Piyasa Değeri 4 000 TL Olan Web Tasarım&Grafik Tasarım Seti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Evet.Sertifikayı ne zaman alacağız arkadaşlar?Ya da sertifikayı alan birisi var mı?Bilen biri varsa yazsın lütfen... ????

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Bugün girdim sınavlara 100 soru 20 dk :) grafik sertifikayı aldım web tasarımla 40 la kaldım :D

Bu arada aldığımız sertifikaların üstünde gazeteden kuponla alınmıştır diye yazılacakmış. ztn ne beklenecekti başka :D

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bugün girdim sınavlara 100 soru 20 dk :) grafik sertifikayı aldım web tasarımla 40 la kaldım :D

Bu arada aldığımız sertifikaların üstünde gazeteden kuponla alınmıştır diye yazılacakmış. ztn ne beklenecekti başka :D

Hadi ya.. :) bu organizasyonu düzenleyen karşımda olsa kesin küfürü basardım..Bu arada grafiği kaçla aldın? :D

demirelemin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
piyasa kim, değeri nası belirliyorlar..melmektte işsiz çok nasılsa ver kitabı kursu meslek sahibi yapcağım diye. Kabiliyet eğilim filan hak getire..kuponla grafiker ... olur valla

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Gerçekten böyle saçma bir uygulamaya tabi olduğum için kendimden utanıyorum.. İŞKUR'un kurslarına gitmeniz tavsiye olunur.. Üstelik iş garantiliymiş :)

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Ben bu gazetelerin kurs işine gıcık oluyorum.1 sene öncede star gazetesi ingilizce kurs çekilişle bedava olacak dediler.Aradım ilk 1 ayı biz ödüyoruz geriye kalan 2 ayın parasını sizden peşin alacağız dediler.Başlarım dedim böyle işe.Katılmadım :)

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Zaten son olsun bu banada :D Konuyu açtığım güne lanet okuyorum.. Sizleride uğraştırdık boşuna.. :D

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
vay be.. :D sertifika hala elime geçmedi..

Proof.Web

Doçent
Reaksiyon puanı
21
Egitim Setlerini İnceledim
İğrenç
Rezalet
Videolar Genellikle 1 veya 3-5 dakika oluyor

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
microsoftun yaptığına bakın yaa... daha sertifikalar gelmemiş bile...böylece medeyasoftunda ne kadar uyuz olduğunu DA gördük...

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
benim eğitim setleri daha 2 gün önce geldi hemde sadece web tasarım geldi grafik tasarım gelmedi şimdi siteye baktım bilgileri dolduruyodum şehri seçtim bizim ilçe yok çok saçma iş yapmışız boşu boşuna biriktirdik kuponları...

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
benim eğitim setleri daha 2 gün önce geldi hemde sadece web tasarım geldi grafik tasarım gelmedi şimdi siteye baktım bilgileri dolduruyodum şehri seçtim bizim ilçe yok çok saçma iş yapmışız boşu boşuna biriktirdik kuponları...

Vala medyasoft ta vatan gazeteside gözümden düştü..Artık en son alacağım gazete vatan gazetesidir.Hatta dünyad atek o gazete bile olsa almam..Medyasofta gelince..güvenim azaldı medyasofta...Buda en sonlardan biri oldu artık..ikiside eksilerde...

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
arkadaşlar sertifkamı aldım grafik tasarımı geçmiştim sınavdan onun için başarı belgesi göndermişler web tasarımı geçememiştim onun içinde eğitim aldı belgesi gelmiş bi işe yararmı bilmiyorum ama o kadar eziyetten sonra bayide hiç bişeyim kalmasın diye gidip aldım ztn dandik bi dergicikler bide kitabın hareketli cd si var bide bu sertifika pek işe yarayacağını sanmıyorum ama kaliteli kağıda basmışlar :D :D

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
arkadaşlar sertifkamı aldım grafik tasarımı geçmiştim sınavdan onun için başarı belgesi göndermişler web tasarımı geçememiştim onun içinde eğitim aldı belgesi gelmiş bi işe yararmı bilmiyorum ama o kadar eziyetten sonra bayide hiç bişeyim kalmasın diye gidip aldım ztn dandik bi dergicikler bide kitabın hareketli cd si var bide bu sertifika pek işe yarayacağını sanmıyorum ama kaliteli kağıda basmışlar :D :D
bende 2 sertifika aldım ama birisi BAŞARI birisi KATILIm sertifikası...Önemli olan başarı sertifkası.Diğeri sadece katıldığına dair .. :)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
bende 2 sertifika aldım ama birisi BAŞARI birisi KATILIm sertifikası...Önemli olan başarı sertifkası.Diğeri sadece katıldığına dair .. :)

olsun katılım sertifikasındada eğitim aldı yazıyo eğitimini aldık biz ya :D :D

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Ahha olaya bak. Alcam ikisinide hadi bakalım :D

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Şimdi sınava girdim WEB sınavını girdim 86 ile geçtim. Alt tarafta program açık olarak sınava girerseniz gerçekten çok basit :) Ama program olmadan bu sınava girerseniz gerçekten geçme şansınız düşük. Çünkü karşıdaki kişinin bilgisi var mı, birşeyler öğrenmiş mi tarzında bir sınav değil. Ezberleyip ezberlemediğinize bakıyor resmen.

Grafik sertifikası konusunda var mı msn den falan destek verebilecek sağlam biri ? :) :P

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
web geçtiysen grafi daha kolay onu rahat geçersin :)

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
web geçtiysen grafi daha kolay onu rahat geçersin :)

Hiç çalışmadan girdim web e ama sürekli web sitesi yapıyorum bilgim var yani. Grafik kısmında da photoshop ve fireworks sorsa sadece yapabilirim ama. Illustrator ve Indesign agırlıklı olarak sorarsa kalabilirim :)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Hiç çalışmadan girdim web e ama sürekli web sitesi yapıyorum bilgim var yani. Grafik kısmında da photoshop ve fireworks sorsa sadece yapabilirim ama. Illustrator ve Indesign agırlıklı olarak sorarsa kalabilirim :)

%50 photoshop la ilgili :) ztn web deki gibi şu tuş ne işe yarar kaydetmek için hangisi yapılmalıdır fln