Pc building simulator pembe ekran hatası

ByCaptian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün bilgisayarima internetten pc building simulator yükledim sorunsuz sekilde ve düzgün biçimde kurdum lakin oyunu normal olarak ve yonetici olarak ne sekilde baslatırsam başlatayım oyun ekrani açılıyor ve sadece pembe renkte oluyor oyunu alta alip saatlerce beklememe ragmen degismiyor. Ses geliyor ama oyun penceresi pembe renkli kaliyor bilginiz varsa lütfen yardım edin

ByCaptian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sistem özelliklerini yazınız. Ayrıca konu yanlış yerde açılmış. Haber ile alakası yok. :)
Aa lonuyu yanlış yere acmisim hata yapmisim
Sistem ozelliklerim;
Msi military class 990fxa-gd65
4 gb kingstone ram
Amd phenom II x6 2.8 ghz islemci
Nvidia geforce 7200se/7300gs 2 gb ekran kartı

Reaksiyon puanı
602
Aa lonuyu yanlış yere acmisim hata yapmisim
Sistem ozelliklerim;
Msi military class 990fxa-gd65
4 gb kingstone ram
Amd phenom II x6 2.8 ghz islemci
Nvidia geforce 7200se/7300gs 2 gb ekran kartı
Önceden çalışıyor muydu? Denenecek ilk şey oyun dosyalarını doğrulamaktır. Bu işe yaramazsa, tüm sürücülerinizin güncel olduğundan emin olunuz ve bilgisayarınızı yeniden başlatınız ve tekrar deneyiniz.

ByCaptian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önceden çalışıyor muydu? Denenecek ilk şey oyun dosyalarını doğrulamaktır. Bu işe yaramazsa, tüm sürücülerinizin güncel olduğundan emin olunuz ve bilgisayarınızı yeniden başlatınız ve tekrar deneyiniz.
Daha once hic açılmadı ilk kuruşumdan itibaren böyle tüm driverlerimin guncel oldugundan kesinlikle eminim ve son olarak oyunu steamdan indirmedim dosyalari nasıl dogrulayabilirim

Reaksiyon puanı
602
Daha once hic açılmadı ilk kuruşumdan itibaren böyle tüm driverlerimin guncel oldugundan kesinlikle eminim ve son olarak oyunu steamdan indirmedim dosyalari nasıl dogrulayabilirim
Steam olsaydı doğrulanması gerekirdi. Fakat bu kadarını bilemiyorum bu oyunda. Üzgünüm. :(

Bu konuya yardım olabilir kişileri davet ediyorum: @Death Mark @utkuversus @Görkem Say

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Orijinal olmayan herhangi bir program veya oyun konusunda net bir şey diyemem açıkçası. Sorunun neyden kaynaklandığını bilemeyiz yani :) Fakat bu tür ses var görüntü yok olayları programa veya oyuna özel olup bazı dosyaların eklenmesi veya değiştirilmesi ile çözülebiliyor. Verebileceğim tek bilgi bu maalesef :(

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Crackli ise gayet normaldir. Fakat baska turlu neden olur bilemem. Ekran karti olabilir eski biraz hani.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Orijinal indirmediğin için böyle sorunlarla karşılaşabilirsin...

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Sadece bu oyuna özel mi böyle oluyor?
Arkadaşlar bugün bilgisayarima internetten pc building simulator yükledim sorunsuz sekilde ve düzgün biçimde kurdum lakin oyunu normal olarak ve yonetici olarak ne sekilde baslatırsam başlatayım oyun ekrani açılıyor ve sadece pembe renkte oluyor oyunu alta alip saatlerce beklememe ragmen degismiyor. Ses geliyor ama oyun penceresi pembe renkli kaliyor bilginiz varsa lütfen yardım edin

ByCaptian

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha once crackli oyunlarin hcibirinde yasamadim bu olayı ayrica farkli sitelerden birkac kez indirdigimde pc building simulator yine pembe ekran verdi