Oyun ikinci seferde donuyorsa !!!

onlinemovies

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yaw dell laptop var. oyun yüklüyorum açıyorum mükemmel çalışıyo donma olmadan.

Kapatıp tekrar açınca aşırı derecede donma yapıyo ve bidaha da düzelmiyor.

Bu işi anlamadım gitti bilen birileri varsa yardımcı olursa sevinirim.

Ayrıca tüm oyunlarda böle

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Demek ki oyun 2. bir şansı kabul etmiyormuşş :D

Şakayı bırakalım. Sistemin nedir bir yazar mısın?

ön tanı : aşırı ısınma.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Oyunu kapattıktan sonra oyunun exe dosyası görev yöneticisinden silinmiyordur. Sen de tekrar açınca iki oyunu birden oynamaya çalışıyormuş gibi etki yaratıyordur...

Diğer düşüncem biraz saçma ama dll dosyaları ram üzerinden silinmiyordur. Tekrar açıldığında önceki dll ler ile yenileri çakışıyordur v.s. (saçma oldu gerçi :) )

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
arkadaşa katılıyorm ramla ılglı bı sorun olabılır bılgısayar hala oynu oynanıyo sanabılır ıstersen oyundn cıktıktan snra gorv yonetıcısını kontrol oyun dosyalarını tamamen sonlandır hatta oyundan cık pcyı resetle oyuna gır eger donma yapmıyorsa demekkı pc calıstgı sıra bellegı bosaltmada sıkıntı yasıyor dıye tahmın edıyorm daha ıyı bılenler varsa onlardanda cvp beklyrz en azında bızde ogrenmıs olurz

onlinemovies

Asistan
Reaksiyon puanı
1
abi sistem 3gb ram 1 gb ati radeon hd 5450 ekran kartı marka dell

:D abi bide bu dediğim, oyunu oynuyorum mesela kapatıp açıyorum sonra oyun donma yapıyor. Yani oyunu ikinci olarak yarın bile açsam donma yapıyor :) neyse yinede sağolun

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bazen bende oyuna girdiğimde kasılıyo. Ama bir miktar bekliyorum geçiyo. Belki bir süre beklemen gerekiyordur oyun menüsü içerisinde.