PlayStation 3 mü Xbox 360 mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gdart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi oyun konsolunu tercih edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    357

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Bende almayi planlıyorum ama bu böyle bunu alın şunu alın ile olmuyor yani ürünler için sunulan hizmetler ve multiplayer konusu hakkında bilgi verebilecek var mı
Multiplayer konusunda Xbox 360 iyidir.
Live var ve arkasında Microsoft var. :D

sinek412

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar xbox 360 da internetten oyun oynanabiliyor mu?

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Korsan oyunları bile internetten oynayabilirsin. :)
Live'a kaydolup aylık 10-15 lira arası bir ücret ödemen yeterli. Bir senelik üyelik alayım dersen 5-6 liraya kadar düşer.
Ama o zaman banlanma şansın çok yüksek. :)

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
ps3 tede ps plus var ona bakarsan.1 yıllık için 100 tl ye belirlenen(crysis 2 de vardı içlerinde) 45 tane oyun indirebiliyorsun.(ayrıntılı bilgi için tıkla ) hem diğer oyunlarıda belli indirimli alıyorsun.oyunun full sürümünü 1 saat dilimi içerisinde deneyip(mp moduda dahil) satın alıp almama gibi bir olanağında var.full sürümünü deneyip satınalmaya karar verirsen oynadığın yerleri tekrar oynamıyorsun nerede kaldıysan ordan devam ediyorsun.hem ps3 teki oyun bolluğuyla xbox ınki karşılaştırılamaz bile.sırf God of war ve killzone için bile ps3 alır insan.killzone 3 türkçe dublaj bu arada.yakında god of war 4 de çıkıyor mp moduda dahil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende ps3 aldım kullandım xbox denemek istiyorum bi kac haftadır arastırıyorum ps3 cok klas bir makına ama korsan oyun yukleme işi pek zahmetli yeni bi makına alacaksın kırılmasını bekleyeceksın falan fılan live olayı kamera mikrofon vs set alırsan parası ıyıce artıyor exc oyunlar gow oynamak ıcın bu makınayı aldım ama oynadım bıttı diger oyunların yuzde 98 i aynı x box korsan oynamak daha kolay oyunlar daha hızlı cıkıyor yuklemek daha kolay kinect ve move kullanmadım extra aparatları saymazsak x box kullanıslı gorunuyor ama dayanıklılıgı bılmıyorumk ps3 dayanıklı bır makına 40 saat acık kaldıgı oldu ama tutusmadı x box u böyle bir performans testine henüz sokamadım alınca insallah istediğin ve ihtiyacını düşünüp ona göre karar ver ben x box denemesi yapacagım cunku ps3 te guncelleme yaparsan korsan oyun oynayamazsın banlanabılırsın onlıne oyun keyfi için orjinal oyun yuklemen lazım ayrıca içinde bi tür linuz var pc baglantısı verı transferı bıldıgın amelelik ps3 turkıyede bıraz daha yaygın tamır yapan parca satan yer benım ızlenımıme gore daha fazla bunlar benım eklemelerım karar alacak kısının

sinek412

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar xbox 360 kinect oyunlarını internetten indirip konsolda oynayabiliyor muyuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet arkadaşım gayet guzel oynıyorsun...:) (ama makinen crack li olucak)

sinek412

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben xbox 360 için para biriktirmeye başladım işşallah 3 ay sonra alıyorum ve windows live a da üye olmak istiyorum üyelik ücretleri ne kadar ve üye olunca neler yapabilicem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ps2m var şuanda ve aldıktan 1 ay sonra sıkıldım ve oyun oynamak istemiyorum xbox 360 almaki istiyorum sıkılırmıyım?

xewy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 den 8. sayfaya kadar okudum kafam biraz xbox'a doğru gitti

S

SDN Okuru

SDN Okuru
epzq kardeş bu benim için miydi? ben xbox 360 alıyorum ama işte canım 1 ay sonra sıkılırmı?

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
epzq kardeş bu benim için miydi? ben xbox 360 alıyorum ama işte canım 1 ay sonra sıkılırmı?

ps3 alsanda sıkılırsın xbox alsanda sıkılırsın kişiye göre değişir.ama ps3 teki oyun yelpazesi daha fazla.xboxta 1 ay sonra sıkılırsan ps3 te 2 ay sonra sıkılırsın öyle söyliyim.

Hayaleq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu konuyu çok uzun süre araştırdım ve şöyle bir açıklıyım:
Kontroller: Xbox 360 daha iyi.
Donanım: Playstation donanım konusunda Xbox dan daha iyi.
CPU(Merkezi İşlem Birimi):yine playstation 1 adım daha önde.
GPU(
grafik işlem birimi):GPU konusunda Xbox çok iyi.
UI(kullanıcı arayüzü):Playstation 3
Online Experience(Çevrimiçi Deneyimi):Xbox 360
Media Playback(Medya Oynatma):Playstation 3
Multi-Platform Oyunları:Xbox 360
Exclusive Games: Playstation 3
Move vs kinect: Xbox 360

arkadaşlar sonuç beraber yani Xbox 360 5-5 Playstation hepsi ayrı özellikten güzel ama yinede benim oyun xbox 360 en iyisi o

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bence ps3 almalısın oyun çesiti bol

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bencede En Akıllısı Konsol Almak Bilgisayar Al Parçaları Değiştir Her Yeni Çıkan Oyun İçin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ps3 al,internet,bluray artı olrak ps vitanında oyunları entegre oluyor,yani ileride birçok oyun wii u gibi kullanılabilecek,(örn little big pl gibi