Orbit Downloader Hakkında Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JJaWaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Merhaba SDN üyeleri bir sorunla karşı karşıyayım ben dün Orbit i indirdim herşey güzel video indirirken güzel hızlı bir şekilde indiriyor ama internetim can çekişiyor moralimi çok bozdu acaba bir ayarı felan mı var?Yardımlarınızı bekliyorum

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
hız limiti ayarı olması lazım üstteki menüden bak ayarlar kısmından fln..

internetinin can çekişmemesi için hız limitini düşürmen lazım..

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
b6st1y.jpg

buradan mı yapmam lazım ve can çekişmemesi için kaç yapmam lazım?

---------- saat 22:08 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:02 eklenmişti ----------

Yardımlarınızı esirgemeyiniz lütfen

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
valla kardeş ben FDM kullanıyorum onda baktım böyle bişey bulamadım
sen ordaki limiti yarıya düşürüp bide öyle dene

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Olmazsa FDM ye dönücem

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
senin tarayıcın ne
ona göre indirme yöneticisi tavsiye ediyim

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bak ben ilk önce İDM yi indirdim çok güzeldi hem İE 8 de hem mozilla da çalışıyor ama 60 günlük deneme sürümüdür sonra satınalman gerek yoksa kullanamıyosun o yüzden hepsini boşver

ilk önce burdan flashgot u indir eklentidir ona göre onu kur sonra burdan flashget i indir kur . çok memnun kalacaksın ama sakın ha benim yaptığım hatayı yapma flashgeti çalıştırdıktan sonra bir uyarı çıkıyo güncel falan diyodu yanlış hatırlamıyosam onu sakın kurma flashget 3.3 iken flashget 3.4 oluyo ve tamamen çince oluyove langue den değiştiremiyosun her yerden çince reklam çıkyo sinir oluyosun aman ha dikkat et
burdan flashget 3.3 hakkında bilgialabilirsin ben sırf o reklamlar yüzünden kaldırdım flashgeti mecburen FDM kullanıyorum flashgot a uyumlu olduğu için

bak burda resimli anlatım var tam bakamadım sen bakarsın yardımcı olur heralde

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Tamam sağolasın bakıcam

---------- saat 23:15 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:13 eklenmişti ----------

Birde benim rapid'de premiumlu hesabım yok onu geçekte yani böyle yaparsak facebook yada bir dizi sitesi üzerinden izlediğimiz videolarıda indirebilir miyiz birde internetimiz can çekişmez demi?

Immune

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hem can çekişmeden internette gezinebilmen hem de download yapabilmen mevcut altyapımızla pek mümkün görünmüyor ne yazık ki.Birinden fedakarlık etmen gerek.Hele ki 1 Mbit kullanıcısıysan vay haline...

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Peki bu flashgot ve flashget le facebook üzürinden videoları indirebilir miyiz?

---------- saat 19:20 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:08 eklenmişti ----------

Ya birde ben hotfile ve rapid den linklere tıkladığımda sağ tuş ile flashgot la indir dediğimde sadece o sayfayı indiriyor anlamadım gitti hepsinde böyle oluyor bütün download yazılımlarında resimler şu şekilde birisi yardım etsin lütfen
aynbz4.jpg

w8u7h4.jpg

---------- saat 19:34 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:20 eklenmişti ----------

Arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz anlamadım gitti bu olayı

---------- saat 19:43 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:34 eklenmişti ----------

Yardım edicek yokmu lütfen çok lazım bir konu için üstüne duruyorum

mert__

Doçent
Reaksiyon puanı
4
üzerine sol tıkladığın zaman flashgot un kendi açılması lazım.
orbit kullanıyorum sağ tıklayınca sayfayı indiriyor.

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
flasgeti açıyor orası tamam ama işte linkleri indir dediğimde resimdeki gibi oluyor yardım edicek yokmu?

mert__

Doçent
Reaksiyon puanı
4
linke sağ tıklama ... sol tıkla direk olarak.. o zaman programın devreye girer. yanlış programla açarsa( orbit vs. ) sil gitsin.

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
flashgot yardımcıdır yani herhangi bir sitede facebook ,youtube vs. video ,mp3 indirmek için sana download linki ni buluyo mesela youtube den bir video indirmek istiyosun videoyu başlattıktan sonra ekranın sağ alt köşesinde bir işaret çıkıyo mausu üzerine getirip sağ tıkladığında link çıkıyo linke tıkladığında flashget çalışıyorsa indirmeye başlıyo çalışmıyosa flashgeti kendi çalıştırıyo sende bir daha tıklıyosun ve indiriyo yani

indirme yöneticisi flashget,yardımcısı flashgot

ayrıca bir sitede indirebileceğin şeyleri görmen için boş bi yere sağ tıkla
sayfa bilgisini göster tıkla çıkan sayfada ortam bölümüne geç orda gördüğün her linki farklı kaydet tıklayarak indirebilirsin linkin sonunda swf yazanlar flash videodur zaten orda her linkin bilgileri var

---------- saat 20:46 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:38 eklenmişti ----------

orbiti kaldır çakışabilir pc ni kasmasın

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Resimli anlatabilir misiniz facebooktan video indirmeyi buldum ama işte rapid ve hotfile linklerini nasıl indireceğimi bulamadım

---------- saat 21:27 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:51 eklenmişti ----------

Yardım edebilecek olursa gerçekten çok sevinirim bütün yolları denedim olmuyor

---------- saat 21:34 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:27 eklenmişti ----------

Ya birde linki direk kopyalayıp kendisi otomatik indirmiyormuydu bu ne saçma bişey ya lütfen yardım edin

constantin_1

Asistan
Reaksiyon puanı
5
kardeş 1. sayfadaki resimli anlatım dediğim yere baktınmı iyi bak orda gayet güzel anlatılmış

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
baktım ama denedim olmuyor