Pesimist'in Yazıları

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
pesimist dedi ki:
Hepiniz öleceksiniz nıhaha :P

:) Vakti gelince evet

* Gülme mesajında Sorum sana idi, Hep Karamsarmısın? Hiçmi Yüzünde tebessüm uyandıran gün, olay v.s yok? Yazmak konusunda Şöyle örnek verebilirim, Bir tarafta Müslüm Gürses te Müzik yapıyor damardan, Diğer tarafta da İnsanları Çoşturan Müzikler (Sezan aksu~Kenan Doğulu Çakkıdı) ;)

mr.meseli

Doçent
Reaksiyon puanı
1
pesimist dedi ki:
Teşekkürler arkadaşlar...

Cathlack valla karamsar bir adamdan başka türlü yazılar çıkmaz :) Çok teşekkür ederim tekrar.. ;)

yazılar çok güzel beğendim pesi, herkeze karamsarlık yakışmaz sen bunu iyi taşıyosu. Aslında pesi perdelerini kaldırdımı pamuk gibi yüreği var :P

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
PcMaSTeR dedi ki:
pesimist dedi ki:
Hepiniz öleceksiniz nıhaha :P

:) Vakti gelince evet

* Gülme mesajında Sorum sana idi, Hep Karamsarmısın? Hiçmi Yüzünde tebessüm uyandıran gün, olay v.s yok? Yazmak konusunda Şöyle örnek verebilirim, Bir tarafta Müslüm Gürses te Müzik yapıyor damardan, Diğer tarafta da İnsanları Çoşturan Müzikler (Sezan aksu~Kenan Doğulu Çakkıdı) ;)

Yoo ben çok gülerim. Çok olay var yüzümü de güldüren lakin yazıya dökülmüyor. Basit geliyor. Tığkı çakkıdı gibi basit, saçma sözler çıkıyor ortaya..
mr.meseli dedi ki:
pesimist dedi ki:
Teşekkürler arkadaşlar...

Cathlack valla karamsar bir adamdan başka türlü yazılar çıkmaz :) Çok teşekkür ederim tekrar.. ;)

yazılar çok güzel beğendim pesi, herkeze karamsarlık yakışmaz sen bunu iyi taşıyosu. Aslında pesi perdelerini kaldırdımı pamuk gibi yüreği var :P

Teşekkür ederim aynen öyle valla (A)
brk134 dedi ki:

Durmak yok ;)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
3295-2-DSC_4976a%20(WinCE).jpg

Arbede
Biri vardı, ona hiç bir şey yapmadım ama o beni ölesiye sevdi, biri vardı çok emek verdim ve karşılığını aldım... Ve biri vardı ona da çok emek verdim ama o beni hiç sevmedi.. Bundan ne sonuç çıkarmalı ki?..

Yürüyorum yolda ve ne yapacağımı bilmiyorum. Sanırım eve gidip biraz üzülürüm... Biraz şarkı dinlerim, biraz düşünürüm, düşündükçe nefret akıtırım. Bir mesaj atarım ve birini kırarım.. Hiç üzülmem, rahatlarım...

Anlıyorum....Ben öldükten sonra kıymete bindim!..

Ellerini hatırlıyorum, hani şu beğenmediğin ellerini.. O elleri tutabilmek için birinin hayatını feda edeceğini bilmediğin ellerini !.. Tutamayacağımı bildiğim ellerin için ellerimin birine senin adını verdim. Boş banklarda otururken ellerimi parmaklarımın arasından geçirip otururdum hiç farkettin mi?..

Yok yok.. Böyle olmayacak bir an önce eve gitmeliyim, hatırlasana ben ellerimi bir arbedede kaybetmiştim !..

too_late

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Soruyorlar ya bana kim olduğumu... Gözlerimdeki kimsesizliğe inat kalabalığın korkunç sesleri... Gece... Rengi siyah-mı gerçekten yoksa beni mi kandırıyorlar hakim olmalıdır tüm ışıklara diye... Yeni beyaz-düşlere gebe iken her seferinde... Tutarsızlık mı bu! Yoksa kayboluşu mu çocuğumun her köşe başında...

