Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba SDN üyeleri bir sorunla karşı karşıyayım ben dün Orbit i indirdim herşey güzel video indirirken güzel hızlı bir şekilde indiriyor ama internetim can çekişiyor moralimi çok bozdu acaba bir ayarı felan mı var?Yardımlarınızı bekliyorum
bak ben ilk önce İDM yi indirdim çok güzeldi hem İE 8 de hem mozilla da çalışıyor ama 60 günlük deneme sürümüdür sonra satınalman gerek yoksa kullanamıyosun o yüzden hepsini boşver
ilk önce burdan flashgot u indir eklentidir ona göre onu kur sonra burdanflashget i indir kur . çok memnun kalacaksın ama sakın ha benim yaptığım hatayı yapma flashgeti çalıştırdıktan sonra bir uyarı çıkıyo güncel falan diyodu yanlış hatırlamıyosam onu sakın kurma flashget 3.3 iken flashget 3.4 oluyo ve tamamen çince oluyove langue den değiştiremiyosun her yerden çince reklam çıkyo sinir oluyosun aman ha dikkat et burdan flashget 3.3 hakkında bilgialabilirsin ben sırf o reklamlar yüzünden kaldırdım flashgeti mecburen FDM kullanıyorum flashgot a uyumlu olduğu için
bak burda resimli anlatım var tam bakamadım sen bakarsın yardımcı olur heralde
---------- saat 23:15 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:13 eklenmişti ----------
Birde benim rapid'de premiumlu hesabım yok onu geçekte yani böyle yaparsak facebook yada bir dizi sitesi üzerinden izlediğimiz videolarıda indirebilir miyiz birde internetimiz can çekişmez demi?
Hem can çekişmeden internette gezinebilmen hem de download yapabilmen mevcut altyapımızla pek mümkün görünmüyor ne yazık ki.Birinden fedakarlık etmen gerek.Hele ki 1 Mbit kullanıcısıysan vay haline...
Peki bu flashgot ve flashget le facebook üzürinden videoları indirebilir miyiz?
---------- saat 19:20 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:08 eklenmişti ----------
Ya birde ben hotfile ve rapid den linklere tıkladığımda sağ tuş ile flashgot la indir dediğimde sadece o sayfayı indiriyor anlamadım gitti hepsinde böyle oluyor bütün download yazılımlarında resimler şu şekilde birisi yardım etsin lütfen
---------- saat 19:34 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:20 eklenmişti ----------
Arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz anlamadım gitti bu olayı
---------- saat 19:43 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:34 eklenmişti ----------
Yardım edicek yokmu lütfen çok lazım bir konu için üstüne duruyorum
flashgot yardımcıdır yani herhangi bir sitede facebook ,youtube vs. video ,mp3 indirmek için sana download linki ni buluyo mesela youtube den bir video indirmek istiyosun videoyu başlattıktan sonra ekranın sağ alt köşesinde bir işaret çıkıyo mausu üzerine getirip sağ tıkladığında link çıkıyo linke tıkladığında flashget çalışıyorsa indirmeye başlıyo çalışmıyosa flashgeti kendi çalıştırıyo sende bir daha tıklıyosun ve indiriyo yani
indirme yöneticisi flashget,yardımcısı flashgot
ayrıca bir sitede indirebileceğin şeyleri görmen için boş bi yere sağ tıkla sayfa bilgisinigöster tıkla çıkan sayfada ortam bölümüne geç orda gördüğün her linki farklı kaydet tıklayarak indirebilirsin linkin sonunda swf yazanlar flash videodur zaten orda her linkin bilgileri var
---------- saat 20:46 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:38 eklenmişti ----------