ErdemliGrup
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Herkese Merhabalar Arkadaşlar 2 Yıldır AVA ( http://ava.aeriagames.com/ ) Adlı Yabancı Oyunu Oynuyordum.Oyunun Grafikleri , Savaş metotları , Gerçekçilik Bakımından BF3 ve COD Serisine Kafa Tutacak Bir Oyundu Fakat Oyun 1 Sene Önce Firma Değiştirdi ve Yeni Firma Türk IP'lerine Oyunu Yasakladı.Hotspot Programı İle 1 Sene Rahat Oynadık Fakat Firma Yine Bir Engelleme Yaptı ve Hotspot Girişlerinde Pingler Çok Arttı ve Bugün itibariyle 2 Senelik Hesabımı Bıraktım.
Günde 3-4 Saat Zaman Geçirmek İçin Bir Oyun Arıyorum , CS GO Denedim Fakat AVA'dan Sonra Grafikler Berbat ve Oyun Çok Çocukca Geldi ve Bıraktım.Sizler'den Öneri Bir Oyun Bekliyorum.Aklımda BF3 İndirip Online İçin Paket Almayı Düşünüyorum , BF4'ün Çıkacağı Sıralarda Almak Ne Kadar Mantıklı Olur veya Önerebileceğiniz Oyunlar Nelerdir ?
Oynayacağım Oyunda Dikkat Ettiğim Hususlar ;
Grafiklerinin Güçlü Olması ve Takım Halinde Oynanan Oyunlar Olmasıdır.
Şimdiden Teşekkürler , Yorumlarınızı Bekliyorum.
Günde 3-4 Saat Zaman Geçirmek İçin Bir Oyun Arıyorum , CS GO Denedim Fakat AVA'dan Sonra Grafikler Berbat ve Oyun Çok Çocukca Geldi ve Bıraktım.Sizler'den Öneri Bir Oyun Bekliyorum.Aklımda BF3 İndirip Online İçin Paket Almayı Düşünüyorum , BF4'ün Çıkacağı Sıralarda Almak Ne Kadar Mantıklı Olur veya Önerebileceğiniz Oyunlar Nelerdir ?
Oynayacağım Oyunda Dikkat Ettiğim Hususlar ;
Grafiklerinin Güçlü Olması ve Takım Halinde Oynanan Oyunlar Olmasıdır.
Şimdiden Teşekkürler , Yorumlarınızı Bekliyorum.