Pc açılışı

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Dün gece pc yi açma dügmesine basılı tutup kapattıgımda hiç bir sorun yoktu pc de sabah parolayı yazdım pc ye giricem bi uyarı geldi.Oturum açılamadı yeni bir oturum açılacak ve bu oturumda yapıcakların kaydedilmyecek diye sonra pc açıldı Masaüstü bomboş resimler müzikler vs. silinmiş anlamadım ne oldu neden Böyle oldu:(

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Kullancı hesaplarıyla ilgili bir durum mu acaba?
Ne olabilir. Hesabın silimiş olmasın..... Bilmem ki yaw...

hakan426

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım hesabın silinmiş olabilir.Eski hesabındakilerine (Belgelerim ,Masaüstü,Sık Kullanılanlar vs.)ulaşmak için C:\Documents and Settings\hesap ismi dizinine gir.orada herşey çıkar.

Acil Destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güvenli Mod ile açılış yaptıktan sonra sistem geri yükleme yapabilirsin.

Dj_Neron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence düğmeden kapatınca ankartta bi sorun olmul olabilir bu da pc nin yanlış çalışmasına neden olabilir.adamlar başlat menüsüne pc yi kapat komutunu boşuna koymamışlar :D:D:D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Sonuç nedir?

Reaksiyon puanı
189
kullanıcı hesabın silinmemiş sadece hesap buzulduğu için o hesabı windows yükleyemiyor.

c:\Documents And Settings klasörü içindeki eski kullanıcı klasörünüzü başka bir dizine kopyalayın (yedek almak iyi olur)

sonra kullanıcı hesaplarınızdan eski kullanıcınızı silin sonra aynı isimde bir kullanıcı daha açın herşeyin yerine geldiğini göreceksin. eğer yerine gelmezse. eski kullanıcı dosyalarınızı silip yeni bir kullanıcı açın ve yedeğini aldığınız dosyaları tek tek yerine taşıyın.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Şuan o hesaptayım Sistemi geri aldım herşey yerli yerinde ama neden Öyle birşey oldu anlamadım:S

Reaksiyon puanı
189
windows'un gazabına uğramışsın :D çok oluyo bu sorun. (ben IT işinde oldğum için ben çok karşılaştım en azından)

ama bilgisayarını kapatırken normal yolları kullanırsan windowsun daha uzun süre dayanacağını söyleyebilirim.

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Şuan o hesaptayım Sistemi geri aldım herşey yerli yerinde ama neden Öyle birşey oldu anlamadım:S

Bilgisayarini kapat dugmesine basili tutarak kapatmaya devam edersen bu gordugun en kucuk problemin olacak.
Bilgisayar kapatilirken profil, kullanici ayarlari ve sanal bellek dosyasi islenir.
Sen bilgisayara bir anda kalbini durdur emrini verdigin icin bu sekilde bir kriz yasamis bilgisayarin,
Her zaman bilgisayari bundan sonra normal yollardan kapat ve ilk isin chkdsk /f yapmak olsun.