oyun önerisi arıyorum

buiyimiş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar oyun dünyasına yeni girdim diyebilirim size, önceden sadece cs rainbow lol gibi oyunlar oynardım lakin şu sıralar şöyle hikayesi güzel grafikleri iyi beni içine çekebilecek bir oyun arıyorum.Bu arada witcher 3 , ac odyssey gibi oyunlardan pek hoşlanmıyorum oynamaya çalıştım lakin bi süre sonra çok baymaya başlıyolar . Bide bundan önce tomb raider serisini oynamıştım o seri beni benden aldı tomb raider serisi gibi oyun veya seri varsa bana önerebilir misiniz?

Mr_Ahmet

Doçent
Reaksiyon puanı
454
Hikaye odaklı değil ama sekiro ya bir göz at bence. Benimde pek alakam yoktu dark souls oyunları ile ama samuray, shinobi falan ilgimi çektiğinden bir bakayım dedim. Oldukça beğendim. Beklediğimden çok daha iyiydi. Biraz ilerledikten sonra çok zevkli hale geliyor. Hikaye odaklı olmasa da macera tadında bir ilerleyişi var. İlk başlarda kanser olabilirsin. Çünkü baya zor. Ama alışınca diğer oyunların çok basit kaldığını fark edeceksin. Alıştıktan sonra savaşlar çok keyifli geçiyor. Yaptığın her hareketin karşılığını sonuna kadar alıyorsun. Düşmanı yendiğinde gerçekten kendi emeğin ile yeniyorsun. Bu yüzden oldukça zevkli. Ama dediğim gibi ilk alışma aşamasında bırakma ihtimalin yüksek. Çünkü baya zor. Sıradan düşmanlar bile bolca öldürüyor seni. Ama 1 kere alıştıktan sonra gerisi geliyor. Alışma aşamasıyla beraber 15+ saat sürer diye düşünüyorum.

Bir de titanfall 2 nin hikayesi de güzel. Multiplayer odaklı olduğundan kısa bir hikayeye sahip. Ama kısa olması sıkılmadan bitirmeni de sağlıyor. Hiç sıkılmadan sonuna kadar oynarsın. Zor mod ile oynarsan daha iyi olur. Tahminimce 7-10 saat civarı sürer.

buiyimiş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hikaye odaklı değil ama sekiro ya bir göz at bence. Benimde pek alakam yoktu dark souls oyunları ile ama samuray, shinobi falan ilgimi çektiğinden bir bakayım dedim. Oldukça beğendim. Beklediğimden çok daha iyiydi. Biraz ilerledikten sonra çok zevkli hale geliyor. Hikaye odaklı olmasa da macera tadında bir ilerleyişi var. İlk başlarda kanser olabilirsin. Çünkü baya zor. Ama alışınca diğer oyunların çok basit kaldığını fark edeceksin. Alıştıktan sonra savaşlar çok keyifli geçiyor. Yaptığın her hareketin karşılığını sonuna kadar alıyorsun. Düşmanı yendiğinde gerçekten kendi emeğin ile yeniyorsun. Bu yüzden oldukça zevkli. Ama dediğim gibi ilk alışma aşamasında bırakma ihtimalin yüksek. Çünkü baya zor. Sıradan düşmanlar bile bolca öldürüyor seni. Ama 1 kere alıştıktan sonra gerisi geliyor. Alışma aşamasıyla beraber 15+ saat sürer diye düşünüyorum.

Bir de titanfall 2 nin hikayesi de güzel. Multiplayer odaklı olduğundan kısa bir hikayeye sahip. Ama kısa olması sıkılmadan bitirmeni de sağlıyor. Hiç sıkılmadan sonuna kadar oynarsın. Zor mod ile oynarsan daha iyi olur. Tahminimce 7-10 saat civarı sürer.
Öncelikle önerin için teşekkür ederim sekiroyu da oynamıştım ama bitiremedim çünkü pcmde yer kalmamıştı silmek zorunda kaldım çok eğlenceli bi oyundu ama hikaye odaklı olmadığı için beni pek sarmadı , titanfall 2 oyununa bi bakıcam tekrardan teşekkür ederim

Noire969

Asistan
Reaksiyon puanı
105
Öncelikle önerin için teşekkür ederim sekiroyu da oynamıştım ama bitiremedim çünkü pcmde yer kalmamıştı silmek zorunda kaldım çok eğlenceli bi oyundu ama hikaye odaklı olmadığı için beni pek sarmadı , titanfall 2 oyununa bi bakıcam tekrardan teşekkür ederim
Twd serisi metro serisi bf 1 skyrim dead space sniper ghost warrior call of duty ilk oyunları max payne 1 2 ets2

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,749

Sekiro nasıl 2019 GOTY aldı hala şaşkınım ya.

