Tamda oyunlarda ışınlamayı bulmuştumÜlkemizdeki yetersiz altyapı ve yavaş internet sorunu, bu gece Twitter Türkiye gündemine girdi. 21.2K tweet atılan tag'e profesyonel CS:GO oyuncusu Özgür 'woxic' Eker de destek oldu.
Valorant'ın kendi altyapı sorunuyla bizim ping sorunu birleşince rezalet bir durum ortaya çıkıyor.Tamda oyunlarda ışınlamayı bulmuştum
mesalal Valo da base den bi bakmışım hop A ya gitmişim![]()
Böyle bir şeyin zor olduğunu düşünüyorum.Ülkemizdeki yetersiz altyapı ve yavaş internet sorunu, bu gece Twitter Türkiye gündemine girdi. 21.2K tweet atılan tag'e profesyonel CS:GO oyuncusu Özgür 'woxic' Eker de destek oldu.
Bu konuyu şöyle çözdüler:Gerçekten can sıkıcı bir durum bu konuya el atarlarsa kendileri içinde yararlı olacağını düşünüyorum gencin yüzü gülürmü![]()
Gencin yüzü gülür mü değilde Türkiye de yaşayan gençlerin yüzü gülür müGerçekten can sıkıcı bir durum bu konuya el atarlarsa kendileri içinde yararlı olacağını düşünüyorum gencin yüzü gülürmü![]()
Valorant'ın kendi altyapı sorunuyla bizim ping sorunu birleşince rezalet bir durum ortaya çıkıyor.
Gayet iyi ping değerleriniz. Dosya paylaşırken artması normal. Ama kötü durumda olanlar var sabit 500 pingle oyun oynayanlar.13 Mpbs download alıyorum. 0.7 Upload. Ping sorunum yok. Ama birine dosya gönderirken. 80-100 ping oluyor sana 500. Lol'de 30Ping , CS:GO'da 80-100 , Valorant 70Vb.
İsterseniz buradan veya başka bir konu açarsanız oradan yardım edebilirim. Hangi İSS yi kullanıyorsunuz? Kesilme sorunu oluyor anladığım kadarıyla.İnternet stabil çalışsın, ben pingine de razıyım; ama 13 bin TL'lik bilgisayarımda bile her gün internet gidip geliyor. Hayret bir şey ya...
Deniyorum. Daha kötü olursa senden bilirim.
Bu arada ping sorunu olanlar bu videodaki adımları uygulayabilir 500 ping den 30 a falan düşürdü öneririm
İSS olarak Türk Telekom VDSL internet kullanıyorum. Bilgisayar, modeme yaklaşık olarak 15-20 adım uzaklıkta.İsterseniz buradan veya başka bir konu açarsanız oradan yardım edebilirim. Hangi İSS yi kullanıyorsunuz? Kesilme sorunu oluyor anladığım kadarıyla.
Türk Telekom demeniz anlamama yetti. Klasik TT nin işleri.İSS olarak Türk Telekom VDSL internet kullanıyorum. Bilgisayar, modeme yaklaşık olarak 15-20 adım uzaklıkta.
Arada kapı da var tabi; ama eski bilgisayarımda bu kadar internet gitmezdi. Şimdi ise her gün gidip geliyor. Şu ülkede stabil internet verebilen bir tek Turkcell var sanırım.
Eee sonuçlar nasıl :dDeniyorum. Daha kötü olursa senden bilirim.![]()
Normalde ping 140 üzeri çıkmazdı... Şimdi 400 üzeri çıkıyor.Eee sonuçlar nasıl :d
Bende hep 400 lerdeydi 30 olduNormalde ping 140 üzeri çıkmazdı... Şimdi 400 üzeri çıkıyor.
Eskisine göre daha iyi ama artınca da biraz fazla artış oluyor. Teşekkürler.Bende hep 400 lerdeydi 30 oldu
Çoğu kişide işe yarıyor sizde işe yaramamasına üzüldüm