PlayStation 3 mü Xbox 360 mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gdart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi oyun konsolunu tercih edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    357

Barış Kent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forza, Halo, Kinekt... XBox360'da God Of War, GT5, Move... PS3'de. Tercih meselesi. Ama PS3'de fazladan blu-ray player var. Bende Wii var, mutluyum. 3-5 oyunumla takılıyorum :-) Not: PS3ün 100-150$ düşeceği yolunda dedikodular var her yerde...

Carnage

Prime Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Hiçbiri. İkisinin de teknik özelliklerine bakın teneke parçasından başka birşey olmadığını anlarsanız. Oyunlar multiplatform çıkmasa Pcde grafikler coşacak. Birçok oyunun PC versiyonu daha kaliteli olsa da sadece PC'lerin tekonolojisine uygun olarak üretilmiş grafik motorları görmek istiyoruz artık. PC kullanıcıları bu yüzden gereken verimi alamıyorlar.

hocac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Forza, Halo, Kinekt... XBox360'da God Of War, GT5, Move... PS3'de. Tercih meselesi. Ama PS3'de fazladan blu-ray player var. Bende Wii var, mutluyum. 3-5 oyunumla takılıyorum :-) Not: PS3ün 100-150$ düşeceği yolunda dedikodular var her yerde...

nereye düşüyor ya :D bize öyle bir bilgi gelmedi :D

forzabeşiktaşk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kinect videolarını izledikten sonra kararım kesinleşti, Xbox alıyorum. Görüşleriniz için teşşekürler arkadaşlar, özellikle serkan94 çok teşekkürler.

Witcher

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İnş. bende yakın bir zaman içinde alıcam hayırlı olsun :D

Erenkhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ilk 2 sayfayı okudum ve batman arkham city de kinect desteği vercek ve şunuda vurgulamak isterimki batman arkham asylum bir kahramn oyun olmadığı gibi bir dedektiflik oyunudur ve batman arkham city d bir dedektiflik oyunu olacaktır.Bu da onu yani kinecti bir çocuk konsolu olmayıp Hadrcore oyunları için yapıldığını gösterir.Ve de kinecte silahlı oyun oynarken hayal etmek istemiyosan git oyuncakçıdan silah al öyle oyna :D.

loverman

Asistan
Reaksiyon puanı
7
[MENTION=151335]forzabeşiktaşk[/MENTION]

Xbox aldınmı? Aldıysan nerden ve nekadara aldın? Bende almayı düşünüyorum, yardımcı olabilirsen sevinirim.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
beyler tüm xbox serilerine fw yaptırabiliyormuyuz. Sadece 1 ine oluyor diye biliyordum slim miydi hangisiydi?

[MENTION=101322]serkan94[/MENTION] ve [MENTION=89324]adrasa[/MENTION] arkadaşlarımızın bu konuda bilgisini almak isterim. xbox konusundaki tecrübeli arkadaşlara benziyorsunuz :P :D

bu arada kayseriden alan varmı beyler şöyle fw li xbox+kinect tam takım? Varsa bana özelden yada burdan yer bildirmelerini rica ederim :)

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
@forzabeşiktaşk

Xbox aldınmı? Aldıysan nerden ve nekadara aldın? Bende almayı düşünüyorum, yardımcı olabilirsen sevinirim.
Şehiri belirtirsen yardımcı oluruz.

beyler tüm xbox serilerine fw yaptırabiliyormuyuz. Sadece 1 ine oluyor diye biliyordum slim miydi hangisiydi?

@serkan94 ve @adrasa arkadaşlarımızın bu konuda bilgisini almak isterim. xbox konusundaki tecrübeli arkadaşlara benziyorsunuz :P :D

bu arada kayseriden alan varmı beyler şöyle fw li xbox+kinect tam takım? Varsa bana özelden yada burdan yer bildirmelerini rica ederim :)

Artık tüm modellere fw atılıyor ancak XGD3 formatlı yani son çıkan oyunlarda ki disk formatı için ya yeni jtag yapacağız ya da LT+ 2.0 'ı bekleyeceğiz :)

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hiçbiri. İkisinin de teknik özelliklerine bakın teneke parçasından başka birşey olmadığını anlarsanız. Oyunlar multiplatform çıkmasa Pcde grafikler coşacak. Birçok oyunun PC versiyonu daha kaliteli olsa da sadece PC'lerin tekonolojisine uygun olarak üretilmiş grafik motorları görmek istiyoruz artık. PC kullanıcıları bu yüzden gereken verimi alamıyorlar.

