• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Opera 11.10 Build 2092 Final

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
hwblf7.jpg

Opera'nın yeni 11.10 versiyonunda kararlı sürüm kullanıma sunuldu.

2jcyn1i.jpg

Opera 11.10 Build 2092 Final (Windows - Çoklu dil - Türkçe - 9.40 MB)
Opera 11.10 Build 2092 Final - Linux (x86-x64)
Opera 11.10 Build 2092 Final - MacOS

a455rn.jpg

33bdbix.jpg

Changelog 11.10 (sayfa henüz hazırlanmadı)

teşekkürler :)

benim bölümde olmayınca biraz gecikiyorum yahu :D

Teşekkürler Brocum..:)

Baba benim bu tarayıcıya çok kanım ısınıyor ama istediğim eklentiler tam olarak olmayınca firefoxtan sonra arasıra chrome'a yöneliyorum.

En son format attığımda bunu yüklemedim. Olumsuz olarak birşey de duymuş değilim ama 2 tane yeter sanırım bana.

Temiz bir kurulum yapalım, Teşekkürler +

Süper olmuş..Speed Dial(Hızlı erişim)harika..Diğer özelliklere henüz bakmadım ama güzel olmuş..Opera Daima :D

Seviyorum operayı :)
P i s Black:P

hızlı erişimi ayarlayamadım. Önceden 4 satır yapardım. Sonlarda da boşluk olurdu. Şimdi o boşluğa izin vermiyor. Sıralar da karışıyor.

Bir önceki sürümde ciddi kilitlenme sorunu vardı. Halletmişler mi?

Bende şimdi yükledim. Umarım kilitlenme sorunları ile tekrar karşılaşmam.

Biraz daha stabil olmuş..:)

Kilitlenme sorunundan dolayı Firefox 4'ün çıkmasıyla birlikte kullanımım azalmıştı. Bu sürümde sorun çıkmaz umarım.

Kilitlenme sorunu görünmüyor şu an.

önceki versiyonlara göre kilitlenme, donma vs yok. stabil olmuş :)

Bana da daha stabil ve hızlı göründü bu sürüm. Hatta dün gece internet üzerinden video izlerken Firefox 4 ile yaşadığım flash çökme sorununu da yaşamadım! Der kavga çıkarırım. :D

eski donmaları yok ama opera ile gmaile girmek tam bi eziyet. tarayıcı gmailde can çekişiyo resmen :D temel html görünümünde rahatlıyo anca :D

Opera e-posta kullan @shadow:)

Araçlar - E posta ve ayarları vs. vs.

Opera 11.11 Build 2109 Final

Opera 11.11 Build 2109 Final Windows (9.11 MB)
Opera 11.11 Build 2109 Final Linux x86-x64 (12.63 MB)
Opera 11.11 Build 2109 Final MacOS (13.37 MB)

Changelog 11.11 (sayfa henüz hazırlanmadı)

Resmi http sitesinde beta ya da benzeri herhangi bir ibare bulunmuyor, kararlı sürüm olması çok büyük olasılık. Ancak ftp sitesinde ve Opera Desktop Team tarafında herhangi bir bilgi yok. Şüphesi olanlar resmi duyuruyu beklesinler.

teşekkürler :) güncelliyorum. şüpheye ne gerek, sen duyurduysan tamamdır :D