Bugün girdim sınavlara 100 soru 20 dkgrafik sertifikayı aldım web tasarımla 40 la kaldım
![]()
Bu arada aldığımız sertifikaların üstünde gazeteden kuponla alınmıştır diye yazılacakmış. ztn ne beklenecekti başka![]()
Egitim Setlerini İnceledim
İğrenç
Rezalet
Videolar Genellikle 1 veya 3-5 dakika oluyor
Anlamadım??Kakala ya...
Kakala: Yani katılıyorum sana..Salla ...Herkes gördü neyin ne olduğunu..Onu demek istedim..Anlamadım??
Hmm Özür Dilerim ArkadaşımKakala: Yani katılıyorum sana..Salla ...Herkes gördü neyin ne olduğunu..Onu demek istedim..![]()
![]()
benim eğitim setleri daha 2 gün önce geldi hemde sadece web tasarım geldi grafik tasarım gelmedi şimdi siteye baktım bilgileri dolduruyodum şehri seçtim bizim ilçe yok çok saçma iş yapmışız boşu boşuna biriktirdik kuponları...
hadi ya..bu organizasyonu düzenleyen karşımda olsa kesin küfürü basardım..bu arada grafiği kaçla aldın? :d
bende 2 sertifika aldım ama birisi BAŞARI birisi KATILIm sertifikası...Önemli olan başarı sertifkası.Diğeri sadece katıldığına dair ..arkadaşlar sertifkamı aldım grafik tasarımı geçmiştim sınavdan onun için başarı belgesi göndermişler web tasarımı geçememiştim onun içinde eğitim aldı belgesi gelmiş bi işe yararmı bilmiyorum ama o kadar eziyetten sonra bayide hiç bişeyim kalmasın diye gidip aldım ztn dandik bi dergicikler bide kitabın hareketli cd si var bide bu sertifika pek işe yarayacağını sanmıyorum ama kaliteli kağıda basmışlar![]()
![]()
bende 2 sertifika aldım ama birisi BAŞARI birisi KATILIm sertifikası...Önemli olan başarı sertifkası.Diğeri sadece katıldığına dair ..![]()
web geçtiysen grafi daha kolay onu rahat geçersin![]()
Hiç çalışmadan girdim web e ama sürekli web sitesi yapıyorum bilgim var yani. Grafik kısmında da photoshop ve fireworks sorsa sadece yapabilirim ama. Illustrator ve Indesign agırlıklı olarak sorarsa kalabilirim![]()