Siz grafiklerle şişirilmiş, saçma sapan hikayesi olan, oynanışı yerlerde sürünen oyunlar oynamak istiyorsanız elbette konsollar size göre değildir.

Levent2101

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Online Oyunları ve Kullanım Rahatlığı Açısından Xbox Kesinlikle Daha iyi
ama Daha Güçlü Grafikler PS3 de Mevcut(muş) ben görmesemde

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
@serkan94 seni görünce bu video geldi aklıma :D Sakın yanlış anlama sana karşı birşey değil sadece arkadaşlar gülsün diye koyuyorum videoyu. Tekrar söylüyorum kesinlikle sana karşı birşey değil :)

[video=youtube;Fi5KhxYmqlc]http://www.youtube.com/watch?v=Fi5KhxYmqlc&feature=related[/video]

Carnage

Prime Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Siz grafiklerle şişirilmiş, saçma sapan hikayesi olan, oynanışı yerlerde sürünen oyunlar oynamak istiyorsanız elbette konsollar size göre değildir.

Bu dediğinizden konsol oyunlarının süper hikayeye ve oynanışa sahip olduğunu anlıyoruz. Hey Allah'ım.Biz abarttık ama kekini kabarttık hocam.

Şu senin konsol oyunlarının ana konularını bir yazsana. Hayır sanki oyunun senaryosunun ve tasarımının PC'de ya da konsolda çıkması ile ilgisi varmış gibi. Nasıl bir mantık zinciri kurdunuz beni aydınlatabilir misiniz?

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bende ikiside yok param yok benim :D tercih meselesi ama x box dan yanayım okuduklarım ve gördüklerim kadarıyla ...

HarunT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar İzmir'de xbox slim yazılımlayabilen :D Bir mekan varmı bildiğiniz?

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yeni Xbox 28 nm AMD Fusion Apu ile gelir ve içerisinde özellştirilmiş bir Radeon 7000M serisi olursa bilgisayardan farkı kalmaz ve hem oyun konsolu hemde gelişmiş bir media oynatıcıya sahip olmuş oluruz kısacası yeni Xbox denildiği gibi bu özellklerle gelirse bi çok kişiyi cezbedecektir. tabi işletim sistemide windows 8 tabanlı olacaktır buda demek oluyor ki xbox ve pc oyunları birebir multiplayer zevkini yaşatacaktır kısacası ben beklemediyim ama bu şekilde çıkarsa kinect ile beraber almayı düşünürüm.

Ayrıca xbox 360 kullananlar için zannedersem bu ay sonu ocak başında metro arayüzlü güncelleme kullanıma sunulacaktı tekrar hatırlatmış olalım

ayhboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bütün sayfaları okudum baştan sona başta ps3 dedim ama sonra gördüklerim fikrimi değiştirdi kesinlikle xbox 360 :D

batuhan139

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ilgilenenler için Bilyoner Shop ta Nintendo Wii 349 TL ye düşmüş. Kampanya 14 aralık a geçerli ve sınırlı sayıda stok varmıs. Fiyat baya uygun almak isteyen arkadaslar bu linkten ulasabilir.

http://www.bilyonershop.com/BilyonerShop/Mainpage.aspx
o_125082682_1.jpg

corleone26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xbox yada ps3 almaya karar verdim. sizce hangisini almalıyılım.artıları ve eksileri nelerdir.birde bildiğim kadarıyla xbox'a korsan oyun var fakat ps3'de böyle bir şey varmı?
yorumlarınızı bekliyorum.