Piyasa Değeri 4 000 TL Olan Web Tasarım&Grafik Tasarım Seti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pcmuratpc

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Pazartesi arıyacağım şimdi pazar ulaşamıyoruz eline bilgi gelen varsa paylaşırsa iyi olur

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Sertifika için nasıl başvuracağız ? Bende de kod falan yok. Bu kadar kupon bitirdik en azından kıytırıkta olsa bi sertifika alalım :)

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Yaptıkları açıklama;
Yoğun ilgi nedeniyle
sınavlar 1 Haziran 2010 tarihinde verilebilecektir.
İlgimize teşekkür ediyorlar'mış

medyasoft_logo.gif

vatan_sertifika.jpg

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Bu kayıt işlemi nasıl olacak.Kayıtlarımız falan diyor.Nereye kayıt yaptrıcaz????????????????????????

Bu arada sınav 7 hazirana ertelenmiş !

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
arkadaşlar nasıl kayıt olacaz öğrenenler varsa bizide bilgi versinler.

pcmuratpc

Asistan
Reaksiyon puanı
9
7 Hazirandan sonra TC kimlik numarası aracılığıyla kayıtlar gerçekleştirilecekmiş herkes kayıt olacak fakat sadece seti alanlara sertifika verilecekmiş. (Medyasofttan aldığım bilgiye göre)

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Dün Seti Teslim Aldım.. Fakat Hayal Kırıklığına Uğramadım Desem Yalan Olur :/ Son Derece Üstünden Ve Basit Bilgilerle Geçiştirilmiş Kitapçıklar Ve 2 Cd.. Neyse Kulağa Küpe Bir Dahakine Gazeteden Böyle Bir Set Almak Mı Tövbee.. =))

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
http://www.medyasoft.com.tr/sertifika/ sitesnde bir de yoğun ilginize teşekkür ederiz yazmış..lan de get ya..dalga geçiyorlar..o seti başta okurlra bu şeklde gösterselerdi nah ilgi olurdu.Bari kazıklanıp aldık seti..sertifkayıda almamak olmaz .. =) birde bakıyoruz sertifika..a4 saman kağıdına basılmış bir şekilde veriliyormuş... :D haha vala hiç şaşırmam..

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Vatan-Medyasoft Adobe Grafik ve Web Tasarım Eğitim Kampanyası Sık Sorulan Sorular
1. Eğitimlere katılmak için özel koşullar var mıdır?
Eğitimlere her yaştan birey katılabilir.
2. Kampanya kapsamında kaç kupon biriktirmem gerekiyor?
Web tasarım eğitimleri için 29 kupon, Grafik tasarım eğitimleri için 29 kupon, her 2 eğitim DVD’sini almak için 49 kupon biriktirmeniz gerekmektedir.
3. Eğitimler hangi başlıklardan oluşmaktadır?
  • Web Tasarım
    - Adobe Flash CS4
    - Adobe Fireworks CS4
    - Adobe Dreamweaver CS4
  • Grafik Tasarım Eğitim Kitabı
    - Adobe Photoshop CS4
    - Adobe Illustrator CS4
    - Adobe InDesign Acrobat 9
4. Eğitim DVD ve kitaplarını nereden alacağım?
YAY-SAT Bayilerinden ürünlerin dağıtım gününde eğitim setlerinizi alabilirsiniz.
5. Bu kampanyadaki egitim ile Medyasoft sınıf egitimleri arasındaki farklar nedir?
Kampanya kapsamında verilen eğitimler DVD ortamında sunulmaktadır. Böylece zaman ve mekan bağımsız, istediğiniz bir bilgisayarda istediğiniz kadar tekrar ederek eğitimlere katılabilirsiniz. Eğitimler hiç bilmeyen kulllanıcıların rahatça takip edebileceği şekilde planlanmıştır.
6. Eğitim içerikleri ileri düzey konuları kapsıyor mu?
Eğitim içerikleri ileri düzey konuları kapsamıyor. İleri düzey konularda uzmanlaşmak isteyen katılımcıların sınıf egitimlerine katılması önerilir.
7. Kampanyada verilen kitap ile Medyasoft kaynağından eğitim kitapları aynı mıdır?
Kampanyada verilen kitap ile Medyasosoft kaynağından eğitim kitapları birebir aynı kitaplar değildir. Kampanya kapsamındaki eğitim kitabı, eğitim içeriğine uygun programların kullanım kılavuzudur. Sınıf eğitimlerinde kullanılan kitaplar, sınıf eğitimi için özel oluşturulmuş kitaplardır.
8. Eğitim sonunda sertifika sınavı var mıdır?
Eğitim sonunda, çoktan seçmeli online bir sınav yapılacaktır. Kampanya sonunda verilecek kitaplarda sınav detayları yer alacaktır.
9. Sertifika için ek bir ücret ödenecek mi?
Kampanya kapsamındaki sertifika sınavı için bir ücret ödenmeyecektir.
10. Sertifika Adobe onaylı mıdır?
Kampanya kapsamında verilecek sertfika, Adobe Yetkili Eğitim Merkezi, Medyasoft onaylı bir sertifikadır. İsteyen katılımcı ve sınav merkezlerinde Adobe’nin tüm dünyada yaptığı uzmanlık sertfika programına bireysel olarak ücretli başvurabilirler.
11. Nasıl bir sertifika alacağım?
Kampanya sonunda yapılacak sınavda başarılı olanlara verilecek başarı sertifikası aşağıdaki gibidir.
vatan_sertifika.jpg

