- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 2,162
az önce biri bana ruhsuz demişti de :* eyvallah dead 

pesimist dedi ki:az önce biri bana ruhsuz demişti de :* eyvallah dead![]()
pesimist dedi ki:of dead derin bir yara seziyorum..
dead_ghost dedi ki:aldım düşlerimi yanıma.sensiz düşlerimi bitireceğim seni.kahrettim gönlüme bir selam yolladım sevdiklerime onlar sağ ben selamet.gidiyorum be gülüm aşkımda sana emanet...
pesimist dedi ki:Gitmek kolay derler ya. Çok yanlış. Gitmek çok zordur güllerimdelikanlı gibi, granit gibi çekip gitmelisin. Emanet bırakmadan.. Al bedenini git gözüm görmesin...
pesimist dedi ki:Gitmek kolay derler ya. Çok yanlış. Gitmek çok zordur güllerimdelikanlı gibi, granit gibi çekip gitmelisin. Emanet bırakmadan.. Al bedenini git gözüm görmesin...
dead_ghost dedi ki:beyin fırtınası gibi oldu yalnız güzel oldu bunları derleyip cilt halinemi getirsek :*
ok ya komisyonumuzu versin kafitoo_late dedi ki:dead_ghost dedi ki:beyin fırtınası gibi oldu yalnız güzel oldu bunları derleyip cilt halinemi getirsek :*
Telif hakları kötü adama ait malum onun mekanıBi sormak lazım
![]()
dead_ghost dedi ki:ok ya komisyonumuzu versin kafitoo_late dedi ki:dead_ghost dedi ki:beyin fırtınası gibi oldu yalnız güzel oldu bunları derleyip cilt halinemi getirsek :*
Telif hakları kötü adama ait malum onun mekanıBi sormak lazım
![]()
![]()
pesimist dedi ki:Yok komisyon falan B)
pesimist dedi ki:Yazı hazır dead.. Bloğa girip bakabilirsin![]()
mahşerin 3 damarcı yazarıtoo_late dedi ki:pesimist dedi ki:Yazı hazır dead.. Bloğa girip bakabilirsin![]()
Ben çok beğendim bunu biz mi yaptık şimdi hemde bir saattePesi uzun süre yazma istersen be gülüm
Akla zarar yasık bize
![]()
dead_ghost dedi ki:mahşerin 3 damarcı yazarıtoo_late dedi ki:pesimist dedi ki:Yazı hazır dead.. Bloğa girip bakabilirsin![]()
Ben çok beğendim bunu biz mi yaptık şimdi hemde bir saattePesi uzun süre yazma istersen be gülüm
Akla zarar yasık bize
![]()
![]()
vay beee
![]()
too_late dedi ki:dead_ghost dedi ki:mahşerin 3 damarcı yazarıtoo_late dedi ki:pesimist dedi ki:Yazı hazır dead.. Bloğa girip bakabilirsin![]()
Akla zarar yasık bize
![]()
![]()
vay beee
![]()
Buna +rep işte![]()