• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Opera Hakkında Küçük Bir Soru

bestofbest

Öğrenci
merhabalar opera'nın son sürümünü kullanıyorum. Yalnız küçük bir sorun var. Linki tab ile açtığımda hemen o sayfa çıkmasın karşıma. Ben eski sayfamda devam edeyim istiyorum. Nasıl yapabilirim? Teşekkürler

Açtığınız linke Mouse'un yuvarlağı ile tıklarsanız arkaplanda açılır.

Açılmıyor ise

Araçlar - Tercihler Sekmesi - Kısayollar (solda) - Orta Tuş Tıklama Seçeneklerinden " Arkaplanda Aç" şıkkını aktif edin.

Linke sağ tıklayıp "Arka planda aç" derseniz eski sayfada kalarak tıkladığınız link açılacaktır. Bir başka yol ise Darknes$ belirttiği gibi farenin yuvarlağı ile tıklamaktır.

Sağ tuşa basında linkin üzerinde " arka planda aç" var ona basarsan kullandığın sekme ekranı değişmez.

Bir de linke tıklamak yerine farenin tekerleği ile (orta tuş) tıkla o zaman arka planda açar sekmeyi :)

vallahi ben de anlayatım dedim ama arkadaşlar çok güzel anlatmışlar :D aynen katılıyorum :D

teşekkürler.

---------- saat 16:40 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:37 eklenmişti ----------

yalnız orta tuş bende yok. touchpad ile kullanıyorum bilgisayarı