12. Sınava ne zaman girilebilecek?
Kampanya sonunda, eğitim kitapları ve DVD teslim tarihinden 2 ay sonra sınavlara girebileceksiniz.
13. Sınav geçme notu kaçtır?
Sınav geçme puanı 100 üzerinden 50 ve üzerisidir.
14. Eğitim DVD ve kitaplarını nereden alacağım?
Eğitim DVD ve kitaplarını Vatan gazetesi katılımcılara ulaştıracaktır.
15. Sertifikayı nereden alacağım?
Sertifika Yay-Sat aracılığı ile Vatan gazetesi tarafından dağıtılacaktır.

Setler ve sertifika programı hakkında gerekli bilgi..

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
HAHA SINAVA GİRDİM :D ne kazık sorulardı öyle yaa bilmeyen için :D web tasarımı alaamdım graifk tasarımıda 52 yle geçtim :D web tasarım 32 :D hiç yoktan grafiği alabildk

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
HAHA SINAVA GİRDİM :D ne kazık sorulardı öyle yaa bilmeyen için :D web tasarımı alaamdım graifk tasarımıda 52 yle geçtim :D web tasarım 32 :D hiç yoktan grafiği alabildk

En Azından Bir Sertifika Almışsınız,Bizde Oda Yok (:

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Sertifikaları hemen alabiliyormuyuz???????

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
ben o setin anlattığının 2 katını anlatsam 1000 liradan fazla vermezler işe bak

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Saçmalığa bak ya sorulara bakmak için girdim ilk soruya baktım ve çıktım sonuç başarısız diyor işaretleme bile yapmadım ne iş bu
tekrar hak verirler mi acaba....

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16

sorular nasıldı kopya versen :dil::dil::mrgreen:

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Arkadaşlar muhtemelen sorular deĞİŞİK geliyor.Yani 2 kişi yan yana sınava girseniz bile o başka soru sen başka soru çözeceksin. sorular değişik sanırım.Tahminim öyle...web tasarım kazıktı onu bilin :D kitaplara bakın yeter süreli..Süresi 50 dk..

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Media Softa mesaj attım. ''Sertifikaların yay-sat bayilerine gönderimi henüz başlamamıştır. Onay sürecinin geçmesi ortalama 1 -1,5 ay gibi bir süreç alacaktır.'' dediler...Alıştık beklemeye beklicez artık...

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Sertifikayı alan var mı ya???

MaRZoCHi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ben Aldım :D Fakat çok ayrıntı yok sadece gerekli,temel bilgiler veriliyor.Biraz bildiğim için PS bana kolay geldi.

Buyrun Kitaplar + İçinde 2 Adet CD var.Videolu Türkçe Eğitim Seti

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Kitapları demedim Sertifikayı dedm