Pesimist'in Yazıları

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Teşekkür ederim arkadaşlar.. Onöre ediyorsunuz beni :)

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
"edebi ebediyete intikal edeyim"
Tamamını okudum. Derinliği olan bi' şu cümleyi gördüm, o da sana ait değil sanıyorum.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Tabiki değil :) Artık deyim gibi bir şey oldu o söz

brk134

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pesi yazıların herzaman ki gibi harika

too_late

Profesör
Reaksiyon puanı
4
pesimist dedi ki:
pencil.jpg

Kriz
En sevmediğim kalem türü olsa da, elime tutuşturdular tükenmez kalemi. Yaz dediler, vıcık vıcık kayan, kağıdın üstünde yağ gibi parlayan, oluşturduğu her harfte mavinin ayrı tonlarını vurgulayan bir kalemle ne yazabilirsin ki ?..

Nerde kurşun kalem, ya da nerde dolma kalem?. Ben, kalemin kağıda bastırılmasıyla çıkan o sert "hışırt" sesini duymadan yazamazdım ki, sanki kağıdı kazırmış gibi çıkan sesi duymadan ilham gelmezdi ki, yoksa kağıda hükmettiğimi nasıl anlayabilirdim ki?..

Belki de tükenmez kalem bu yüzden tükenmiyor !.. Kullanılmadığından, en azından benim tarafımdan, tutulmayı bile haketmediğinden, gelen kötü bi haberi bana o ilettiğinden !.. Bıraksana!.. Soğukta çalışmıyor bile o şey !...

Kurşun kalemimi tımarlayıp resim çizmek istiyorum. Yazmak istemiyorum, anlatmak istemiyorum, gitmek istiyorum, söz verip tutmak istiyorum, kalemimi kırmak istiyorum.. Ama kurşun olsun..

Tek kurşun..

Susturmalıyım avaz avaz çığlıklarını kaldırımların... Boğuk iniltilerini duymalıyım adımlarımın... Gidilecek; karanlığın sonsuzluğu olmamalı... Kurşini renklere sakladığım masallarımı anlatmalıyım çocuklarıma; kurşun kalemle yazdığım...

Teşekkürler pesi :) Yüreğine sağlık...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Teşekkürler teşekkürler...Seviyorum sizleri arkadaşlar :)

Too_late sana ayrıca teşekkürler..

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yazı mı ekledin diye bir heyecanla açtım konuyu ama :D

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Dur ekliyim :D

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
moment.jpg
Durmalı
Nereden başlamalı?

Ağzımda biriktirdiğim bir yığın sırrı ellerime emanet ettim ve ben ellerimi bir arbedede kaybettim. Cürmü meşhutlarda nezaret arkadaşlığını gösterdi nezaketen demir banklar..

Aklımda bir yığın şey vardı ama artık hiç biri yok.. Dedim ya.. Nerden başlasam..

Bu "nerden başlasam"ın anlamı anlatacak çok şey olması değil, anlatacak bir şeyin olmaması.. Emanetime hıyanet eden ellerim var, vardı.. Sözlerimi de bir Cinaze'de noksan ettim..

Nerden başlamalı?

Mesela "Sen" hiç hep olmadın.. Sen hep hiçtin.. Oysa sen kendini hep "hep" sanmıştın.. Adını al ve git.. Arkanı dön ve git, sözümü geri ver ve git..

Bazen düşünüyorum da kalabalıktan nefret eden ben mahşer günü o izdihamda ne yapacağım?. Allah yardımcımız olsun..

Nerden başlamalı?

Başlasam devamı gelir de, ne için kim için neye başlıyorsun?.. Benim gözler dünyaya kinle bakar oldu artık, nefret akıyor kirpiklerimden, kaşlarım birbirine değme vaziyetinde ve bu yüz yine yer çekimi etkisinde..

100 doğru değersiz, aklıma her geldiğinde 1 yanlışınla beynimde tahayyül edeceksin.. Tebellur edeceksin, sen ettikçe kaşlarım birbirine yapışacak...

Nerden başlamalı?

Bazen de ilk 2 harfi düşünüyorum, 2 kere mükerrer etmiş, önemli bir kelime olmuş ama ben de hiç bir anlam ifade etmiyor.. Ve şimdi bir daha düşünüyorum, 2 kerametine eklenmeli mi?..

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
pesimist dedi ki:
Nerden başlamalı?

Bazen de ilk 2 harfi düşünüyorum, 2 kere mükerrer etmiş, önemli bir kelime olmuş ama ben de hiç bir anlam ifade etmiyor.. Ve şimdi bir daha düşünüyorum, 2 kerametine eklenmeli mi?..

Emeğe saygı+rep :^) :^)

too_late

Profesör
Reaksiyon puanı
4
pesimist dedi ki:
moment.jpg
Durmalı
Nereden başlamalı?

Ağzımda biriktirdiğim bir yığın sırrı ellerime emanet ettim ve ben ellerimi bir arbedede kaybettim. Cürmü meşhutlarda nezaret arkadaşlığını gösterdi nezaketen demir banklar..

Aklımda bir yığın şey vardı ama artık hiç biri yok.. Dedim ya.. Nerden başlasam..

Bu "nerden başlasam"ın anlamı anlatacak çok şey olması değil, anlatacak bir şeyin olmaması.. Emanetime hıyanet eden ellerim var, vardı.. Sözlerimi de bir Cinaze'de noksan ettim..

