Opera Güncellendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan snra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Evet, güncellendi ama beklendiği gibi 9.50'ye değil 9.25 sürümüne. Çoğunlukla güvenlik güncellemeleri içeren yeni sürüme geçin, güvende kalın.

Son günlerin popüler tarayıcısı Opera, bulunan açıklarını sessiz sedasız kapatmaya devam ediyor. Bu yeni sürümde de 4 adet güvenlik açığının yanında bir de hata kapatılmış. Bu nedenle 9.25'e geçilmesi şiddetle tavsiye ediliyor. Bizim tavsiyemiz de "Zaten üç vakte kadar 9.50 çıkar, o zaman güncellerim." demek yerine aşağıdaki bağlantılardan Opera 9.25 Türkçe'yi edinmeniz. Zira açıklardan üçünün ayrıntıları tam olarak açığa vurulmadı, o nedenle tehditin büyüklüğünü bilemiyoruz.

:: Opera 9.25 Türkçe (6,3 MB)

Bilgi İçin: Opera
Yazan: Saner Apaydın
SDN - http://shiftdelete.net

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Birde şu operanın flash sorununu giderseler tadından yenmeyecek ama

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Daha bu gece bakmuştım yeni sürümü var mı diye." Yardım>güncelleme için denetle" Doğru çıkmış indireyim. Bende opera 9.23 sürümü 9.24 sürümünden daha iyi çalışıyordu. 9.25 deneyelim bide.

Opera flash destekliyor. Flashlı sayfada flash player yüklü değilse yüklenmesi için soruyor.

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ikxan dedi ki:
Opera flash destekliyor. Flashlı sayfada flash player yüklü değilse yüklenmesi için soruyor.

Benim sorunum flash gösterememesinde değil. Bazı sayfalarda örneğin sdn forumunda sayfayı aşağı kaydırırken flash reklamlarıda aşağıya doğru kayıyor.

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben bu sadece bana oluyor sanmıştım, demek başkaları da aynı sorunu yaşıyor. Ben içerik engelleden engelledim yoksa sayfada hiçbirşey okunmuyor. Başka çözüm varsa görüşlerinize açığım

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Opera artık xdrive hesabımda düzgün çalışmıyor !!! . 9.24 sürümünde soldaki linkler çalışıyordu, 9.25 e güncelleyince ne olduysa linke tıkladığımda hiçbirşey olmuyor, klasörlerin içeriğini göstermesi gerekir ama nedense yerinde sayıyor. Çok iyi yapmışlar, ie kullanmam için bir sebep daha oldu (&) . Güvenliği herhalde sitenin çalışmasını engelleyerek sağlıyorlar ;D

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
kadir_yaylaci dedi ki:
ikxan dedi ki:

Benim sorunum flash gösterememesinde değil. Bazı sayfalarda örneğin sdn forumunda sayfayı aşağı kaydırırken flash reklamlarıda aşağıya doğru kayıyor.
Bendede aynı sorun vardı opera kullandığım zamanlar yani :D

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
opera iyice geriye gitmeye başladı. 9.50 betasını indireyim dedim o da aynı halt. Programın özellikleri güzel ve kullanışlı ama explorer motoru içler acısı

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ne güncelleyip duruyosunuz kardeşim direk 10'u çıkarın :D

ulvi_kcky

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Opera 9.22 sürümünde bu hatayı vermiyordu ama 9.23 ten sonraki tüm sürümlerde bu hatayı gördüm. youtube.com sitelerde full screen yaptığımda çıkıyor. Operayı tekrar yükleme yaptığımda da bu sorun devam ediyor.Yardımcı olursanız sevinirim