Hatırlamıyorum. Ben genelde GTA, NFS, CS falan oynuyordum.Rakion hatırlayan varmı beyler
Ben onlinecıydım mal gibi günüm internet cafede iddia ile hf oynayarak geçerdi en az 20 kişiyi sömürmüşümdür ciddi diyorum internet cafede geçirdiğim vakitle okusaydım şimdi televizyonda bir şeyler keşfediyor olarak görürdünüz beniHatırlamıyorum. Ben genelde GTA, NFS, CS falan oynuyordum.
Kanka ben doğduğumda 1.5 daha yeni favoriydi 1.6 çıkmamıştı o kadar eski değilim benYaş farkı mı desek bilmiyorum yaşınızı ama ben okuldan gelir gelmez atarimi kurup açardım süper mario favorim di tank bomberman
Zevklerimiz aynıymış. Ets 2 o kadar eski değil.GTA San Andreas
GTA Türk
GTA Vice City
NFS Underground 2
NFS Most Wanted
NFS Carbon
ETS 2 (bunu hala oynuyorum)
Ben atari oynarken daha okula bile gitmiyordum. 5 yaşlarındayken atarim vardı. Sonra bilgisayar.Yaş farkı mı desek bilmiyorum yaşınızı ama ben okuldan gelir gelmez atarimi kurup açardım süper mario favorim di tank bomberman
call of duty o zamanlar call of dutydi işte black ops felan saçmaladılar bence wwıı de toplayalalım dediler toplladılar ama fiyat ...Call of duty ırak operasyonu vardı kafelerin vazgeçilmezi idi![]()
Bende indireyim öyleyse ırak yamasını. Güzel oyun hala oynanır.Cod 2'nin ırak operasyon yaması var bende hâlâ internet yokken oynuyorum.