Mr_Ahmet

Doçent
Reaksiyon puanı
454
A Plague Tale bence daha iyiydi, veya Death Stranding felan alabilirdi.
Onlarda iyiydi ama sekirodan aldığım zevki vereceklerini sanmıyorum. Farklı bir deneyim sunuyor sekiro. Sen daha farklı tarzlar sevdiğin için sana yetersiz gelmiş olabilir. Ama ben çoğu oyundan daha çok zevk aldım sekiro da. Bu oyunların içinde baba oyunlar da dahil.

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,749
Onlarda iyiydi ama sekirodan aldığım zevki vereceklerini sanmıyorum. Farklı bir deneyim sunuyor sekiro. Sen daha farklı tarzlar sevdiğin için sana yetersiz gelmiş olabilir. Ama ben çoğu oyundan daha çok zevk aldım sekiro da. Bu oyunların içinde baba oyunlar da dahil.
Daha giden gitti bu seneye bakmalıyız. Bence bu sene olabilecek adayları söylüyorum;
Ori And The Will Of Wisps
Ghost Of Tsushima
The Last Of Us Part II
Half-Life Alyx
Final Fantasy 7 Remake
Tahminimce bu oyunlar GOTY adayına girecek.

Mr_Ahmet

Doçent
Reaksiyon puanı
454
Daha giden gitti bu seneye bakmalıyız. Bence bu sene olabilecek adayları söylüyorum;
Ori And The Will Of Wisps
Ghost Of Tsushima
The Last Of Us Part II
Half-Life Alyx
Final Fantasy 7 Remake
Tahminimce bu oyunlar GOTY adayına girecek.
Cyberpunk 2077 varken diğerlerinin pek şansı yok. Bence %90 en iyi oyun seçilecek.

Mr_Ahmet

Doçent
Reaksiyon puanı
454
Olabilir ama içimden bir ses The Last Of Us Part II olacak diyor.
Neye göre ve nasıl seçiliyor bilmiyorum ama çoğu oyuncu ve eleştirmenin heyecanla beklediği bir oyun. Geçen paylaşılan oyunun tanıtım videosu baya iyi duruyordu. Ki yapımcı firma zaten beklentiyi karşılayacak kadar başarılı. Videoda ki kalitenin kat be kat fazlasını sunacaklarını düşünüyorum. Videolar ile göz boyayacak bir firma değil çünkü.

HarunBey

Asistan
Reaksiyon puanı
324
Minecraft ,Pubg,Fall Guys,Roblox
Minecraft apk indirme linki (Çünkü paralı) Файл из Облака Mail.ru
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mavi Butona bastıktan sonra onay kutusuna daha sonra aşağıdaki mavi butona bas

Mavi Butona bastıktan sonra onay kutusuna daha sonra aşağıdaki mavi butona bas
İndirdikten sonra indirlenre girip dosyaya bas indire tıkla indirildikten sonra oynayabilirsin Minecraftı

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
-Call of Duty Modern Warfare Serisi
-Call of Duty WWII,Ghost
-Call of Duty Black Ops Serisi
-Hitman Blood Money
-Grand Theft Auto 3-VC-SA-4-5
-Don't Starve
-ARK Survival Evolved
-Skyrim
-Burnout Paradise
-Need for Speed Undergronud,Underground 2,Most Wanted
-Crysis
-Chuchel
-Mafia
-Max Payne

buiyimiş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Gta San Andreas hikayesi bence güzel ve grafik kalitesi vs önemli değil diyorsan oynayabilirsin :)
Onları oynayalı seneler oldu yine de teşekkürler

-Call of Duty Modern Warfare Serisi
-Call of Duty WWII,Ghost
-Call of Duty Black Ops Serisi
-Hitman Blood Money
-Grand Theft Auto 3-VC-SA-4-5
-Don't Starve
-ARK Survival Evolved
-Skyrim
-Burnout Paradise
-Need for Speed Undergronud,Underground 2,Most Wanted