Oyun Önerileriniz ( Güçlü Grafik ve Takım Oyunları )

ErdemliGrup

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese Merhabalar Arkadaşlar 2 Yıldır AVA ( http://ava.aeriagames.com/ ) Adlı Yabancı Oyunu Oynuyordum.Oyunun Grafikleri , Savaş metotları , Gerçekçilik Bakımından BF3 ve COD Serisine Kafa Tutacak Bir Oyundu Fakat Oyun 1 Sene Önce Firma Değiştirdi ve Yeni Firma Türk IP'lerine Oyunu Yasakladı.Hotspot Programı İle 1 Sene Rahat Oynadık Fakat Firma Yine Bir Engelleme Yaptı ve Hotspot Girişlerinde Pingler Çok Arttı ve Bugün itibariyle 2 Senelik Hesabımı Bıraktım.

Günde 3-4 Saat Zaman Geçirmek İçin Bir Oyun Arıyorum , CS GO Denedim Fakat AVA'dan Sonra Grafikler Berbat ve Oyun Çok Çocukca Geldi ve Bıraktım.Sizler'den Öneri Bir Oyun Bekliyorum.Aklımda BF3 İndirip Online İçin Paket Almayı Düşünüyorum , BF4'ün Çıkacağı Sıralarda Almak Ne Kadar Mantıklı Olur veya Önerebileceğiniz Oyunlar Nelerdir ?

Oynayacağım Oyunda Dikkat Ettiğim Hususlar ;

Grafiklerinin Güçlü Olması ve Takım Halinde Oynanan Oyunlar Olmasıdır.

Şimdiden Teşekkürler , Yorumlarınızı Bekliyorum.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Aynen planetside çok iyi. Oynamayı bilirsen çok sarıyor.

Miranka1292

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben Counter-Strike Online diye bi oyun buldum süper :D skaypeden oynamak isteyenler ben i bulsunlar novadarkelit isim olarak Enes Çopur hadi hayırlısı

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar ben Counter-Strike Online diye bi oyun buldum süper :D skaypeden oynamak isteyenler ben i bulsunlar novadarkelit isim olarak Enes Çopur hadi hayırlısı

Yalnız o oyun 90 lı yıllardan beri var cnm :D . Hangisi, sahtesinin mi oyunuyorsun, steam den mi aldın?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
cnm sen online'ın görüntülerine baktın mı aralarında çok fark var biraz daha değişik olmuş online

Online ı da oynadım, gerçekten gereksiz ve iğrenç olmuş diyebilirim. Türkler kaçak 1.6 oynuyor diye bu oyunu çıkardılar. Oyunda yeni silahlar var, adamların kollarında dövmeler, yeni karakterler, maplar var ama cs Source ve Go oynamış biri olarak şunu söyleyeyim; Adam vurmak gerçekten Source ve Go ya göre çok zor. Çünkü adamı vururken kafasına değil de kafasının 5 cm yukarısına sıkarsan direk headshot, kafasına sıksan da gövdeden vuruyorsun. Adamla alakasız yerleri tarayarak adamı öldürebiliyorsun, bunun gibi saçma şeyler Go ve Source da yok, tabi milletimiz o parayı vermez, oyunu sadece cs 1.6 hayranları seviyor zaten.