Piyasa Değeri 4 000 TL Olan Web Tasarım&Grafik Tasarım Seti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bu dağıtımların süresi ne kadar?Bir hafta sürer mi?

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
05,06,2010 tarihine kadar web tasarım gazetede öyle yazıyo.

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Pfff.. vıccırığı çıktı işin .. :D bıktırdı :S

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
grafik tasarım istanbulda başladı. Alan arkadaşlar ilk yorumları yazsın bakalım ilk görüşler nasıl olacak? ben çok ii bişey beklemiyorum ztn saman kağıda basılı 7 kitap 2 cd işte içindeki bilgiler ii olsa bari

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
grafik tasarım + web tasarım dağıtımları Adana ve Trabzon da başlamış..

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar ilk aldığım duyumlara göre setler hiç iyi değilmiş. Başka bi siteden aldığım yorum : "arkadaslar ben setı bugün aldım ve sok gecırdım reklamlarda gosterdıklerı set deıl cok ınce ıcırık neredeyse yok denılcek kadar az pisman oldum acıkcası,gorunce sasırmayın.. "Yani anlayacağınız gibi kötü bi ürün alacaz o kadar biriktirmeye değmeyecek.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Arkadaşlar ilk aldığım duyumlara göre setler hiç iyi değilmiş. Başka bi siteden aldığım yorum : "arkadaslar ben setı bugün aldım ve sok gecırdım reklamlarda gosterdıklerı set deıl cok ınce ıcırık neredeyse yok denılcek kadar az pisman oldum acıkcası,gorunce sasırmayın.. "Yani anlayacağınız gibi kötü bi ürün alacaz o kadar biriktirmeye değmeyecek.

Sağlam bi mail yazarım kampayı başlatanın, bu insanları kandırının, hak yiyenin tüm tanıdıklarının diye :D

ilgicekici

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar gerçekten hüsranlardayım :)

Kitap değil dergi vermişler! Babam almış ben işteyken, eve gelince masamda gördüm ve şok geçirdim bir an. En kalın olanı Illustrator ve o da 150 sayfa. 11 bölümde Photoshop anlatılıyor, içeriğini düşünün yani. Sayfaların çoğunluğu boş. 1 resim biraz da yazı ile diğer sayfaya geçmişler. Tamamen başlangıç kitapları, pardon dergileri :) Ama temel düzeyde bilgi sahibi olmak isteyenler için hem dergiler hem de videolar oldukça iyi anlatılmış. Kitapları için almıştım, kitaplığımda çok güzel duracaklardı ama artık sadece renkli dergiler olarak yer alacaklar :)

Bizi kandırdılar gerçekten. Mahkemeye versek kesin kazanırız :)

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28

Kitap değil dergi vermişler! Babam almış ben işteyken, eve gelince masamda gördüm ve şok geçirdim bir an. En kalın olanı Illustrator ve o da 150 sayfa. 11 bölümde Photoshop anlatılıyor, içeriğini düşünün yani. Sayfaların çoğunluğu boş. 1 resim biraz da yazı ile diğer sayfaya geçmişler. Tamamen başlangıç kitapları, pardon dergileri :) Ama temel düzeyde bilgi sahibi olmak isteyenler için hem dergiler hem de videolar oldukça iyi anlatılmış. Kitapları için almıştım, kitaplığımda çok güzel duracaklardı ama artık sadece renkli dergiler olarak yer alacaklar :)

Kesinde orası.... :D Ama hakkaten dedğin gibise yazıklar olsun... Dur elime geçsinde bir set... :) ona göre tavır alcam. :D

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16

Aynen bende bugün aldım dediklerine aynen katılıyorum. başlangıç yapmak isteyenlere göre güzel ama sadece o kadar. Bide ben saman kağıt bekliyodum kuşe kağıda basmışlar orasıda ii sayılabilir :)

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Aynen bende bugün aldım dediklerine aynen katılıyorum. başlangıç yapmak isteyenlere göre güzel ama sadece o kadar. Bide ben saman kağıt bekliyodum kuşe kağıda basmışlar orasıda ii sayılabilir :)
Ben de biraz önce bayiyi aradım ama bilgi alamadım, patron namazda deyip kapattılar, bekliyorum. :D Bugün alabilirsem iyi olacak.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Ben de biraz önce bayiyi aradım ama bilgi alamadım, patron namazda deyip kapattılar, bekliyorum. :D Bugün alabilirsem iyi olacak.

hemen git al ürün dağıtımını patron yapmıyor ya orda biri vardır. ondan alırsın. ztn bugün alamazsan yarında alaman p.tesine kalır. Gerçi almaya giderken bi heyecan oluyo aldıktan sonra .... baka baka geliyon :D :D

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
hemen git al ürün dağıtımını patron yapmıyor ya orda biri vardır. ondan alırsın. ztn bugün alamazsan yarında alaman p.tesine kalır. Gerçi almaya giderken bi heyecan oluyo aldıktan sonra .... baka baka geliyon :D :D
Aldım ben de, sizler gibi nasıl sinirliyim sormayın. Sadece tanıtım amaçlı, hatta araçlar vs. de tanıtım amaçlı. :D Örnek vermek istiyorum;

Adam hardness (sertlik) tanımı yapacak. Yazdığı tek şey: buradan sertlik ayarlanır. :clap::clap: Bunu yazmasalar ben ordan ses ayarı yapardım zaten. :D :D

Saçmalık cidden, o kadar emege, paraya yazık oldu.

Zee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Yarın pazar kapalımıdır??? Ne zamana kadar sürcek bu dağıtım işlemleri???Ben almadım daha..!

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Sadece giriş seviyesi için bir eğitim seti tool ları vs.. tanıtıyor. Medyasoft' un setleri ile hiç alakası yok.

Hep beraber Vatan Gazetesine sağlam bir mail atmamız lzm.

Sertifika için ne yapacağımızı bilen var mı ?

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
verecekleri sertifika böyle birşey milliyetin verdiği office 2007 sertifikası:scared:

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Sadece giriş seviyesi için bir eğitim seti tool ları vs.. tanıtıyor. Medyasoft' un setleri ile hiç alakası yok.

Hep beraber Vatan Gazetesine sağlam bir mail atmamız lzm.

Sertifika için ne yapacağımızı bilen var mı ?

Aldığın kitapların en son sayfasında gerekli açıklama yapılmış. ordan bakabilirsin

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Fark etmez bari bu kadar kupon biriktirdik bi sertifika alalım. Nasıl alıcaz ?

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
dsc05010.jpg

Buyrun KİTAPÇIKlar

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
:D çok ince bunlar yaa...

---------- saat 23:51 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:45 eklenmişti ----------

Var ya iyi kekliyorlar... 4 000 tl miş değeri ... ' N..H '

---------- saat 23:52 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:51 eklenmişti ----------

Vatandan bir daha kupon biriktirirsem iki olsun...

pcmuratpc

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Vatan ayar ya dağıtım başladı diyor fakat yenimahalle yaysatta henüz setler gelmemiş, kitaplardan benim haberim olduydu arayıp sorduğumda tam değil sadece program tanım kitabı olduğunu söylemişlerdi.

edit: Tepkimizi maillerle telefonlarla bildirelim haklarımızı savunalım arkadaşlar!

TurX

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Başarı sertifakasını almak için sınav ne zaman yapılacakmış bilginiz var mı?

pcmuratpc

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Bu sınav için kod setin içinde yok ben bulamadım yoksa ilk kayıtta verdikleri kodmu vtn diye başlayan oysa yaysat bayisine verdik onları sizde kod fln çıktımı ?