Outlookta gelen mail ekini açamıyorum

Metingumustakim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar
office 2010 ev ve iş kullanıyorum.Gelen maillerde ek dosyasını açmaya çalştığımda

Yeterli bellek yada disk alanı yeterli olmadığından dosya açılamıyor ve kaydedilemiyor hatası veriyor

yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Sabit diskinizde yer kalmamış olabilir.

ccleaner tarzı bir programla tarama yapıp, gereksiz ve geçici olan dosyaları temizletebilir ve yer açtırabilirsiniz.

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
temp lerin dolmuş ondan kaynaklanıyor templeri temizle o sorun düzelir

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hazır konu açılmışken bende şu "okunmamış mesajı geri çağır"ı birtürlü yapamıyorum. Aslında yapıyorumda herseferinde çağırılamadı uyarısı geliyor ve mesaj karşı tarafta okunuyor daha sonra. Office 2010 kullanıyorum. Püf noktasımı var bilmediğim??

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Hazır konu açılmışken bende şu "okunmamış mesajı geri çağır"ı birtürlü yapamıyorum. Aslında yapıyorumda herseferinde çağırılamadı uyarısı geliyor ve mesaj karşı tarafta okunuyor daha sonra. Office 2010 kullanıyorum. Püf noktasımı var bilmediğim??

eğer mail gittikten sonra okunmuş olursa malesef geri çekilmiyor karşı tarafa gittiği anda okunmadan geri çekmeniz gerekiyor.

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
eğer mail gittikten sonra okunmuş olursa malesef geri çekilmiyor karşı tarafa gittiği anda okunmadan geri çekmeniz gerekiyor.

Karşı taraf okumasada hiçbirinde çekemiyorum. Atar atmaz çekiyorum, okunmadığını biliyorum ama olmuyor nedense...

Message Recall Failure: Recall: .....
..
..
..
cannot be recalled on 08.10.2013 14:12.

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Karşı taraf okumasada hiçbirinde çekemiyorum. Atar atmaz çekiyorum, okunmadığını biliyorum ama olmuyor nedense...

Message Recall Failure: Recall: .....
..
..
..
cannot be recalled on 08.10.2013 14:12.

outlook profilinde sorun yaşıyor olabilirsin outlook profilini yenileyip deneyebilirsin ya karşıda mail attığın kişi çok hızlı biçimde okuyor yada profile sorunu yaşanıyor.

Metingumustakim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
malesef sorun çözülmedi templeri sildim.bu arada c de ve D de yer fazlasıyla var.başka alternatifimiz var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
outlook ta istediğin kadar maili geri çek o mail her halukarda karsı tarafa gider. Maili geri çektiğinde mail ile belirtilir.

deq

Asistan
Reaksiyon puanı
1
merhaba, verilen hatayı google da aynı şekilde araştırdın mı? bir de verdiği hatanın ekran çıktısını burada paylaşabilir misin?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar kolay gelsin benim bilgisayar elektrik gidip gelince çöktü daha önce win xp kullanıyordum bilgisayarcıya götürdüm win7 yaptı. O kadar da söylememe rağmen outlook u yedeklememiş. Sizden isteğim daha önceki yazışmalarımı gelen-giden kutusuna nasıl erişilir yardımcı olurmusunuz ? :( :(

elmaryazılım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sizin mailinizi hangi web adresinden alıyorsanız o web bağlı bulunduğu webmail'e girerek oradaki bütün maillerinize ulaşabilirsiniz.