Oyun Oyun Oyun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Merakla beklenen Napoleon: Total War'a ait özel resimler yayınlandı. Artık oyuncular Napolyon'u yönetip tarihi değiştirebilecekler.

Strateji oyunları içerisinde kendine has bir yeri olan Total War serisi, geçtiğimiz günler de Empire: Total War adlı son oyununa Napolyon'u konu alan bir ek paket çıkartacağını duyurmuştu. Napoleon: Total War'a ait özel resimler Total War Türkiye sitesi tarafından yayınlandı.
Napoleon_Total_War_Screenshot_General_Bonaparte1253463827.jpg
Bu Şubat ayında çıkacak olan ek paket çalışmak için Empire: Total War'un kendisini istemeyecek. 18.Yüzyıl'da geçen yapım, Napolyon Bonapart'ın hırslı bir generalken nasıl Fransız İmparator'luğuna kadar yükseldiğini anlatan bir senaryoya sahip olacak. Böylece oyuncular bu tarihi karakterin, tüm savaşlarını kontrol edebilecekler.​
Napoleon_Total_War_Screenshot_Closecombat1253464160.jpg
Yapımcı Creative Assemply dönemin tarihi dokusunu korurken, oyunculara tarihi değiştirme fırsatı da sunmuş. Gerçekte Napolyon yükselişi gibi hızlı bir şekilde tahtan indirilmişti. Ancak yapımda, İmparator'un kaybettiği savaşları kazanmak mümkün. Aynı şekilde Napolyon'un düşmanlarını seçerek onun yükselmesi de engellenebiliyor. Empire: Total War, seriye gemi savaşları ve 18.YY tüfek çatışmalarını eklediği için büyük bir merak uyandırmıştı. Ancak bu denli köklü değişikler oyunda çeşitli hataların oluşmasına neden olmuştu, bu yüzden oyun bir çok olumsu eleştiri almıştı​
::Sizce Napoleon: Total War, Empire'ın hatalarını düzeltebilecek mi?​

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Total war Bi başka ya En sevdiğim Serisi Medieval Total war 2 Empirede Güzeldi Napoleon'u denemedim daha :)

xmRipper

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Medieval 1 : Total War gibisi yok.

Rome Total War'dan sonra bozuldu oyun bence.

pLa_t00n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LEVEL'da incelemesini görmüştüm. Sağlam birşeye benziyor. Kendi birliklerini, piyadelerini tasarla falan. Yinede tarihi "yaşatabilmeye" çalışılmış. Zamanla olacak ve Dünya'yı istediğimiz gibi bir yer yapabileceğiz belkide :) .

Quadro

Doçent
Reaksiyon puanı
4
total war serisini hiç oynamadım .. empire'dan başlamak gerek :D

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
total war serisini hiç oynamadım .. empire'dan başlamak gerek :D

Empire Zor gelebilir Medieval'den başla Çoğu kişi Medieval'i daha çok sevdi Medieval total war kingdoms 2 çok iyi :thumbup1:

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
age of empires 3 den daha mi iyi bu oyun ?