleri seviyede grafikleri olması lazım bunun içinde bence 1.5-2 seneden önce çıkmaz.tabi bunların hepsi benim şahsi görüşüm sene sonunda da çıkarabilirler 3 boyutlu görüntü ile ilgili falan bişeyler yapıp ama sanmam

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Arkadaşlar bu site güvenli mi sizce, alışveriş yapan var mı? Tam istediğim şekilde çünkü, ayrı ayrı satın almaya kalksam daha fazla masraf çıkıyor:)

pinkbu88le

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
PS3 elbette...Sırf Resident evil, last of us, final fantasy bile yeterli sebep.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Benim düşüncem Xbox 360 bence daha hoş :D

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
kinect yeter be xbox için varsa ps3 de öyle birşey çıkarsın tamam diyelim

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Xbox multiplatform oyunların hemen hemen hepsinde iyidir, neler iyi dersen üstte verdiğin örnek oyun (red dead redemption) 640p de çalışıyor ps3 de,xboxda 720p çözünürlük farkı var yani,xboxın işlemcisinin 1 çekirdeği tamamen anti aliasing e ayrılmış durumda bu yüzden xbox oyunlarda genelde 4x aa olurken ps3 de aa ya 2x dir yada hiç yoktur.Gamepad konusuna gelirsek oyun tarihinin en iyi gamepadi xbox 360 tadır,tam ele oturan yapısı,ağırlığı kaliteli titreşim motorları var,ps3 ün gamepadi tutuş açısından oldukça rahatsız (xbox kolunu tutmadıktan sonra bu farkı anlayamazsın) ve çok hafif kalitesiz gibi duruyor.Online sistemlere gelirsek Xbox Live ın şöhretini bilmeyen yoktur heralde,arkadaşlara live da party açıyoruz kulaklıklarımız var (kulaklık 15 tl falan ps3 60 tl falandı galiba emin değilim) black ops,fifa,nba,shift,dirt vs. oynuyoruz heralde arkadaşlara bu şekilde oynamanın eğlencesini tahmin edebiliyorsundur baya güzel oluyor ayrıca Live serverları oldukça güçlü lag falan olmuyor,Ps3`de ise cross chat yok ve lag çok fazla

cross chat ın olmadığı doğru ama lag olmuyor.ben killzone 3 oynuyorum ve şimdiye kadar mp de hiç lag olmadı.şaşırdığım konu buydu birazda.ve daha bugün elime ulaşan bir control cihazı aldım http://www.hepsiburada.com/liste/sp...px?productId=oyunden240042&categoryId=1200698 daha deneme fırsatı bulamadım işte olduğum için.bu arada bişey sorcam xbox360 a fare klavye takılıp oyun oynanıyormu?(bilmediğim için soruyorum)bide 3k sorunu ne o konu hakkında bilgi verirmisin.ben xbox ı sırf bu yüzden almadım.bide sony e karşı bi sempatim var. :D

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Donanım olarak ps3 daha güçlü belki ama xbox da sevdiğim birçok oyun var. xbox bence.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bilmem kaç kere yazdım ama oynamayan bilmez harbiden. Xbox candır canandır.

paduwan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cok abes olucak belki ama ikiside degil. Bende ps3 var ve oyunlarin fiyati psndeki 5li kardeslik bittigi icin her türlü pc'ye göre daha pahali. Orjinal oyunlar ve multi oynicaginizi varsayarsak. Görüntü kalitesi olarak kendi oyunlari haric ps3 zaten uzak ara yerlerde. Battlefield 3'e bir bakis atip görebilirsiniz bunu. Bunlar yerine Pc alicam desen cogu kisi pcye sürekli upgrade gerek ona para mi dayanir gibi gereksiz söylemlerde bulunurlar ki yanlis. Amd 4200 islemcili 3 gb ram ve 4600 1gb ekran kartli sistemimde ki 4 yillik suan bile ps3te ki en iyi oyundan daha iyi görüntü alabiliyorum. Hemde normal cözünürlükte daha iyi görüntü. Konsol devri bence coktan kapandi ama insanlarin ön yargilarini yikmasi ve Pcye dönüs biraz vakit alicak.

SerdarGokcen

Asistan
Reaksiyon puanı
3
RDR exc değil x360'da da var.

Sana tavsiyem pek bir bilgisi olmayıpta tek bir oyun adı verip ps3 al diyenlerin lafına bakma.

Ps3'ün Exc oyunları var tamam. Ya Kinect ne olacak? Ps3'ün dandik move sistemi Kinect ile başa çıkamaz.

[video=youtube;7BTo-Wzdong]http://www.youtube.com/watch?v=7BTo-Wzdong[/video]

GT Fanları bu videoyu izledikten sonra bir daha GT diyemeyecekler.

Not: Xbox 360 fanboyu değilim.

Varya şunu gördüm videoları izledim aklıma gelen bütün küfürleri saydırdım. Ne zamandır kafam bu ikisi arasında gidip geliyordu. o mu bu mu o mu bu mu.

Artık bu diyorum. Nasıl bir oyundur lan öyle o.

Oyun konsollarının en güzel özelliği live desteği süper ve ms nin windows live hizmeti bütün herşeye bağlı. Neyse kendime yıl başı hediyesi olarak bir tane xbox360 bir forza oyunu bir tane de 55" samsung smart tv alacam. ekimde 500 TL ayırmaya başlasam peşin oyun ile konsolu bir de kinect i alırım. TV yi taksitle yardırırız artık.

Laptopla sıkıldım 15.6" ekrandan artık....

Oyunları çok pahalı ama napalım yapacak bişi yok...

Bu arada fps zevkli oluyor mu gençler. 10 senedir alıştık mouse klavye ye joystik kolay mı fps te ?