Photoshop'ta Ateş Yüz yapımı nasıl yapılır?

conquerorr

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://l1311.hizliresim.com/1h/g/ujvlt.jpg[/URL][/IMG]

Şimdiye kadar çok photoshop çalışmaları yaptım ama açıkçası çoğunu da böyle videolardan bakarak yani takip ederek yaptım şimdi de böyle yüz efektleri felan hoşuma gitti aramızda uzmanlar vardır böyle bir resmi yapmak zor mu nasıl yapılır youtube da açıkçası, düzgün yapabilen birini görmedim eğer yardımsever bir arkadaşımız varsa nasıl yaptığını gösteren bir rec alıp youtube a atarsa çok iyi olur herkes yapmak ister neticede böyle birşeyi:)

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
yüzün yarısına benzin dök yanarken çek. ps falan zor iş bunlar :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bu tarz çalışmalar giriş seviyesinde ki kişilerin yapacağı cinsten çalışmalar değil. Tabi bütün efektlerin ateşlerin yerleştirilmesi gerekli renk ve tonlama ayarlarının yapılması ambiyansın sağlanmasının filan hepsini baştan sona yapmaktan bahsediyorum. Ama yukarıdaki fotodaki gibi montaj yapılacaksa zor değil. Misa bu eleman alttaki fotodan kopyala yapıştır yapmış. Böyle bir şeyi merak ediyorsanız anlatabilirim ama sıfırdan yapmak uğraştırıcı. Denemem gerek :)

maxresdefault.jpg

conquerorr

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu tarz çalışmalar giriş seviyesinde ki kişilerin yapacağı cinsten çalışmalar değil. Tabi bütün efektlerin ateşlerin yerleştirilmesi gerekli renk ve tonlama ayarlarının yapılması ambiyansın sağlanmasının filan hepsini baştan sona yapmaktan bahsediyorum. Ama yukarıdaki fotodaki gibi montaj yapılacaksa zor değil. Misa bu eleman alttaki fotodan kopyala yapıştır yapmış. Böyle bir şeyi merak ediyorsanız anlatabilirim ama sıfırdan yapmak uğraştırıcı. Denemem gerek :)

maxresdefault.jpg

aslında çokta geride olduğumu düşünmüyorum istersen biraz uğraş sen farketmez açıkçası benim için fotoğraf bu hale gelicekse nasıl geldiğinin pek önemi yok benim için anlatmanı isterim ve çok sevinirim açıkçası:)