beyler ben pc ye star wars the old republic i yükledim patch yükledi sonra play a bastığımda 5-10 saniye sonra monitörde desteklenmeyen mod yazdı (çözünürlük desteklemiyor) ki önceden gta 5 de ve watch dogs ta da oluyodu alt tab yapıp Amd gaming evolved u açıyodum düzeliyodu bi sonraki seferde amd g. e. olmadan direk açılıyordu neyse alt tab yaptığımda olmuyor alt enter yaptım tam ekrandan çıksın diye gene olmadı alt f4 , ctrl w ne biliyosam kısayol denedim ama olmuyor neyse normalde kasanın on off tuşuna basınca sanki start tan kapatmışım gibi pc kapanıyordu (açık programlar vs gözüküyor kapanmaya zorla vs çıkıyodu) ama şimdi o da olmuyor bende mecburen kasanın arkasındaki psu nun gücünü kesen düğmeden kapadım açtım sonra pc açıldı windows u normal olarak başlat dedim hala desteklenmiyen mod diyor şifreyi girdim enterladım hala aynı yardım pls!!!
(uzun yazdıysam üzgünüm)
(not az önce kasanın on off tuşuna basınca kapandı (artık windows u normal olarak başlat vs diye sormuyor direkt windows başlatılıyor diyor sonra gene aynı)
(uzun yazdıysam üzgünüm)
(not az önce kasanın on off tuşuna basınca kapandı (artık windows u normal olarak başlat vs diye sormuyor direkt windows başlatılıyor diyor sonra gene aynı)