Orta Ölçekli Oyun Tavsiyesi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
arkadaşlar şöyle çiçekli böcekli eğlenceli orta ölçekli bir oyun tavsiye eder misiniz.flash oyun gibi çok küçük olmasın ...

böyle çocuklara hitap eden bildiğiniz güzel bir oyun varsa adını söylemeniz yeterli.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
İsmini hatırlamıyorum ama Farmville gibi ama kendi başına setup lı program olan oyun vardı. Bilgisayarı aldığım yerde tanıtımı yapılıyordu. İsmini unuttum :(

Bu oyunda kendi başınıza değil de, küçük bir kız karakterini canlandırıyorsunuz. Bu kız görev olarak anneannesinin söylediklerini uyguluyordu :)

Merty24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
playstatıon 3 un varsa flower ı kesınlıkle onerırırm

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
yok pc de oynamak için.. arıyordum.çocuk tutturdu oyun diye hugo oyunu vardı ondan çok hoşlanıyordu ama bıktı ondan haftalardır oyun dedimi hugo oynuyoruz:)

şu mavi kirpi vardı sonic miydi ne? o oyunmuydu?

ben mi yanlış hatırlıyorum.o tarz oyunlarda olabilir mesela.

o mavi kirpi oyununun adı neydi?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
yok pc de oynamak için.. arıyordum.çocuk tutturdu oyun diye hugo oyunu vardı ondan çok hoşlanıyordu ama bıktı ondan haftalardır oyun dedimi hugo oynuyoruz:)

şu mavi kirpi vardı sonic miydi ne? o oyunmuydu?

ben mi yanlış hatırlıyorum.o tarz oyunlarda olabilir mesela.

o mavi kirpi oyununun adı neydi?

Sonic :D

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
sanırım ismi aqua ile başlayan bir deniz altı oyun vardı. balıklar felan güzel bir oyundu. ismi aklıma gelmedi, hatırlayan olursa yazabilir.

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Farm Frenzy serileri var... :D Gerçi çocuklar için olsada :D kaptırdın mı kendini sen daha çok oynarsın... :D oyun basti çiftlik oyunu hayvanlar falan var... :D mesela başlarda sadece yumurta topla sat..sonrasında un süt yumurta topla fırına at kek yap sat... :D gibi birşey...tavsiye ederim... :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
hm o sonic e bir bakayım..mario indirecem o aklımda ama şöyle daha janjanlı bir oyun sordum aslında:) şöyle çizgifilm gibi oyun arıyoruz aslında:)shrek filan da vardı değilmi oyun olarak ben bira z bakayım yazdıkça aklıma geliyor :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Jack of all Tribes
Airport Mania
Farm Frenzy
Dragon Portals
Soap Opera Dash
Fishers Family Farm

Benzeri oyunlar olabilir mi? Çocuk deyince aklıma başka tür oyunlar gelmiyor :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
arkdaşlar çok sağolun hepinizin yazdığı oyunlara tek tek bakacağım..

:) hepinize +

---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 20:56 ----------

farm firenzy den başladım bakmaya bu Farm Frenzy tam çocuğun ilgisine göre zaten genelde ben oynuyorum o izliyor ama bu Farm Frenzy de tuşu gösteririm o basar nasılsa aceleye gerek yok:))

diğerlerine de bakarız artık.ee çocuk bahane oyunlar şahane :)) şaka şaka valla çocuk için oynuyorum (!)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
arkdaşlar çok sağolun hepinizin yazdığı oyunlara tek tek bakacağım..

:) hepinize +

---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 20:56 ----------

farm firenzy den başladım bakmaya bu Farm Frenzy tam çocuğun ilgisine göre zaten genelde ben oynuyorum o izliyor ama bu Farm Frenzy de tuşu gösteririm o basar nasılsa aceleye gerek yok:))

diğerlerine de bakarız artık.ee çocuk bahane oyunlar şahane :)) şaka şaka valla çocuk için oynuyorum (!)

offf :D :D :D Üstat senin değil onun oynamaya ihtiyacı var.. :) kaç yaşında bilmiyorum ama el-kol-göz koordinasyonunu geliştirir bu tür oyunlar :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
yaşına göre oynatıyorum zaten oyuna %20 oranında doğrudan etkisi var:) bu oranı yukarı çekeceğim oyunlar tavsiye ettiniz.Geçen gün beni black ops oynarken yakaladı.acaip hoşuna gitti.. ateş ateş diyip duruyor kaç gündür:) daha dikkatli olmak gerek yakalanmamak gerek öyle oyunlar oynarken.

yaşı 2.5 ten 3 oldu.akşamları 20 dk pc oyunu oynamazsa rahat durmuyor.20 dk dan fazla da oynamıyor zatenÇ)

kerata büyüsün babasıyla karşılıklı maç yapma şşansı bulacak.ben babamla maç yapacaktım karşılıklı hee!!:D

Nirdeee

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Allah bağışlasın Zorhak... :) Baba oğul karşılıklı Call of MW 4 ya da 5 i oynarsınız :) Sonra peh neydi MW 2 dersiniz :P

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
farm frenzy iyidir... :D ben bile can sıkıntısına oynuyorum arada... :D :D Sadece oyun değil içinde ticarette var :D :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
baba ve oğul+lar Kadirhan ve Bedirhan ellerinden öper amcası:))

fotoğraf tarafıdan kaldırılmıştır:)
---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:47 ----------

[/COLOR]Bedirhan ı halası kıza benzettiği için yine uğraşmış ama aslan oğlum o benim:)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
bu arada farm frenzy mi neyse işte onu indirdik zevkle oynadık.)) eğlenceliymiş valla.. tavuklar ayılar çok hoşuna gitti sağolun tekrar