Pc desteklenmeyen çözünürlük modunda kaldı!

Gamerali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler ben pc ye star wars the old republic i yükledim patch yükledi sonra play a bastığımda 5-10 saniye sonra monitörde desteklenmeyen mod yazdı (çözünürlük desteklemiyor) ki önceden gta 5 de ve watch dogs ta da oluyodu alt tab yapıp Amd gaming evolved u açıyodum düzeliyodu bi sonraki seferde amd g. e. olmadan direk açılıyordu neyse alt tab yaptığımda olmuyor alt enter yaptım tam ekrandan çıksın diye gene olmadı alt f4 , ctrl w ne biliyosam kısayol denedim ama olmuyor neyse normalde kasanın on off tuşuna basınca sanki start tan kapatmışım gibi pc kapanıyordu (açık programlar vs gözüküyor kapanmaya zorla vs çıkıyodu) ama şimdi o da olmuyor bende mecburen kasanın arkasındaki psu nun gücünü kesen düğmeden kapadım açtım sonra pc açıldı windows u normal olarak başlat dedim hala desteklenmiyen mod diyor şifreyi girdim enterladım hala aynı yardım pls!!!
(uzun yazdıysam üzgünüm)
(not az önce kasanın on off tuşuna basınca kapandı (artık windows u normal olarak başlat vs diye sormuyor direkt windows başlatılıyor diyor sonra gene aynı)

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Güvenli modda aç driver sil geri yükle düzelir

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
bilgisayarı kapat açılırken sürekli F8 e bas çek

Gamerali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayarı kapat açılırken sürekli F8 e bas çek
yaptım şuan ekranda bu var :
d63419f2b39b523276f479bd0e309725.jpg

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Güvenli mod yazıyorya sadece onu seç ağ yazmayan

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
girdim simgeler büyüdü böylece dolu olan masaüstüm şimdi full dolu ve sanırım bazı simgeler yok neyse şimdi napıcam

boş bir yere sağ tıkla Ekran çözünürlüğünü değiştir e bas sonra 1024x768 yap
Daha sonra denetim masasından program ve özelliklere gir ATI Catalist yada Nvidia hangisi ise onu kaldır

Gamerali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
boş bir yere sağ tıkla Ekran çözünürlüğünü değiştir e bas sonra 1024x768 yap
Daha sonra denetim masasından program ve özelliklere gir ATI Catalist yada Nvidia hangisi ise onu kaldır

hocam ekran kartı amd benim

Gamerali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ozaman Program ekle kaldırdan AMD Cataliyst yazan yeri seç kaldır daha sonra bilgisayarını normal modda açabilirsin.
sonra yeniden kurman gerekecek
yeni driveri Buradan indirebilirsin

Download Drivers

hocam amd cataliyst install manager var onda da kaldır yok değiştir var ona bastığımda da hata veriyor güvenli modda buna erişilemiyor gibi bişiy

Gamerali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarını çözünürlüğü yüksek bir monitör yada plazma tv varsa ona bağla çözünürlüğü düşür kapat düzelir.

elimdeki en yüksek çözünürlüklü monitor bu ki bunda bf 3 ü en yüksek grafik ayarlarında gta 5 i high ve medium da oynadım

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
elimdeki en yüksek çözünürlüklü monitor bu ki bunda bf 3 ü en yüksek grafik ayarlarında gta 5 i high ve medium da oynadım

Mutlaka başka yöntemlerde vardır ama benim bildiğim bunlar son olarak sistem geri yükleme ile en yakın bir tarihe yükle seçim senin

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Aynı ekranda "Bilinen Son İyi Yapılandırma" ya tıklayarak dene olmazsa "Düşük Çözünürlüklü Videoyu Etkinleştir" olarak başlat.

Gamerali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı ekranda "Bilinen Son İyi Yapılandırma" ya tıklayarak dene olmazsa "Düşük Çözünürlüklü Videoyu Etkinleştir" olarak başlat.

çoktan çözdüm hocam düşük çözünürlük le girerek konuyu güncellemeyi unutmuşum yinede sağolun
konu kilit