Nerden başlamalı?

Mesela "Sen" hiç hep olmadın.. Sen hep hiçtin.. Oysa sen kendini hep "hep" sanmıştın.. Adını al ve git.. Arkanı dön ve git, sözümü geri ver ve git..

Bazen düşünüyorum da kalabalıktan nefret eden ben mahşer günü o izdihamda ne yapacağım?. Allah yardımcımız olsun..

Nerden başlamalı?

Başlasam devamı gelir de, ne için kim için neye başlıyorsun?.. Benim gözler dünyaya kinle bakar oldu artık, nefret akıyor kirpiklerimden, kaşlarım birbirine değme vaziyetinde ve bu yüz yine yer çekimi etkisinde..

100 doğru değersiz, aklıma her geldiğinde 1 yanlışınla beynimde tahayyül edeceksin.. Tebellur edeceksin, sen ettikçe kaşlarım birbirine yapışacak...

Nerden başlamalı?

Boşvermişliğin kırbacından kaçarken, geveze susuşlara teslim ettiğimiz; masalların yitik kahramanlarımı?... Olması gereken mi?... Olmuş olan mı aslında...

Dinlediğin şarkı mı hayat! Sözlerini ezbere bildiğin... Bildiğini ezbere söylediğin...

Gençliğini sömürdüğün düşlerin mi tutsağın? Elinin altında olmasını dilediğin... Olmasından ürktüğün...

Nereden başlamalı...

Bildiğin cevaplar mı?... Cevabından korktuğun sorular mı?...

Yüreğine sağlık pesi :)

mr.meseli

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Eline koluna o sevdiğin kurşun kalemine sağlık..

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Sağolun arkadaşlar.. Bu gece 1 tane daha sallarım ;)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Ölenle ölünmez, intihar yalnız edilir !..
Tanrıdan bağış istenmez, huzuruna boynu bükük gidilir,
Dünya'dan kalma bir ilmek yardımıyla !...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
ruhgibinn.jpg

Mesail-i Amika

Aynı terane, sıkıntılı yüzler, sırf muhabbet olsun diye söylenen boş sözler. Bugünü kurtarmak için çalışan, yarını meçhul benciller...

Hadi gül yüzüme, bugünlük.. Yarın olursa senin için bir daha gülersin. Yalnız kalınca ara sadece, ben anlamamazlıktan gelirim merak etme.. Anlat dur, fikrimi sor, yorum al. Ama benden bahsettirme bana.. Anlamamazlıktan gelsem de sahte yüzünün gülme organına verecek bir sırrım yok, yarın olup yalnızlığından kurtulduğunda diğerlerine anlatman için..

Canım sıkıldı, sinir ve ter bastı, yüzüne tokat gibi çarptım riyakarlığını, sahteliğini bir anda. Masmavi gözlerinden pırıl pırıl yalanlar aktı.. Acı vermek hoşuma gitti. Sadist ruhum iflah oldu.. Söz bitti.. Yarın onun için yok..

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
İyi mi geldi :D Sende sağol ;)

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Kardeşim çok iyi yazmışsın gerçekten. Güzel başlıyor güzel de bitiyor. (Resimleride şak diye oturmuş bütün yazılarının.) Çok sağolasın. Gerçekten devam et yazılarına. Farklı, ilgiçekici ve çok fazla işlenmemiş temalar var yazılarında. Süper. ;)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
;D Teşekkür ederim kardeşim. Bi tane de mr. meşeli için yazıcam ama hala yazamadım :D kovalıcak beni valla :P

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sanal alem dostluklarının özeti gibi olmuş. Güzeldi. (Emeğe saygı+rep... kızma diye hehehe )

Pesi.yi kovalayacak insan var mı dünyada? Neyle tehtid etti pesi seni mr.meseli, korku belirtileri mi var sende ne :O

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Yoo korku belirtisi falan yok. O kovalayacak ama ben kaçmayacağım B) :P

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Pesmist bi tane de benim için yaz o vakit :)
hayattan bezmiş, boş boş yaşayan, anlamsız, karamsar, buruk, hüzün, acı, keder, kader, sıkıntı, daral, karmaşa....
Öyle şeyler olsun :(
sipariş gibi oldu :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
i_wait_u__by_ictenbey%20(WinCE).jpg

Ölesim Yok Bugün
Gözler yumak yumak, içim kara genzim topak.. Acıyan gözler gördüm bugün; bana bakan, acıyan sözler duydum bugün; kendi ağzımdan çıkan, acıyan bir yara gördüm bugün, kanamak için can atan !..

Sabır gerekliydi,tükürük gerekliydi yutkunmak için bolca boğazımda. İçime atmak için.. Biraz beyaz fena durmayacak sanırım saçlarımda. Ölesim yok bugün...

Gerek yok !..

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Pesi.. döktürmüşsün yine. Güzel yazı olmuş. Ellerine sağlık. ;)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Teşekkür ederim tşk edrm t e :D

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Pesimist...Muhteşemsin !!!
Aynı düşüncelere sahip olmak ama senin gibi yazıya dökememek diye adlandırabiliriz bu durumu...
Hakikaten muhteşem bi yeteneksin...yüreğine sağlık ;)