• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Pesimist'in Yazıları

alıntı mı demeli :S

Ölenle ölünmez, intihar yalnız edilir !..
Tanrı'dan bağış istenmez,
Huzuruna boynu bükük gidilir,
Dünyadan kalma bir ilmek yardımıyla...
bu kısmı çok yakından biliorum :)

Pesi çok sevdim bu cümleyi ;)

"Ölüm beni anlasaydı yanımda olurdu"

Herkes de o cümleye hasta oldu :D Ben de çok seviyorum o cümlemi.. 1-2 yıl önce sarfetmiştim.. :S

Ölenle ölünmez, intihar yalnız edilir !..
Tanrı'dan bağış istenmez,
Huzuruna boynu bükük gidilir

Bi ara kullanmıştım bu sözü..
Umarım bunun için telif hakkı istemezsin pesi kardeşim. :P :D

Pesimist, yeni bir yazı dizisi eklemişsin gel artık sana sarılcam. (&)

Güzel olmuş ama ölüm beni anlamasın ben daha ben ufakım. :P (A)

pesi abi sonunda buldum seni..bundan sonra sdn'nin anasayfasını okuyup geçmek yok bende foruma takılacağım..beni tanıdın sen zaten :D

harikasın pesi abi..bedbin diye üye olacaktım ancak forumda zaten üyeliğim varmış.. bende profile yazdım.. bundan sonra buraya da bakacağım..

Eskiden bende Eskişehirde oturuyordum, şimdi Istanbuldayım.

Eskişehir-adalarda kendi kafasına göre takılan sevgililer, sevgilisi olmayan saf saf gezen arkadaşlar, biyerlere gitmeye çalışan amcalar...
Porsuğun kenarında oturup bunları izlerken kendimi birdenbire başka biryerde bulunmuş gibi hissederdim. Çok tuhaf bir duyguydu :^) Sanki bende o insanlar içinde değilim de Farklı biyerden, bir pencereden onları izliyormuş gibi olurdum. Sonra normale döndüğümde nedensiz yere karamsar, herşeyden bıkmış, olmak istediği yerden çıkmak isteyip, nereye gideceğini, ne istediğini bilemeyen bir çocuk olurdum. Aynen böyle Pesimistinkiler gibi yazılar yazmak isterdim ama hernedense beceremezdim. :L Şimdi Pesimistin yazılarını okuyunca orada hissettiklerim geldi aklıma :/ Ellerine sağlık Pesimist

Devrik ve anlaşılması güç cümleler kurdum galiba...

32.sefo Eskişehir bana huzur veriyor nedense.. Vardır bir bildiği :) Karışık değildi cümlelerin, anladım hepsini.. Bir gün yolun düşerse haber et bi çay ısmarlıyım Adalar'da ;)

intihar_ip002.jpg

KURTARIN !..

Sıkıntı buruyor kalbimi.. Yavaş yavaş uyuşmaya başlıyor ellerim. Buruşmaya başlıyor kıyafetlerim nasıl duracağımı bilemememden... Mükerrer yutkunuşlar gırtlağımda bir su hazında... Ter kokmuş sıkıntıları tükürükle yıkamak, düğümlenen boğazıma halatla düğüm atmak, gözlerimin kırmızısını fotoğraf hatası sanmak istiyorum...

Ya da hata olduğuma inanmak.......

İntihara yüklenen sebeplerin yükleme katacağı tek değer ölmek (Evet fiildir). Yazdıklarıma inananların alamayacağı tek ünlem sükunettir.. Kaldım yarıyolda, evet yolun yarısında...Tam ortadayım, önüm nokta, arkam üç nokta...

offf pesi yazmaya devam kardeş ellerine sağlık çok güzel olmuş

Pesimist, çok güzel yazıyorsun ve yazılarının arkasında çoğu zaman bir gizem oluyor ama bu yazıyı okurken benim de içimi sıkıntı burdu...

Senden hayata dair, kuşların, böceklerin, aşkın olduğu.... yazılar da bekliyorum. :)

Teşekkürler, böylesine güzel paylaşımın için...

Sağolun arkadaşlar.. Kucaklıyorum sizi :P

Emel adımı mı çıkarcan "pesi artık iyi adam olmuş bakın kuşlardan aşktan bahsediyo" derler :D

Bi gün yazarsam özelden yollarım :#

Pesimist' Alıntı:
Sağolun arkadaşlar.. Kucaklıyorum sizi :P

Emel adımı mı çıkarcan "pesi artık iyi adam olmuş bakın kuşlardan aşktan bahsediyo" derler :D

Bi gün yazarsam özelden yollarım :#

Çizgimi bozamam diyorsun... Peki :D
Ama tamam pesi, sen benimle paylaş özelden, ben yazdım diye paylaşırım forumda. :D

Kötü adamsın tamam anladım. >X< Kıyamazsın ama ya neyse... Benim gibi üyeleri bulmak zordur benden söylemesi. :D

Pesimist .. senle tanısmak isterdim :)

Yine devam et yazılarına.... Okumaktan Hiç SIkılmıyacak yazıların var. Herşey anlaşılıyor...

Nasıl bu kadar güzel yazabiliyorsun.Kitap ta okumuyorum diyorsun.Anlamıyorum

Pesimist bey, ne zaman güncellenecek başlığınız? :innocent: Neyi bekliyorsunuz? Okumak isteyenler var, neden engelliyorsunuz bizleri? :D

Forumda her yere yetişip cevap verebilen bir üyemizin olması ne kadar da güzel :D

Emel hanım sizden bahsediyoruz burada. Bilmem dikkatinizi çekti mi? :D

aaaaaaaasssfff.jpg

1 Gram

Ölmek gerekmezdi belki, yakışmazdı zaten bana... Ağlamak yakışmazdı hiç, buruşburuş olurdu yüzüm,kanlanırdı iki gözüm....

Ellerim titremezdi benim, üşümezdim hiç, yakışmazdı argo dilime ama şimdi ellerim titremekten yazamıyor, üşümekten dişlerim birbirine vuruyor ağzımdan sade küfür çıkıyor..

Bulanıktım bir zaman, en kötü zamanımın artçılarıymış haberim yoktu. Biraz nazımı çekmen gerekiyordu oysa... Naz da değildi halbuki, yıkılmakta olan bir bedenin güçlü görünme çabalarıydı sadece... Dayanamadın.......

Gözümün birinden 1/3 oranında tuz akmaktaysa ikincisinden matematik hazında tanımsız akardı.. Ellerim yüzüme her dokunuşunda engebeyle karşılaşırdı, 2/3'sinden mütevellit buruş buruş olurdu parmaklarım ...

Ağlamaktan susar mı bir insan.. Ben susadım...

Hoşçakal, ölmek üzere........