Online oyun tavsiyesi ve tavsiye istekleri

TaGaLoG

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İstanbul kıyamet vaktini dene. Özelliği mözelliği yok sonuç olarak hepsi online oyunlar hepsinin mantığı aynı level atlamak. En azından bu % 100 Türk malı.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Lineage 2. Görüntüyü gör anlarsin. Gerisi yalan

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] aynen Lineage 2 inanılmaz oyun ya görsellik özellikle ..

SoLidBurn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
free olarak önerecekleriniz neler arkadaşlar?

Haciwhat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Counter-strike tarzı oyunlar seviyorsan point blank tercih ederim warrock gibi ağır ve abartı bir oyun değil online free ve zevkli . Türk Serverleri de bulunmaktadır ve yanlış hatırlamıyorsam ödül almış bir oyun

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
browser istememişsin ama yinede konu açılmışken IKARIAM ı zikretmeden geçmeyelim :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Böyle bağımlılık yapan, sinir sistemine zarar veren bu tarz mmorpg oyunla tavsiye etmiyorum.

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Omerta Namı diğer Barafranca olmadan olmaz

MezraL123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Silkroad ve İstanbul kıyamet vaktini denedim. Ben daha farklı bişeyler arıyorum ama. Wow'a başlamayı düşünmüyorum. Çünkü ücretli ve sürekli oynamıycam sıkıldıkça günde 1 saat anca. Bunun için para vermek istemiyorum. Ama paralı online oyun oynamak isteyen varsa yeni çıkan Star Wars The Old Republic'i tavsiye ederim. Yorumlarınız için teşekkürler. Point blank ve lineage güzel gibi. Daha iyisi çıkmazsa bunlardan birine başlamayı düşünüyorum..

---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 16:58 ----------

Lineage 2. Görüntüyü gör anlarsin. Gerisi yalan

@topalsolucan aynen Lineage 2 inanılmaz oyun ya görsellik özellikle ..

Free değil mi bu oyun? Sitede 14 günlük bedava deneme süresi fln var da..

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler bu aralar çok sıkılıyorum ve yeni bir mmorpgye başlamaya karar verdim. Arkadaşlarımlada beraber oynayabileceğim, güzel grafikleri olan, beni kendine sarabilecek bir mmorpg önerebilir misiniz? Tera online güzel gözüküyor. Oynuyanların yorumunu alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

csimsek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
WOW dururken başka bir oyuna başlamanı hiç tavsiye etmem. Aslında hiç bir mmorpg oyunu oynamanı tavsiye etmem ama illa oynayacağım diyorsan wow oyna. parasının karşılığını fazlasıyla veren bir oyun. görseli olsun,grafiği olsun, PVE olsun, PVP olsun 10 numara, 5 yıldız bir oyun. asosyalleşmeye hazır ol :)

Skelatu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bildiğim kadarıyla Rift artık ücretsiz oldu. Kesinlikle denemelisin. En iyi f2p oyunlardan biri şu an piyasada bulunan.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Her yönden tatmin olmak istiyorsan allods ama arkadaşlarımla oynıym ve sarsın diyosan metin2 rakipsiz 3-4 sene sıkılmazsın

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Pay 2 Win olmayan bir oyun tavsiyesi istiyorum :mrgreen:

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Free to play olarak aion nu tavsiye ederim çıktıgı yıl en iyi grafik ödüllerini kazanan bir oyun. Browser oyunları sevenleri ikeriam , travian ve klansavaşlarına benzeyen bir oyun olan kingsageye beklerim.Yeni serveri 2-3 gün önce açıldı oynamak isteyen özel mesaj atabilir yardımcı olurum :)

ariakas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yine aynı Moba tarzında bir oyuna başlamak istiyorum. Dota 2 ye mi başlasam? Başka bir alternatif var mı bu tarzda? Atmosferi Lol den daha karanlık bir oyuna başlamak istiyorum.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Kendin de demişsin Dota 2 mi diye. Ben bu tarzı pek sevmem ama Dota 2 güzeldir.
Dota 2 Lol'e göre daha seri bir oyun gibi göründü gözüme. Oyun daha hızlı ilerliyor.