Arkadaşlar ilk aldığım duyumlara göre setler hiç iyi değilmiş. Başka bi siteden aldığım yorum : "arkadaslar ben setı bugün aldım ve sok gecırdım reklamlarda gosterdıklerı set deıl cok ınce ıcırık neredeyse yok denılcek kadar az pisman oldum acıkcası,gorunce sasırmayın.. "Yani anlayacağınız gibi kötü bi ürün alacaz o kadar biriktirmeye değmeyecek.
Sağlam bi mail yazarım kampayı başlatanın, bu insanları kandırının, hak yiyenin tüm tanıdıklarının diye![]()
Arkadaşlar gerçekten hüsranlardayım
Kitap değil dergi vermişler! Babam almış ben işteyken, eve gelince masamda gördüm ve şok geçirdim bir an. En kalın olanı Illustrator ve o da 150 sayfa. 11 bölümde Photoshop anlatılıyor, içeriğini düşünün yani. Sayfaların çoğunluğu boş. 1 resim biraz da yazı ile diğer sayfaya geçmişler. Tamamen başlangıç kitapları, pardon dergileriAma temel düzeyde bilgi sahibi olmak isteyenler için hem dergiler hem de videolar oldukça iyi anlatılmış. Kitapları için almıştım, kitaplığımda çok güzel duracaklardı ama artık sadece renkli dergiler olarak yer alacaklar
Bizi kandırdılar gerçekten. Mahkemeye versek kesin kazanırız![]()
Arkadaşlar gerçekten hüsranlardayım
Kitap değil dergi vermişler! Babam almış ben işteyken, eve gelince masamda gördüm ve şok geçirdim bir an. En kalın olanı Illustrator ve o da 150 sayfa. 11 bölümde Photoshop anlatılıyor, içeriğini düşünün yani. Sayfaların çoğunluğu boş. 1 resim biraz da yazı ile diğer sayfaya geçmişler. Tamamen başlangıç kitapları, pardon dergileriAma temel düzeyde bilgi sahibi olmak isteyenler için hem dergiler hem de videolar oldukça iyi anlatılmış. Kitapları için almıştım, kitaplığımda çok güzel duracaklardı ama artık sadece renkli dergiler olarak yer alacaklar
Bizi kandırdılar gerçekten. Mahkemeye versek kesin kazanırız![]()
Ben de biraz önce bayiyi aradım ama bilgi alamadım, patron namazda deyip kapattılar, bekliyorum.Aynen bende bugün aldım dediklerine aynen katılıyorum. başlangıç yapmak isteyenlere göre güzel ama sadece o kadar. Bide ben saman kağıt bekliyodum kuşe kağıda basmışlar orasıda ii sayılabilir![]()
Ben de biraz önce bayiyi aradım ama bilgi alamadım, patron namazda deyip kapattılar, bekliyorum.Bugün alabilirsem iyi olacak.
Aldım ben de, sizler gibi nasıl sinirliyim sormayın. Sadece tanıtım amaçlı, hatta araçlar vs. de tanıtım amaçlı.hemen git al ürün dağıtımını patron yapmıyor ya orda biri vardır. ondan alırsın. ztn bugün alamazsan yarında alaman p.tesine kalır. Gerçi almaya giderken bi heyecan oluyo aldıktan sonra .... baka baka geliyon![]()
![]()
11 Haziran'a kadar sürecek.Yarın pazar kapalımıdır??? Ne zamana kadar sürcek bu dağıtım işlemleri???Ben almadım daha..!
Yarın pazar kapalımıdır??? Ne zamana kadar sürcek bu dağıtım işlemleri???Ben almadım daha..!
Sadece giriş seviyesi için bir eğitim seti tool ları vs.. tanıtıyor. Medyasoft' un setleri ile hiç alakası yok.
Hep beraber Vatan Gazetesine sağlam bir mail atmamız lzm.
Sertifika için ne yapacağımızı bilen var mı ?
Bu sınav için kod setin içinde yok ben bulamadım yoksa ilk kayıtta verdikleri kodmu vtn diye başlayan oysa yaysat bayisine verdik onları sizde kod fln çıktımı ?