Ahmet Eren OZD
Doçent
- Katılım
- 24 Aralık 2019
- Mesajlar
- 794
- Reaksiyon puanı
- 271
- Puanları
- 63
- Yaş
- 28
Arkadaşlar Çiçeksepetinden Arduino Leonardo Aldım.3-4 Gün bekledim ve sonra satıcıya ulaştım satıcı çiçeksepeti ile aralarında sistemsel hatalar olduğunu ve siparişin kargoya verildiğini söyledi.Bende tamam dedim.Sonra Kargo Takip No Almak için Yine Aradım.Şubeye gidiyim sana dönücem dedi.Adam bana döndü ve dediki kardeşim kargo bizim ürünleri almamış çiçek sepeti ile ilgili olan hatalar yüzünden o yüzden sen iptal edebiliyosan iptal et,ben dedi çiçeksepetinden satış yapmaya yeni başladım keşke yapmaz olaydım beni firmalar ile birbirine düşürdüler dedi.Fakat sipariş hazırlanıyor sürecinden gözüktüğü için ben iptal edemedim ve satıcıya bunu dedim.Satıcı tamam dedi ben zaten şu anda iptal olması için talep açıyorum.Mal elimde kaldı senin gibi 3-4 tane daha var dedi ama dedi para bana ulaşmadı şu anda çiçek sepetinin kasasında dedi.1-2 gün bekle paran yatar dedi.
Arkadaşlar Şu Anda bekliyorum.Sizce Müşteri hizmetlerini aramalımıyım yoksa.Beklemelimiyim.Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim herkeze iyi günler dilerim.
Arkadaşlar Şu Anda bekliyorum.Sizce Müşteri hizmetlerini aramalımıyım yoksa.Beklemelimiyim.Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim herkeze iyi günler dilerim.