Yüreğine sağlık pesi (A)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Fenerle gezmelisin :P Senin de yüreğine sağlık ;)

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Pesi yazılarını gece yayınlasan :)
"Sabah sabah okudum moralim bozuldu, bunalıma girdim, günüm kötü geçecek" diyenler olabilir :P (İşin aslı ilk okuyanlardan olmak istiyorum yahu sabahın kör vakti kaldırtma beni Zzz )

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Bu sabah koyarken aynı şeyi ben de düşündüm. sanırım akşam saatlerinde koymalıyım.. Herkese hüzün çökmeye başladığı zaman :)

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
pesimist dedi ki:
Bu sabah koyarken aynı şeyi ben de düşündüm. sanırım akşam saatlerinde koymalıyım.. Herkese hüzün çökmeye başladığı zaman :)

Evet evet evet evet (:sevinctenziplayantipifadesi )
Değerli üyelerin ruh sağlığını düşündüğümden başka bir şey değil :*

mr.meseli

Doçent
Reaksiyon puanı
1
pesimist dedi ki:

Pesi istekleri değerlendirir misin? Bana "Çift birbirini çok seviyo, daha sonra kız saçma sapan kıskançlık mevzu yüzünden ayrılıyo. Çocok bi süre peşini bırakmıyo ama daha sonra o da vazgeçiyo kızı çıkarıyo hayatından." konusu hakkında bişeyler karalar mısın?? :D

Ne güzel özetledim ama... (A)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
hehehe istek üzerine çalışmıyorum B) :P

Ya valla beceremem özür dilerim :(

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Denerim o zaman tamma ;) Yalnız hemen isteme :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Yahu bunları noterde tasdikleticem en kısa zamanda.. Böyle diyen çok kişi var çünkü.. Vardır bir bildiğiniz :)

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Abi süper yazmışsın. Yüreğine sağlık.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
uzgun.JPG

EZA

Nedendi ki bu duymak istemeyişler.. Halbuki ben sözlerimi rüzgara emanet edip yollamıştım kulaklarına.

Rüzgar yoruldu, güneşe yenik düşüp bulut oldu, son nefesini ağlamaklı bir yağmur olarak gönderdi ama yine duyuramadı sözlerimi..

Yalan riya olsa da, duyacak tek hüda olsa da, son duyacağım bir sela.. Bilme ben yastayım, tutunacak bir iki dalım var ama ben düşmeye razıyım !..

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ellerine sağlık Pesi :)

Şu noter tastik olayına gelince de, Pesi kendi hakkını savunur, yazılarını bloglarda, forumlarda yayınlayıp altına da kendi isimlerini yazanların ensesine çöker, elalem içinde rezil eder, ardından da "yürüüüü taş arabası" diye nida atar :P Uyduruyor muyum ben? :^) Yok yahu yaşanmış bir şey :D

Kötü adam işte her yerde kötü.. Ha bir ayrıntıyı unutmuşum... Yazarken değil kötü ;)

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
iol dedi ki:
Pesi kendi hakkını savunur, yazılarını bloglarda, forumlarda yayınlayıp altına da kendi isimlerini yazanların ensesine çöker, elalem içinde rezil eder, ardından da "yürüüüü taş arabası" diye nida atar
Şöyle mi ;D

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Aynen öyle ;D Yakaladığı adamları ne hale getirdiğini de resimli örneklerle ibret olsun diye bloguna eklemiş :P

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Bravo arkadaşlar :D Hakkaten bloğumu takip ediyorsunuz sanırım ^^

Çok tehlikeliyimdir dikkat etmek lazım B)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
pencil.jpg

Kriz
En sevmediğim kalem türü olsa da, elime tutuşturdular tükenmez kalemi. Yaz dediler, vıcık vıcık kayan, kağıdın üstünde yağ gibi parlayan, oluşturduğu her harfte mavinin ayrı tonlarını vurgulayan bir kalemle ne yazabilirsin ki ?..

Nerde kurşun kalem, ya da nerde dolma kalem?. Ben, kalemin kağıda bastırılmasıyla çıkan o sert "hışırt" sesini duymadan yazamazdım ki, sanki kağıdı kazırmış gibi çıkan sesi duymadan ilham gelmezdi ki, yoksa kağıda hükmettiğimi nasıl anlayabilirdim ki?..

Belki de tükenmez kalem bu yüzden tükenmiyor !.. Kullanılmadığından, en azından benim tarafımdan, tutulmayı bile haketmediğinden, gelen kötü bi haberi bana o ilettiğinden !.. Bıraksana!.. Soğukta çalışmıyor bile o şey !...

Kurşun kalemimi tımarlayıp resim çizmek istiyorum. Yazmak istemiyorum, anlatmak istemiyorum, gitmek istiyorum, söz verip tutmak istiyorum, kalemimi kırmak istiyorum.. Ama kurşun olsun..

Tek kurşun..

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Şimdi konuya girip, Pesi yeni yazıların nerde kaldı diye sitem edecektim :)

Ellerine sağlık çok güzel olmuş yine :)

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Ellerine saglık, devamını bekleriz :)