Oyun Kapanması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xant1a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xant1a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler öncelikle bilgisayarım format atıldıkdan sonra oyunlarda mavi ekran verip kapanıyodu sonra winodwsu updateleyip bütün güncellemleri yaptıktan sonra sadece bilgisayar oyunu kapatmaya başladı oyuna giriyorum 5 6 dk geçiyo ve direk kapanıyo lütfen yardım edin

Reaksiyon puanı
109
İyi günler öncelikle bilgisayarım format atıldıkdan sonra oyunlarda mavi ekran verip kapanıyodu sonra winodwsu updateleyip bütün güncellemleri yaptıktan sonra sadece bilgisayar oyunu kapatmaya başladı oyuna giriyorum 5 6 dk geçiyo ve direk kapanıyo lütfen yardım edin
virüs olabilir yada güncellemeler çok yer kapladıysa pc kaldramayıp görevi sonladırıyodur

Xant1a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
500 gb harddisk var bilgisayar format atıldı yani içi boş harddiskin sadece güncellemeler var virüs olması imkansız yerle alakalı olacağını zannetmiyorum

Xant1a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hmmmm oyunu açın daha sonra görev yöneticisini açın yani benim kastım ram kaldıramazsa anlamında
ya aslına oyun kapandığında
DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED
bunun gibi hata verdi sonra bi video var onu yaptım şimdi sadece kapanıyo bunuda vermiyo

Reaksiyon puanı
109
ya aslına oyun kapandığında
DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED
bunun gibi hata verdi sonra bi video var onu yaptım şimdi sadece kapanıyo bunuda vermiyo
video hata engelleme amaçlıymış tam amacınıza ulaştırmamış ama hatyı çevirdim DXGI_HATA_CİHAZ_SİLİNDİ yazıyor şunu deneyin.

Monterey

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Sürücüler güncel mi?

Son düzenleyen moderatör:

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Detaylı sistem özelliklerinizi, yüklemeye çalıştığınız oyun ismini, windows sürümünüzü bizimle paylaşır mısınız?